דעות,הגיגים,שאלות ו

מסכים שהוא לא בירך אותה אבל גם לא קילל

נתן ביטוי לשמחתו שהיא לא חוזרת ואין בכך כל פסול. אני לגמרי בעד עדנה מחוץ לאח הגדול ולתוכנית ושמח מאוד שהיא לא חוזרת [כן, מותר לשמוח על כך].בלי קשר לכך, אני מאחל לה בריאות ואריכות ימים. התוכנית לא הביא עליה את המחלה ואין סיבה לרחם עליה או להסכים עם דעותיה רק בגלל שמחלתה התגלתה בתוכנית. אגב, "חכם גם מבין מה שטיפש רק יודע לקרוא" - בהודעה שלי נתתי רק את פירוש הביטוי "ברוך שפטרנו" השאר תוספת של המגיבים.

omer719

New member
אני הבנתי את הכוונה שלך.

אבל אני רק מסביר למה אנשים רבים יניחו שהוא קילל אותה. כי זה יותר סביר מאשר שהוא בירך אותה.

omer בנפול אויבך אל תשמח ובכשלו אל יגל לבך

מכיר את זה? סער לא מכיר. סער הפופוליסט והדמגוג ימכור כל אידאה במחיר זול, גם כשהוא צודק

Jason2

New member
האמירה מפיו של סער

לא באה ממקום טוב ואל תבלבל את המוח עם המקרא.

Tapudy

New member
נו באמת

תעשה לי טובה. זאת היתממות מוחלטת. אולי מקור הברכה הוא כזה אבל אין שום ספק שהמשמעות היומיומית שמשתמשים בזה (להגיד "כמה טוב שנפטרנו ממישהו") זו בדיוק המשמעות שסער התכוון. ואיך אתה מסביר שאחר כך הוא אמר "גם שהיא הולכת היא צריכה תשומת לב"? גם זה היה בטוב לב ובכוונה טובה?

אני ורבים אחרים שותפים לדיעה ש"ברוך שפטרנו"

מעדנה. האמירה היא חד משמעית - טוב שגברת קינטי אינה דיירת בבית. אין זה אומר [ורשעים אלה שחושבים כך] שסער או כל מי ששמח שעדנה כבר לא בבית מאחל לה מחלה או רע, להיפך, אני מאחל לה בריאות ואריכות ימים. שלא תחדל להשמיע את דיעותיה. רק שמח שהיא עושה זאת מחוץ לבית האח הגדול. לגבי כוונותיו של סער, יש להניח שהן דומות לשלי. אין גם פסול בלומר "גם שהיא הולכת היא צריכה תשומת לב" - כעובדה זה נכון. בכל מקרה לחוג מעריצי עדנה אני מאחל בריאות וכל טוב.

ayaliar

Well-known member
כמו שזה יצא מסער

אינסטינקטיבית, דקה אחרי שהיא מספרת דבר כ"כ עצוב וכ"כ מעל כל ההתנצחויות המטופשות האלה.. זה מעיד עליו הרבה. רוב האנשים שם קיבלו כאפת מציאות מהנאום הזה שלה. אם היה מחכה כמה שעות ואומר נניח.. "מאחל לה המון בריאות אבל מודה שאני לא עצוב מזה שהיא עזבה" או "חבל שהיא יצאה בנסיבות כאלה אבל אני שמח שהיא עזבה" זה היה נשמע אחרת לגמרי. המשפט על תשומת הלב היה מגעיל יותר מה"ברוך שפטרנו" אפילו. האגואיזם של סער, ההתמקדות במטרה (המיליון), האגו הנפוח שלו, הנכות הרגשית שלו וחוסר היכולת שלו לחוש חמלה, התגלו במלוא "תפארתם" במשפט הילדותי הזה.

אני אישית לא הייתי אומר את הדברים לאחר המסר

של עדנה. אני מסכים שסער ותגובותיו זה 'פיל בחנות חרסינה'. בכל זאת אני אומר "ברוך שפטרנו" מעדנה. שמח מאוד שהיא לא בין הדיירים ומאחל לה בריאות. הבמה שניתנה לה במונחי צפיה ורייטינג היא ענקית והיא עצמה מברכת במעריב 'מוספשבת' על כל מה שקרה [חוץ מהמחלה] בבית האח הגדול. התוכנית היום למעשה מחזירה דייר שכבר לא חלק מהמשחק למרכז הבמה. אני מקווה שבכך יחתם נושא עדנה העונה.

reiter5

New member
רעם ואתה מתעלם מעוד דבר שבהחלט מתקשר לאמירה

האוממלה ....כמה ימים קודם אמר צריך לעשות לה פולסה דינורא מה פה היתה כוונתו בעינייך ?.....

פולסא דנורא = לחש אש = מוות

לא מתעלם, זוכר היטב שזה נאמר וגם את ההקשר : מבחוץ נשמעו קולות לוויה שהתרחשה בנוה אילן, איילה וסער העלו את האפשרות שרבני הימין מקיימים פולסא דנורא לעדנה מחוץ לבית האח הגדול. הם לא קיימו פולסא דנורא לעדנה.

reiter5

New member
רעם באמת ? עצם האמירה מצמררת ואין שום

הצדקה לכך ומענין איך איילה וסער הבינו שיש לוויה בחוץ ? אל תשכח הכל מוקלט ולא ניראה לי שזה נאמר ביגלל זה !!!!!

אכן הכל מוקלט - וזה ההקשר המדוייק

חס וחלילה, אף אחד משניהם לא חשב לעשות לעדנה פולסא דנורא

reiter5

New member
רעם כתבתי ואכתוב שוב כל הענין סביב האמירה והה

ההקשר ...וזה בפני עצמו מצמרר ...וברור שהם עצמם לא חשבו לעשות לה ...חס וחלילה לא האשמתי אותם בזה ולמען ההגינות תודה שזה לא היה צריך להאמר כלל וכלל ולא משנה באיזה הקשר ....זה ניבזי זה בזוי ולא מכובד !!!

צריך היה להיאמר ואין בכך שום פסול

כעובדה, הבית של עדנה מצוי תחת שמירה 24 שעות ביממה מאז שנכנסה לבית האח הגדול [יש כתבה על כך ב'מוספשבת' של מעריב]. בעבר כבר השתיקו 'פולסא דנורא' של רבני הימין שנעשתה ליצחק רבין ז"ל וזה הסתיים במעשה רצח. הם הגיבו לרעשי הלוויה בחוץ והעלו אפשרות שדעותיה הרגיזו את רבני הימין [מה שנכון במציאות] ושהם מקיימים לה 'פולסא דנורא' -אין שום דבר בזוי או לא מכובד לחשוב שהגברת קינטי מצויה בסכנה ושיתכן ואנשי ימין קיצוני מקיימים לה 'פולסא דנורא', שכן המציאות לא רחוקה מכך [איומים טלפוניים, אבטחה צמודה, בקשות של חברי כנסת מהימין וכו']. עצם הצגת האפשרות [שזה נעשה בידי אחרים] לא הופכת את העניין לניבזי או בזוי.

reiter5

New member
רעם לא אנהל איתך עכשיו דיון בענין מה קורה בחו

בחוץ עם עדנה ועל פוליטיקה עוד פעם אומר כשסער אמר את מה שאמר הוא לא ידע מה שאתה כותב עכשיו ולמען האמת לא מענין אותי !!י ולא יעזור!!!! מה שהוא אמר אסור שיאמר ובטח לא בצורה כזו ולמען ההגינות דברים כאלה אסור שיאמרו מול יותר ממיליון צופים בתכנית מסוג זה !!!!!נקודה

למעלה