LOL, כנראה ששיננת אבל לא האמנת
L Liroy26 New member 28/1/03 #22 תירוצים ...תירוצים... אחרי שביליתי את הערב בתחנת המשטרה (ויש שם כוסונים שחבל"ז!) תוך תחקור מאסיבי של איזו בוצ´ה מתוסכלת קיבלתי סוף כל סוף את האישור המשטרתי על שבירת החלון. יאללה...מחר נבלה את היום בבית כי צריכים לסדר לי את החלון...
תירוצים ...תירוצים... אחרי שביליתי את הערב בתחנת המשטרה (ויש שם כוסונים שחבל"ז!) תוך תחקור מאסיבי של איזו בוצ´ה מתוסכלת קיבלתי סוף כל סוף את האישור המשטרתי על שבירת החלון. יאללה...מחר נבלה את היום בבית כי צריכים לסדר לי את החלון...
D daniel365 New member 28/1/03 #23 יקירי - המנטרה שלך להיום... יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש תחזור על זה כמה פעמים בבקשה... אני בטוח שתסיים עם חיוך המליון דולר על פניך.... אני
יקירי - המנטרה שלך להיום... יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש יש חופש תחזור על זה כמה פעמים בבקשה... אני בטוח שתסיים עם חיוך המליון דולר על פניך.... אני