DevaPriya

New member
מעגל נשים - אושו זן טארוט

שלום לכן נשים יקרות מצורף מידע על מעגל נשים בהנחיית לליטה מיכל נועם ודווה פריה המעגל הבא יתכנס ב1/12/05 ברמת השרון בשעה 20:30 לעוד פרטים: [email protected]

עזרתך במחקר ל Ph.D מתבקשת

שלום לך אני עורכת כעת מחקר שיהווה חלק מעבודת הדוקטורט שלי (Ph.D) דוקטורט בתחום פאראפסיכולוגיה-מטאפיסית. בין דפי האתר להלן יש עמוד הנקרא זהותך האוניברסלית. אני מבקשת ממך להדפיס את השאלון, למלא אותו שלא לייד מחשב או טלויזיה פועלים ולאחר מכן לשלוח אלי את התוצאות. אינני צריכה את הפרטים האישיים שלך אלא אני מבקשת את הנתונים הבאים: תוצאות חיבור השאלות כמופיע בסוף השאלון. תאריך לידה לפני / אחרי השקיעה של אותו תאריך לועזי מקצוע/עיסוק או תחום לימודים - אם יש תחומי עניין ברפואה משלימה, רוחניות, מיסטיקה, אזוטריקה, עידן חדש - אם יש (בבקשה לפרט) השאלון מיועד לבני ובנות 26-90 כמשוב, לאות תודה, יקבלו העונים על השאלון ומצרפים את כותובת המייל שלהם, הנחיה לשימוש בקריסטלים, דקורציה ולבוש כדי לתמוך בהגשמה עצמית המשלבת את הנתונים הנומרולוגים והזהות האוניברסלית. עזרתך ונכונותך מוערכת ביותר. תודה, דר" אסתיה חוטר גזע

