דעות,הגיגים,שאלות ו

ביטניקט

Well-known member
איזה גדלה ואיזה נעליים?

100 אלף מול 5 אלף את קוראת לזה גדלה? לאלין לבדה יש יותר מעריצים מלאיילה. אלירז אוכל את איילה בלי מלח מבחינת מעריצים. השנאה לאיילה וסער גדולה מאי פעם. איך לך מושג כמה אנשים ועד כמה שונאים אותם במחוזותינו.... מעטים האנשים בארץ שעוד מחזיקים מסער ואיילה. רוב הטוקבקיסטים שכותבים דברים חיוביים עליה, הם טוקבקיסטים בתשלום ששכר משרד היחצנות שבו היא עובדת. אבל אפילו הם לא מגיעים אפילו לאלפית מהטוקבקים החיוביים על אלירז. והלך הרוחות ברחוב בכלל לכיוון אלירז ואלין, וממש אפילו לא ברמז לכיוון הזוג המלאכותי. אגב, גם הזעם כלפי קופרמן ושני המנחים נמצא בשיאו. אני שמעתי במו אוזניי אנשים שמאחלים דברים ממש לא נעימים ולא סימפטיים לכל השלושה הללו.... ותאמינו לי שלא הייתי מאחל אפילו לאוייבים הכי גדולים שלנו, מה ששמעתי שאנשים ברחוב מאחלים לסער ואיילה....

sivan1237

New member
זה שיש לה פחות מעריצים לא משנה את העובדה

שעושים לה תיקון תדמית..מתדרכים אותה..היום בבוקר היא התוודתה שיורם זק מנחה אותה ואומר לה איך היא מצטריית בחוץ.. קראתי כבר כמה כתבות במהלך השבוע שממש פירגנו לה,אפילו מיקי לוין שקטלה אותה מאמינה שהרומן אמיתי, מתישהו השטיפת מח הזאת טפטף לקהל ובעקבות השינוי בהתנהגות שלה יתחילו לראות בה דמות חיובית.. אני בטוחה שהיא תעקוף את אלין בגמר..

הנאום של פוטנה שגואל כתב ואיילה עזרה

עדנה יקרה, אני מאחלת לך בריאות ורפואה שלמה ויש לי רק דבר אחד לומר: יותר מידי שנים הגדירו אותי כאישה בכלל ואישה ערביה בפרט דרך האוכל שאני מכינה במטבח, ממך, כפעילת שלום הייתי מצפה שתצאי מהסטריאוטיפים האלו. גואל: וזה חייב להגמר במילה הזו. סטריאוטיפים. אח, איזה שפל. פוטנה לא מצליחה ללמוד את המשפט המסכן הזה. איילה וגואל ממש צריכים לדפוק לה אותו למוח. אח, איזה ביזיון!!!!!!!

אורר10

New member
סער ופותנה עושים טעות שמגיבים

הם לא יכולים לצאת טוב נגד עדנה שבעצם איחלה כל טוב לכולם ואילה ממש דוחפת אותם לכיוון הזה

Daria83

New member
הלוואי שעדנה תענה לה שבבית של האח זו היא,

פותנה, שמגדירה את מעמדה דרך האוכל והמטבח, ורק דרך שם. עדנה רק ציינה מה שראתה, לא יותר.

תומס277

New member
אני מאוכזב

מאוכזב מאוד מפותנה אני מאוד מחבב את פותנה וחושב שיש בה הרבה מעלות אבל בימים האחרונים אני מאוד מאוכזב.. ובעיקר אני מאוכזב מהשיחה הזאת על עדנה. אבל אני מאוד שמח שאלירז קם מהשולחן ולא לוקח חלק בדיון הזה.

ואזנה

New member
הקופים מתעוררים - בוקר טוב קופיפים

אני אוהד של אלירז ולפני שבוע הזהרתי מפני גואל ופותנה וכולם התנפלו עליי. נפל לכם האסימון ? התעוררתם ? עכשיו תקשיבו ותקשיבו טוב. גם אלין מזיקה לאלירז ותזיק לו עוד יותר בהמשך. יאללה, תחרפו ותגדפו אותי. קופים.

spinning1

New member
פותנה פתאום נזכרה שהיא ערביה

כי עדנה הזכירה את המקלובה שלה. מה בדיוק ערבי בפותנה? גרה בצפון תל אביב, מעוז היהודים העשירים, יש לה שני עסקים בצפון תל אביב , ילדיה לומדים בבית ספר יהודי איכותי אליאנס, הולכים לחוגים יוקרתיים, מטיילת הרבה בחו"ל. פתאום היא ערביה? היא יותר יהודיה מיהודי.

למעלה