בצהריי היום

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif בצהריי היום

כשהשמש כהרגלה זורחת לה בשמיים ... לא לקחנו מקל ותרמיל ולא יצאנו אל הגליל ..אלא להפסקת צהריים....לארוחת צהריים.... קרן גיל מאיר ואנוכי ........ התחלנו לאכול כשלפתע קרן אומרת לי " תראי את הבלונדינית לא התבלבלה בכלל "...... צפיתי בבלונדינית שעמדה בתור עם המגש ...מייד קלטתי שהבחורה הבלונדינית לובשת מכנסיים לבנים מאד שקופים ואי אפשר היה להתעלם מחתוני החוטיני הלבנים...יש לציין שהן התלבשו על ישבנה או על הטוסיק הסקסי שלה בצורה מושלמת. אמרתי לקרן " יפה לה ...וואו איזה טוסיק !" וכידוע לכם / ן לא כל חוטיני מתאים לכל טוסיק ולא כל טוסיק נכנס בחוטיני ... דרוש תחת עגלגל וסקסי ..כזה עסיסי ...(לעניות דעתי ) למרות שיש בננות שמתעקשות על חוטיני שמתפוצץ עליהן ..אבל מי אני שאמנע מהן ... נחזור לבלונדינית.... בקיצר מייד הפנתי את תשומת ליבו של גיל ..ואמרתי לו סובב ת'ראש ימינה .....עם חיוך על פניי. יש לציין שגיל הוא בחור ממש ממש טוב כזה (חנון כזה ..שכל אמא פולנייה רוצה אחד כזה כחתן לבת שלה ..בעצם לא רק פולנייה גם אמא מרוקאית ואפילו תימנייה ..בעצם כל אמא.) גיל הוא מהנדס אלקטרוניקה וטייס קרב בחיל האוויר.נשוי ויש לו ילדה ממש מתוקה. מכירה אותו ממש מעט זמן. גיל הפנה את ראשו ..הביט בה ממש שניה ..החזיר את מבטו ...הביט בי ..בפנים רציניות ביותר ..ממש כאילו ראה בלונדינית בדמות מלאך המוות.... (בחיי שנבהלתי מהתגובה שלו ) בדיוק בלעתי את הביס של הסלט עם הגזר המגורד ..הנבטים ועליי הבייבי ברוטב ויניגרט.....ולא הבנתי מה קרה לגיל ! לעומתו מאיר כעס עליי מאד ושאל אותי " תגידי ורד אני עז ...למה את לא מפנה את תשומת ליבי למראה מדהים שכזה .... "שכחתי אותך בבית " אמרתי למאיר ...... אם אני הסתכלתי על הבלונדינית ונהניתי ..אז מה גברים ? ואני ככה שואלת את עצמי האם ...... גיל (ששמו הוא שם נרדף לשמחה והילולה ) הוא חננה ברמות ? דפוק ? פחדן ? נקניקון ? משחק אותה את הנשוי המסור לאשתו היקרה ? לא אוהב בלונדיניות ? לא אוהב חוטיני ? מה הוא עד כדי כך יבשששש ? הפסד שלו ... נראה לי הכי מתאים לו לשבת מול הלפטופ ! סוף הסיפור ! גם אם זה לא מעניין אותכם דלגו !

יערית

New member
הסבר פשו@ פשו@

כשגבר אוהב/מאוהב ב- אישה גם הבחורה הכי יפה שתעבור בסביבה לא תעשה לו את זה-(מניסיון כותבת לך
)

יערית

New member
למרות ש...

עיניים מסתכלות זה טוב,זה בכדי להעריך את מה שיש (או אין) בבית

מצוטטת

New member
../images/Emo178.gif

למלי אפ'פם לא אומרים שאני צודקת..... אז מה אם הריאקציות הכימיות שלי יוצאות דופן....... איZה חוסר צדק

maof

New member
אהה...

זה @שוט...@שוט....כולה צריך בדרך כלל להוסיף עוד טיפ טיפונת מעוף

ורד 3

New member
וואו !

בחייאת טלה צפוני ...... כאשתה מאוהב לא פונה ימינה ושמאלה בהצצה חפוזה כזו ? טוב בסדר תרוויח ..אתה צודק !

יערית

New member
זה קורה ורד

יש הרבה שמרוב שובע לא מרגישים רעב אפילו לא במבט עיניים.ויש כאלו שגם לא אוהבים למתוח את עצמם לגבול היכולת,מעדיפים לעצור את עצמם מלהציץ.

כשאני....

אוהב מאוהב אז הפנטזיות שלי הרצונות החלומות הם רק עליה... לא משנה כמה יפה ומושכת תעבור לידי עירומה או בכל מצב אחר יותר משנייה אני לא מבזבז כשיש משהו טוב ומספק ביד ראש לב למה צריך לחפש עוד?

ורד 3

New member
טלטול

הבנתי אותך חמוד....שכשאתה מאוהבבבבב אתה לא רואה בעיניים זה אומר שאם היית מסתכל על אותה בלונדנית ממש לשניה במבט חטוף אתה אוהב פחות ? נשמע לי מה זה פאטתי..בויינה אנחנו בני אדם ... כולה להסתכל ! שים לב מה כתבת בסוף.... " למה צריך לחפש עוד " מי אמר שהכוונה היא לחפש..... גיל הוא נשוי ואני מאמינה שהוא מאד אוהב את אשתו ומאושר ובלה בלה ....כולה הפנתי את תשומת ליבו לכוסית הבלונדינית הוא לא הניד עפעף ..היה אדיש לחלוטין .. אז לא ציפיתי ממנו שהוא יחנק מהאוכל כשהוא רואה אותה או שהמיץ שהוא שתה ישפך או שהוא יאבד עשתונות ירוץ ויגע לה בשני הישבנים השובבים... מה שכן ציפיתי זה לחיוך כזה קליל אתה יודע ...כמו ששאר הגברים שם הגיבו ...נראה לי הכי טבעי ובריא ! זה מה שהפליא אותי ....אצל גיל ..הבעת פניו היתה כאילו ראה תועבה !

זהו שיש גברים

כשהם באמת אוהבים הכול נראה להם נחות ממה שיש להם והרבה גברים כשיש להם את מה שהם רצו ןחלמו עלין פשוט נהים קצת אפטים...ואולי הוא לא בקטע של בלונדיניות ובכלל אנחנו כל כך שונים איש מהאחר זכר או נקבה שמה שנראה לאחד טיבעי לשני נראה אחרת גמרי ואני בטוח בעוד דבר לגבי אותו גיל אם הוא יהיה במצב שנגיד למישהי חשף חלק אינטימי בגוף בטעות הוא יסית את המבט

דג דה גן

New member
אין לך מושג כמה זה נכון

לפחות לגבי. אחד מאבני הבוחן המשמעותיות ביותר לגבי לבדוק את יסודות הזוגיות שאני נמצא בה.

d a n i e l s 5

New member
שטויות במיץ עגבניות ...

להסתכל או לא להסתכל על "דבר" יפה ...שעובר לך מול הפנים או תלוי על קירות המוזיאונים.... לא זה שיקבע את אבן הבוחן בזוגיות. לדעתי .

למעלה