לינה1

New member
התייחסות נכונה לחיים

התייחסות נכונה לחיים... - לקרוא עד הסוף להגיד. מיכאל הוא אדם שאוהב לאהוב. אחד שתמיד יש לו משהו חיוב כשמישהו שואל אותו מה שלומו הוא עונה: "אם מצבי היה טוב יותר, הייתי שני אנשים" פשוט טיפוס חיובי ואופטימי. לומר לו להביט כשעל אחד העובדים היה עובר יום רע, מיכאל היה שם בשביל הצד החיובי במצבו. על סגנונו המיוחד, עורר בי סקרנות ולכן יום אחד ניגשתי אליו ושאלתי אותו: פשוט לא מבין. אי אפשר להיות חיובי כל הזמן. אני אז איך בכל זאת אתה מצליח?" מיכאל ענה לי ברוגע: "כל בוקר אני מתעורר ואומר לעצמי כי עומדות בפניי שתי אפשרויות: אחת - להיות במצב רוח טוב והשנייה - להיות במצב רוח רע בוחר להיות במצב רוח טוב. אני בכל פעם שדבר רע קורה, אני יכול לבחור להיות לבחור ללמוד מהניסיון; ; אני בוחר ללמוד מהניסיון קורבן או כאשר מישהו מגיע אליי בתלונה, אני יכול לקבל את תלונתו או להצביע על נקודת אור בבעייתו, אני בוחר בנקודת האור. כן בטח, זה לא ממש קל", מחיתי בתסכול. זה קל מאוד אמר מיכאל. "החיים הם למעשה מקבץ של בחירות. כשאתה מוציא מהם את כל השאר הטפל והשולי, כל מצב ומקרה הוא בחירה. אתה בוחר איך להגיב במצבים שונים ומגוונים. אתה בוחר איך אנשים ישפיעו על מצב-רוחך. אתה בוחר אם להיות במצב רוח טוב או רע. ובשורה התחתונה: זו הבחירה שלך איך לחיות את חייך. כשיצאתי ממשרדו של מיכאל הרהרתי על מה שאמר. בחירות בחיי למרות שלא המשכנו להיות בקשר, חשבתי רבות עליו כאשר בחרתי במקום להגיב אליהם. שנים אחדות מאוחר יותר, שמעתי כי מיכאל היה מעורב בתאונת, מגובה 30 מטר בעת שעבד על מגדל תקשורת. בה נפל לאחר 18 שעות ניתוח וטיפול נמרץ, שוחרר מיכאל מביה"ח כשלגבו הוכנס מוט ברזל . שלומו? ראיתי אותו שישה חודשים לאחר התאונה.. כששאלתי אותו מה השיב: "אם מצבי היה טוב יותר, הייתי שני אנשים. רוצה לראות את הצלקות מהניתוח? " החלטתי לראות אותן אך שאלתי אותו, מה עבר בראשו בזמן התאונה שעדיין לא נולדה. הדבר הראשון עליו חשבתי, היה שלומה של ילדתי-לעתיד מיכאל. "לאחר מכן, כששכבתי על הקרקע, אני זוכר שעמדו ענה אפשרויות. יכולתי לבחור בחיים ויכולתי לבחור במוות, בחרתי בחיים. לא פחדת? לא איבדת את ההכרה?" שאלתי אותו נפעם. הזמן מיכאל המשיך, "...החובשים היו נפלאים. הם המשיכו לומר כל שהכל יהיה בסדר. אך כשהם הכניסו אותי לחדר מיון, ראיתי את הבעות הפנים של הרופאים וממש פחדתי. והאחיות בעיניהם ראיתי את מה שחשבו - "הוא גמור". ידעתי שאני חייב לעשות משהו. ומה עשית?" שאלתי. שאלה אם אני אלרגי למשהו? הייתה שם אחות גדולה ששאלה אותי שאלות" ,אמר מיכאל. "היא "כן" עניתי לה.. הרופאים והאחיות הפסיקו את עבודתם וחיכו לתשובתי. לקחת נשימה עמוקה וצעקתי "לכוח-המש יכה". בזמן צחוקם, המשכתי ואמרתי להם: "אני בוחר לחיות. נתחו אותי כמו אדם שעתיד לחיות ולא כאדם מת. מיכאל חי תודות לכישוריי רופאיו, אך גם בגלל גישתו המדהימה לחיים. למדתי ממנו כי כל יום אנו בוחרים לחיות בצורה מלאה. גישה, היא בסופו של דבר, הכל. מספיק צרות לעצמו. לכן, אל תדאגו למחר. מחר כבר ידאג לעצמו לבדו. לכל יום יש אחרי הכל, היום הוא המחר שבגללו דאגת אתמול... בפניך עומדות שתי אפשרויות: האחת: למחוק את המכתב הזה. . והשנייה: להעביר אותו הלאה. אני מקווה כי תבחר באפשרות השנייה. אני יודע שאני עשיתי זאת.... http://www.yeladudim.co.il/ http://yeladudim.media4u.co.il/holistic/indexholistic.html

