דעות,הגיגים,שאלות ו

קיי 2007

New member
לא מעריצים ... בסה"כ מחבבים

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ... זה הכל !

reiter5

New member
קיי ../images/Emo6.gifברוררררררררררררררררררררררררררררררר

אלירז
אלירז
אלירז
אלירז
אחד ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אילנה את שחצנית

השימוש שלך במילה קדימההההההההה מוזמנים להתקיף אותי (תתקדמו) היא מאוד מקוממת ומעידה עלייך יותר מאשר על אלה שאמורים להגיב לך. תרגיעי ותמעיטי לכתוב כאן, זה רק יעשה טוב לך ולכולנו.

את כנראה מעולם לא הותקפת כאן אם זו אמירתך.

ברשותך אני אמשיך להגיב או לא להגיב כרצוני. וכשאני אומרת קדימה מוזמנים להתקיף..אני מתכוונת בעיקר למלא תגובות שכבר קיבלתי כאן..בהתייחסות כאילו אני בת משפחתה של מתמודדת.תקבלי את לאורך זמן תגובות זהות ואז נראה עד כמה תגיבי ב רכות ובאהבה.

דינה128

New member
אלירז לא מלך ולא אליל אבל בהחלט בן אדם "מנטש"

תראי למי דיירי הבית פונים כשרע להם? כולם, חוץ מסער שהבין שאלירז חזק ממנו בחוץ ולכן מזעיף פנים ולא מוכן לדבר איתו. כולם, כולם מתייעצים עם אלירז, שוטחים בפניו קשיים, בעיות.. למה הם פונים אליו ולא אל סער? למה אפילו ארז , שקרוב יותר לסער, אומר לאלירז וחוזר ואומר לו שהוא היחיד שהעז לו בפנים .. וכמה שאלירז צודק. אז נכון. אלירז לא מלך אלירז לא אליל אבל אלירז "בן אדם" היחיד שם שאפשר לומר עליו את מה שגואל אמר "מאנטש" ולכן הוא כל כך פופולארי. ולידיעתך, הוא ממש לא עירום. אם תקשיבי לשיחות שלו, גם את תוכלי ללמוד משהו על עצמך. כמו, לפרגן, לראות את הטוב באחר ....

הזכרת לי את השיחה האחרונה בין אלירז ל...

תומר... ביום ההדחה של תומר... אלירז ישב בפינת העישון ותומר התיישב לידו... אלירז ניסה להתעלם ואז תומר פנה אליו ושאל... "למה אתה הכי מתגעגע פה???.... ואלירז, בנונשלנטיות ענה לו..... "לבני אדם"....

webguy

New member
המלך הוא ערום ..?

לא מסתדר עם השורה הראשונה שכתבת ... לפי השורה הראשונה ...אולי הכוונה הוא רק נסיך .........

webguy

New member
עלי ...

פחחחחחחחחחחחחחח.................. אדם ממוצע ....שזקוק ליעוץ פסכלוגי בעניני נשים ........... מנוצל מינית ..חהחהחהחה ... חושב שאשה בוחרת גבר בגלל הצורך בתמיכה ובכסף ...ועוד ..!! מספיק שראיתי אותן שמדבר על איילה ויורק לרצפה להבין שמדובר בבחור עם בעיה .... זה שאוהבים אותו זה בגלל שהאנחנו באופן טבעי נמשכים לחלש ולדפוק .... למנוצל ....זה התיקט שעליו הוא רוכב ...!! מולו הצפופובונית איילה שיש לה הכל ... אז אותה שונאים ...

מה הנקודה שלך? על הומור שמעת?

נראה לי שזה די ברור שרוב חברי הפורום לא באמת חושבים שאלירז מלך או שגואל נחש.. אבל זה סוג של הומור שקשור לתוכנית ריאליטי. להאדיר את המתמודד האהוב. ברור שאלירז הוא אדם עם חסרונות. אבל במקרה שלו, היתרונות עולים על החסרונות, ויתרונותיו בולטים לעומת האנשים האחרים בבית , כל אחד ואחד מהם

הלוואי שאכן כך..על הומור בהחלט שמעתי..תתפלאי

אם תקראי בעין יותר בוחנת,אני מאמינה שפחות תראי את ההומור שבעניין ויותר את ההאדרה של אדם ללא שום בקרה אמיתית והלוואי שאני טועה.

מסכימה אתך..בכ"ז תנסי לראות במבט בוחן וכולל..

אולי תופתעי לרגע..אולי רק תתחזקי בדעותייך הראשונות. מבט כולל..לא הכללה..ברור שתמיד יש יוצא מן הכלל.

מסכימה שיש כאן ניקים "עיוורים"

בעלי הערצה עיוורת ויש גם כאלה שבמבט כולל על דיירי הבית, מבינים שאלירז הוא המלך
אני בכל אופן, עדיין מחזיקה בדיעה שאלירז הוא השקול, הישר, האמיתי, האצילי והרגיש מבין כל דיירי הבית. אולי מחר אשנה את דעתי. ואולי לא

למעלה