דעות,הגיגים,שאלות ו

מנוקד כל הזמן אני אומרת שהוא מזכיר את רוברט

דה נירו בצעירותו, רק זה נכון לגביי אלירז.

reiter5

New member
מיק נפשו היפה מקרינה החוצה והוא כל כך יפה בעי

בעיניי

balbala5

New member
בנוסף למליון מגיע לאלירז צ"לש !

פשוט להעריץ אותו על זה שכל יום הוא נאלץ לשמוע את הטחינת מוח של פותנה אלין והילה ולהרגיע אותן.

izmeral1

New member
מצחיק הטמני הזה זולל הרבה גד?=אין לך מה לחדש=

אתה נותן כאן משהו כמו מונולוג עצמי -גם חושב כותב ומחמיא לעצמך. אז בגיל דיל לאלירז ים חוכמת רחוב =ואני מדציעה לו ממש כך על זה< נכון משקיע בשיחה מחפש להבין כן מבין -וקרא בעניים לא. גם עם הראש למטה ההוא עונה מקשיב=בחור מחונן להגיד חוכמת חיים בגיל צעיר להגיד-אכן כן. למה כול כי הוא סחב הרבה על הגב הקטן שלו מסעות טיולים בחצי עולם? בכול מצב היה כסף לא היה=עבד דאג לעצמו וכך צריך=למד עבר הרבה מעל הגיל שלו המדובר /27 /*/ בחור מאוד מרוכז בעצמו תמיד. וכאן במשחק הזה מחייב אותו להעביר לנו מסר שאני אמיתי=הוא אמיתי גם במשחק הכי חזק= וקשה כדי לשרוד במצב שלו ולהגיע לגמר לאכתוף את הפרס=על זה אני אגיד לכם המחלמה שלו =נראת גם לילד=את המחנה שלו משמר מכול משמר זאת רואים ומפייס את כולם= אוהבים אותו והוא מחזיר בחוכמה אני אתכם עד הסוף=אני אשמור על מקומכם ויותר על מקומי. וכך צריך וכך הוא עושה. על אלין לבוא ולהגיד יש לה את מה שיש לאלירז בושה לכותב בושה להבביא דברי אבל כאן. אלין בחורה אכן קצת חכמה יש גם קצת=הגיל שלה עוצר ונותן לנו להגיד קצת. הרי היא לא מחוננת.יש מרחק ענק להגיד זאת ותאר זאת. אלין מכול משפט מפארת במובן פליאה =גם לאלירז תמיד אומרת לו אלירז מאיפה אתה מביא מלים אלה? ממש כך זו אלין=הרבה ילדודית גם בגיל מתבגר כך תהיה=. עוד על אלין כול התסכול שלה מחזירה בעצבים ללא הדקה=הרי מדובר בדברים קטנים. היא רוצה את כול הצומת לב של אלירז וגם של רובם=אלין פיתחה רגש כלפי אילרז מפגינה הרבה קינאה ללא צדק.. ומשם היא מגיעה למצבים הקשים שלה גם בגל הרגש לאלירז וגם הצומת לב= אלים לא קילבה את השיחה של אלירז ואיילה=להוסיף גם פותנה וגם הילה כולם היו עם פרצוף חמוץ מגעיל ביור=פשוט אלין שפכה=על פותנה-ומשם הנקודה של חיפוש צומת הלב הלכין עוגה עם מלח חחח והלהיא את כול הרצון שלה בחזרה אני כאן גם עם מעשה קונדסי=רק שהוא לא מוצלח ולא לח= כדי להעשות מעשה קונדסיייייייייייייייי......... צריך לבד ולא את העזרה של הילה =רוצה עם & מהילה והשאר ממה< הילהתביא ביצים הילה תביא קמח ןעוד ועוד. אז לאירז יש תחונה טובה גם לשמור על עצמו על החברים שלו= וכך צריך במצב שהוא נימצא. מגיע לו את כול העוגה לאכול ולאחרים =לא מבינה אותם.

D h a l i a

New member
מסכנה הילה. נטע זר בבית. זו הרגשה איומה.

אבל אף אחד לא אשם. חוץ מהאח הגדול שמזג את התערובת...

הליהוק אשם ! החדשים יכולים לזכות גם בגמר

אבל תלוי את מי הם מלהקים זה לא אפשרי ככה הילה מספיקק זמן בבית כדי לפרוח אבל היא פשוט משעממת או שאין ממש חיבור ביניהם וגם היא לא הביאה את מה שהיא הבטיחה בפרומואים שלה בקיצור א-כ-ז-ב-ה

ORIANESTER

New member
הדיירים לא מאפשרים לה לפרוח הם רומסים אותה ו

מתעלמים ממנה-כל דייר אומר לה א' ומאחורי גבה אומר ב' הם מחרימים אותה אני בטוחה שמואד קשה לה שם היא נמצאת במקום בו היא לא רצויה היחידים שמעניקים לה מעט יחס הוגן הם אלירז ואלין אם בהדחה הקרובה היא תישאר יחס הדיירים ישתנה אליה מקצה לקצה חכו ותראו!

abigl

New member
כי ההתנהגות שלה והרכילויות המסולפות - גרועות

הם שמו לב שהיא מבשלת "דייסות" ולא רוצים להשתתף ולאכול את תבשיליה.

24שעות1

New member
הילה מה הצגה שלה בכל שישי -אמיתית עלק

הצגה של בישול הדג בהיסטריה והרבה דיבורים ורעש שלא תבשל בשבת. ביקשה שישמרו לה עוגות שנאפו בשבת למוצ"ש. והנה בכל שבת , מדליקה ומעשנת חופשי. אוכלת אוכל שבושל בשבת - הנה עכשיו אלין הכינה לה דייסה. שכחתי הילה אמרה אני אמיתית עלק

izmeral1

New member
והכי מחיק ממרוקו בושה דג במר עוף=

בבית מרוקאי לכול דבר ממנו אבי מגיעה וגאה בו. הגדים הם מיחיבים בשת על השולחם וגם בכול בית דתי או מסורתי= אבל הורי לימדו אותי גם על פי הלכה או מנהג= צריך לאכות את הדג לפני העוף בשר=קצת דונה חלב והבשר==לא הלגזים אבל זו הכוונה. ועל כן בכול מצב בעולם דג משלוב למנה ראשונה ולא אחרי=מספיק שתייה של המים או כל דבר=הבטן המצב מאפשר זאת. הספרדים לא יהודים מבשלים חציכות עוף+ של דג אפשר לראות זאת על המתכון הענק הפאייה הפייה< אז הילה מבית מוזר. ואני אברך על הדג שהכול נהיה מדברו"=איך אני אוסיף בו טעם או משדהו שבא מהעוף. כאן לא תתקבל הברכה ולא ברכה לבית. אין להגיד שזה טעם ועל הריח אין מה להתווכיח= יש אפשרות להכין כך ולא להוסיף את הברכות. ועל זה לא הפסידה הרבה הילה= שבוע מבורך לכולם.

ayaliar

Well-known member
זה לא נכון

הילה לוקחת דברים קשה ונכנסת לתוך עצמה אתמול כל אחד ואחד מהם שאל אותה כמה פעמים מה קורה, למה היא שקטה, אם זה בגלל השבת, אם היא בדום שתיקה, למה היא עצובה, מה הולך איתה.. 200 פעם לחלק מהם היא הסבירה שהיא חושבת על השיחה שהייתה לה עם אלירז ושזה בסדר. היא לא עצובה, היא מהורהרת ושלא ידאגו

למעלה