leo36

New member
רוחניות וקבלה

אדם לא יכול לעשות תנועה כלשהי בלי שיהיה לו טוב מזה. כדי שיעשה אותה הוא חייב לראות רווח. הרווח משמש לו כחומר דלק פנימי שמזיז אותו. הדלק הזה הוא הרווח המיידי, או הרווח העתידי, שהוא מרגיש שיקבל. אם אדם לא ירגיש שיש לו, או שיהיה לו איזה רווח, הוא יפסיק מיידית את פעולתו. זה קורה מכיוון שאי אפשר להתקיים בלי הרגשה של רווח. הקבלה מלמדת את האדם איך לקבל. בשביל להשיג רוחניות אדם צריך להרחיב את הרצון לקבל שלו, לא להתרחק ממנו. להרחיב אותו לרצון לבלוע את הכל, את כל העולמות כולל העולם הזה, רק בצורה הנכונה. זו המטרה למענה נברא האדם. לא צריך להיות נזיר או סגפן ולהתרחק מהחיים האלה, אלא להפך - היהדות מחייבת את האדם להתחתן, להוליד ילדים, לעבוד ולחיות חיים מלאים, כי כל העולם בנוי בצורה מיוחדת שמכניסה אותנו באופן נכון ומדויק לתיקון. אבל צריך ללמוד איך לקבל, איך להשתמש בכל הרצונות האלה בצורה נכונה, לא להגבילם. לא צריך לוותר על כלום, שום דבר לא נברא סתם והאדם לא צריך להתרחק מהחיים. הקבלה מתנגדת באופן טוטאלי לכל סוג של כפיה. אין כפיה ברוחניות. אמנם בתחילת הלימוד עוד אין רגש רוחני, ולכן מתחילים ללמוד בעזרת השכל, אבל אנחנו אמורים לפתח את הלב על ידי השכל. כשהלב מתפתח מרגישים מה נכון ומה לא, ונמשכים באופן טבעי לפעולות ולהחלטות הנכונות. דרך הקבלה מיוחדת בכך, שבזמן הלימוד היא נותנת לאדם מושג מה זו רוחניות, והוא מתוך ההכרה הזו מעדיף רוחניות לעומת גשמיות. אז, ביחס להשגתו את הרוחניות,הוא מברר את כוח הרצון שלו, ובהתאם לזה הוא מתרחק מדברים מסוימים,שהמשיכה שלו אליהם נעלמת. ממש כמו שמבוגר לא נמשך למשחקי ילדים. אפשר להגיע לרוחניות על ידי "ספרים וסופרים", זאת אומרת על ידי: 1) לימוד בספר נכון שחיבר מקובל אמיתי. כל ספרי התורה הם ספרי קבלה שנכתבו על ידי מקובלים, ספרים שהם כתבו זה לזה, כדי להחליף דעות ולעזור אחד לשני. מי שעולה בהרגשותיו לרוחניות יכול לראות עד כמה הספרים האלה עוזרים לו להמשיך ללכת הלאה ולהתפתח. דומה הדבר למדריך לתייר בארץ זרה. בעזרת ספר ההדרכה הוא לומד להכיר אותה ולהסתדר בה. אנחנו צריכים ספרים שמתאימים לנשמות שלנו. כלומר ספרים של מקובל ששייך לדור הזה או לכל היותר, לדור הקודם, כי בכל דור יורדות נשמות אחרות שדורשות הוראה אחרת. 2) מסגרת קבוצה נכונה, שלומדת לפי כתבים של מקובל אמיתי ובהדרכת רב. הקבוצה נותנת את הכוח. לכל אחד ישנו רצון קטן מאד לגשמיות, ועוד יותר קטן לרוחניות. הדרך להגדיל את הרצון לרוחניות היא על ידי רצון משותף. מספר תלמידים בעלי רצון מעוררים אותו סוג של אור מקיף. למרות שהגוף הפיסי מבדיל בין האנשים אין לזה השפעה ברוחניות, כי ברמה הרוחנית הנקודה שבלב משותפת לכולם, ואז התוצאה שמשיגים יחדיו גדולה הרבה יותר. כל המקובלים למדו בקבוצה. לרבי שמעון בר יוחאי היתה קבוצת תלמידים, וכך גם לאר"י. קבוצה הכרחית לשם התקדמות. זהו הכלי העיקרי, וכל אחד נמדד בתרומתו לקבוצה. 3) בהכוונת רב נכון, שלמד בעצמו בספרים ובהדרכת מקובל אמיתי. קבוצה לא מבטלת את הרב, אי אפשר בלי רב, כי הוא שנותן את הכיוון לקבוצה. התלמיד נעזר בספרים בקבוצה וברב בכדי שלא לסטות מדרך הלימוד הנכונה. את העבודה הפנימית הוא מבצע עם עצמו, בפנימיותו, מבלי שאף אחד ידע על מיקומו או דרגתו הרוחנית. הספרים הקבוצה והרב רק עוזרים לו להתכוון למטרת הלימוד ולהגדיל את הרצון לרוחניות, במקום לסטות אל רצונות אחרים, או לדמיונות שווא. המקובלים מתחילים להשיג את הרוחניות במנות קטנות, כך שככל שהם מרחיבים את הרצון, הם מקבלים בו יותר אור, יותר מודעות, יותר הרגשה רוחנית. יותר ויותר רצון מביא לעוד ועוד הבנה והשגה. בסופו של דבר כל אחד צריך להגיע לכלי שלו ולמלא אותו באור לפי נפחו. זהו גמר התיקון. אז האדם מגיע למדרגה הרוחנית הגבוהה ביותר שאליה הוא יכול להגיע, לשורש נשמתו.

חזרזירי

New member
נמרוד הראל - הערב

לכל המעוניין, הערב ב-21:00 בערוץ 10 ישודר פרק חדש של "מחשבות נסתרות" בהנחיתו של אומן החושים וסופר הפנטסיה ("כפירה") נמרוד הראל. צפיה מהנה, חזרזירי

Rinor

New member
אני אעשה זאת

בתור סטודנט שנה ג' ואחרונה לקראת תואר בקרימינולוגיה ובתקווה בדרך לתואר שני, אני בעד דוקטורים נוספים, בטח בתחום שלך שמעניין אותי מאוד...החל מגיל 13... www.chosenones.net הוא האתר שלי ושל חבר שלי אשר מרכז את רוב חוויתינו המיסטיות משנת 1994, אשמח אם תבדקי אותו ואם יוכל לעזור למחקרך, אשמח לשמוע ממך ולעזור בכל צורה נוספת שאוכל... יום טוב ובהצלחה יקירה!

Tal_Ya_Tal

New member
אבדי בישראל ! מפגשים חינם

בכפר המכביה ובירושלים מילות הקדמה לסדנה של אבדי האנושות חווה בזמן זה שינויים מואצים במודעות. זהו זמן בו אנשים מבקשים להביא לידי איזון והרמוניה, את כל ההיבטים של הווייתם. אבדי מעגן את האור המסייע לאנשים לנוע קדימה במסע הרוחני שלהם. רבים מאלו אשר חוו את האנרגיה שאבדי מעביר דרכו, עברו טרנספורמציה ופריצות דרך בחייהם, אולם לאנרגיה זו ישנה גם השפעה עצומה על האדמה עצמה ועל המודעות של הפלנטה כולה. בשנים עברו, אבדי עבד הרבה מאוד באנגליה, יפן, אוסטרליה , ניו- זילנד , הוואי , ארה"ב וקנדה. אבדי עובד עם אנשים מכל הדתות והאמונות . הקיץ אבדי יגיע לישראל לתת סדנאות אשר יאפשרו למשתתפים ליצור קשר עם הנשמה שלהם, ולהכניס יותר הרמוניה אל חייהם. האנרגיה העוטפת את המשתתפים במהלך הסדנאות שלו, האנרגיה המוקרנת החוצה במהלך העבודה עימו, הינה אנרגיית אהבה טהורה המדברת הישר אל הלב . כולנו נושאי אור. אבדי הוא הקטליזטור המעורר אנשים אל הפוטנציאל האמיתי שלהם. זוהי אנרגיה מיוחדת מאוד, זוהי אנרגיה המאחדת ויוצרת הרמוניה , התורמת ליצירת שלום בעולם. האור הזה נחוץ מאוד למדינת ישראל. אנו קוראים לכם לבוא ולהיות חלק ממעגני אור זה בישראל .

Tal_Ya_Tal

New member
סדנה של תהליכי התמרה עם אבדי

חגיגה של אור
יום שישי, 2 בדצמבר 2005: 11:30 - 9:00 וסדנה נוספת ב: 15:00 - 12:30 בכפר המכבייה , רח' פרץ ברנשטיין 7, רמת גן , באולם יסמין איש קשר: עפרה טלפון נייד 6221423 -050 E. mail: [email protected] סדנאות בירושלים ביום ראשון, 4 בדצמבר: 16:00- 14:00 וכן 18:30 - 16:30 ובשעה: 21:30- 19:30 ברחוב הפטריארך הלטיני, Knights palace Hotel מקום: (בתוך העיר העתיקה, הכניסה מהשער החדש , הרובע הנוצרי) איש קשר: יואב טלפון נייד: 5664431- 050 ביום שני, 5 בדצמבר בשעה: 21:30 - 18:30 במלון הר ציון, דרך חברון 17 ,ירושלים אנשי קשר: יואב 5664431-050 או מאיה 6731822-02 יום רביעי, 7 בדצמבר שעה: 22:00- 18:45 בבית/ במרכז של אליהו וליהי הולי רחוב קובובי, רמת דניה , ירושלים טלפון 02- 6416776 (ממרכז העיר סעו ברחוב אליהו גולומב ,לאחר שתעברו את תחנת הדלק פז מצד ימין, פנו ימינה לרחוב אבל פן. קחו את הפניה השניה שמאלה לרחוב קובובי. בכדי להיכנס למספר 12 צעדו חמישה צעדים)) בבקשה הביאו כרית נוחה ושמיכה דקה כמה עולה הסדנה ? - תרומה תתקבל בשמחה ! מצורף כאן קישור אל האתר של עבדי לכל מי שמעוניין לדעת יותר על האדם עצמו ועל פועלו.

זיוי13

New member
שבת של תיאטרון פלייבק, משחק ואלתור

שבת של תיאטרון פלייבק, משחק ואלתור הנכם מוזמנים ביום שבת ה-26.11 לחמש שעות של התנסות במשחק, אלתור ותאטרון פלייבק. בסדנא נטעם ונתנסה בפיתוח דמות, להיות את, אתה, להיות אחר , להקשיב, לתת לדמיון להתפרע, להשתולל, לשחק, לאלתר, לרגש, להצחיק, לצחוק וללמוד איך לשקף לאחרים ולעצמנו את סיפורי החיים באמצעות טכניקות של תיאטרון פלייבק... והכל באוירה של חופש, הומור ותמיכה. מנחה זיו סנדל- המשלב בעבודתו היחודית את נסיונו כשחקן פלייבק ותיק(מתאטרון פלייבק באר שבע) ומנחה קבוצות ,את הידע הטיפולי כבוגר תואר שני בפסיכולוגיה קלינית ואת עבודת הגוף כאיש אומנויות לחימה. אין צורך בנסיון קודם! הסדנא תערך בתל אביב, מחיר 150 ש"ח. לפרטים נוספים והרשמה: זיו 6492068-08 , 875629-0506

eyalm18

New member
דרך הלב../images/Emo22.gif

דרך הלב - חיבור לנשמה מביא אהבה שלווה צמיחה ושפע "כי מלאכיו יצוה לך לשמרך בכל דרכיך" (תהילים צא,יא) בדרך הלב נחבור אל הנשמה אל הידע והאנרגיה האלוקית שבתכנו, נגלה הבנה אחרת של חוקי המציאות, נתעלה מעבר למגבלות הזמן והמקום בעזרת הילינג יהודי מדיטציה ותקשור תרפיית שחזור גלגולים. נמצא את היעוד שלנו בחיים, נשפר יחסים, נשחרר פחדים, נטיב את הבריאות הגופנית, הרגשית והרוחנית.

רוב תודות Rinor

אכן תחום הכרימינולוגיה הוא קשור בעבותות רבים דווקא לתחום המטאפיסי. אני מודה לך על הנכונות להשתתף ואודה לך אם תעביר אחר כך את השאלון לאנשים נוספים שאולי יסכימו למלא אותו - מהמשפחה ושלא מהמשפחה. שבוע טוב אסתיה

Rinor

New member
אסתיה יקירתי

איני מוצא את השאלון, לכן אשמח לעזרתך אם תוכלי רק לכוון אותי אליו, כך שאוכל למלא אותו... תודה לך אהבה ואור ניר

דגנית

New member
אסתיה.. אם את לא ממהרת לקבל

שאלונים אשמח לענות.. פשוט צריכה למצוא זמן שקט בלי מוצרי חשמל ובלי.. נעליים / מכנסיים.. משהו שחור.. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

קבלת שאלונים עד 30.3.06

שלום דגנית כמו כל מחקר בסדרגודל לאקטן אז לא מדובר בדבר מיידי אלא באיסוף שאלונים מאנשים בארץ ומחו"ל. קודם כל אני בונה את הפרקים שאינם קשורים ישירות למחקר, לאחר מכן אדפיס אותם, בתקוה שיהיה מהיר יותר מאשר בדוקטורט הראשון שהדפסתי באנגלית. הפרקים שישארו לי הם הפתיחה, הסיכום, תאור המחקר ושלביו + תוצאות כלליות ופרק המסקנות וכיצד ניתן ליישם את המסקנות ותכנון מחקרי עתידי. אם הכל יהיה נינוח אז אצליח להכין ולהדפיס את הפרקים הראשונים במהלך ארבעת החודשים הקרובים אך זה לא בהכרח ברור ואני מצפה לתהליך כולו לקחת בערך שנה (במיוחד אם כל מגמות לימודי הערב תיפתחנה בינואר. כתבי מתי שנוח לך ואם תעבירי את השאלון לאנשים נוספים במשפחה אפשר ותיהני ממש מהמשוב ותוכלו לראות דברים שיסבירו המון - ולו רק מהמידע על תדרי הצבע/אור של הנפש של כל אחד במשחה המורחבת (דודים דודות וכן הלאה. ערב טוב אסתיה

למעלה