בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

" גשם בוא רד עליי,..." בוקר טוב אנשים נפלאים הגשם שב אלינו ובמהרה
. את המגפיים נעלתם |שלולית|. צאו החוצה קיפצו בתוך השלוליות תנו לילד הפנימי לצאת החוצה להתלהב ולהשתולל ולהשתטות
שיהיה לנו יום חמים ונעים מבפנים פנינת הרוח
" הריקנות מתמלאת מבפנים " כשאיננו מאושרים ואיננו מסופקים, אנו מנסים למצוא את האושר והסיפוק בדברים חיצוניים. אך חיפוש זה ותלות בחיצוני רק מביאים אותנו לתחושת חסך עמוקה יותר, שגןרמת לנו להתלות בכל שבריר העבר שנדמה לנו שייצר וימלא אותנו. בעולם החדש שאנו יוצרים אנו לומדים, שהיקום מספק לנו את כל האנרגיה והאהבה הדרושות לנו מבפנים. ורק כשאנו בוטחים ומאמינים בכך, אנו מסוגלים לשחרר ולהתמסר ובכך לקבל את שאנו רוצים. מנטרה להיום "אני מתמלא מהמקור שבתוכי אני אוהב את עצמי אני מלא באהבה. שיהיה לכולנו יום של הקשבה פנימית יום של מלאות מבפנים שנמצא את האושר מבפנים ונתחלק איתו באחרים באהבה אין סופית ויום מקסים ונהדר אמט

EyeSeeYou

New member
או! סוף סוף

קמתי מוקדם א´ שוב השאיר את הדלת פתוחה והיא דפקה מהרוח ולא נתנה לי לישון
(ואני יודע שאתה קורא את זה
) התעוררתי לבוקר של סקרים ושקרים, ותקווה שמחר יהיה יותר טוב ואם לא אז לפחות בבחירות הבאות (חצי שנה לא?) אז שיהיה סבבה לאלה שכבר פתחו את היום ולאלה שעוד לא

בוקר טוב לכולם !

לא משנה עד כמה מעונן שם כרגע, השמש תמיד זורחת בסופו של דבר !!!
בקרוב..... עדכון ,היישר מחצרו של המקובל (על מי ?) שריקי !!!

daniel365

New member
../images/Emo41.gif בוקר מקסים לך ולכוווולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אז מה עם יש קצת עננים וממטרים פזורים
העיקר שיש חיוך בלב...
שיהיה יום מקסים לכולם
, צאו
, תהנו
, תבלו
ותחיו את החיים
. אני הולך לשופינג
שוב....
אני

EyeSeeYou

New member
נהיית כזה הוממממממממווווווווו

שזה מפחיד! (אמאל´ההההההההההה)

daniel365

New member
אני אקח את זה בתור מחמאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ת ו ד ה

עוד צ´ופינג?

עוד לא גמרת את התלושים? רק שיהיה לכולם ברור: אחרי שדניאל סיים את הצ´ופינג עם עודד א ועוגי ביום חמישי - הוא המשיך לעזריאלי להמשיך עם ידידה... כמה אפשר תוך שבוע? (עודד - אל תגיב
)

daniel365

New member
כן ../images/Emo70.gif

- יש עוד תלושים רבים שמחכים לפדיון
ומה קרה אסור
ימותו הקנאים

EyeSeeYou

New member
תלושים?

אין דבר מתיש ומתסכל יותר מרכישה בתלושים שנה נסחבתי עם תלושים של קסטרו מן והמשביר עד שהצלחתי למצוא איזה משהו ששווה להכניס אותו לשקית - וגם זה במאמץ רב. במשביר זה בכלל בעיה, במקרה הטוב מוצאים איזה משהו בג´יפה של "פול אנד בר" - על שאר המחלקות אין בכלל מה לדבר. ו"קטסטרופה מן", בכלל אין מה לדבר....המוני ופרחחחחחיייייי

Liroy26

New member
עוד פעם שופינג???

שתיהיה לי בריא... (
על העין שנפתחה פה!)

amet

New member
והכי גרוע....

הוא הולך עם קוקי לקניות שזה עוד יותר מסוכן דניאל אני מזהיר אותך
ואולי תפתחו את ה-MSN לירויייייייייייייייייי

guy1974

New member
מותק, תגיע קודם...

הביתה ואחרי זה נדון על כמה רע היה לך שיצאתי למסע שופינג קצר (טוב נו, לא ממש קצר)
יחי השופינג
ככל המרבה הרי זה משובח

xanadu

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif../images/Emo188.gifבוקר טוב?

Not. אני חולה, לא יפה לי אף אדום. לפחות אני יכול לשכב במיטה ולהשתעל כמו הגברת עם הקמליות (מי אמר אני לא גרטה גרבו ולא קיבל?). ייגמר החורף המלעון הזה....

כמה טוב שיש רופא בבית, לא ?

תרגיש טוב, והרבה בריאות !
|קולות של סדקים מתרחבים| אשליוווווווווווות ?????

hatul

New member
לפני כמה שנים כתבתי שיר על ריקנות

והגעתי גם להבנה שהריקנות מתמלאת מבפנים
Vacuum And when you feel you had enough You find another side Another beat, another tunes, Of music to your heart. Another smile, another laugh Of children around the block, Or the site of a cute pet, Which you would like to pet. The question is, how many smiles, How many tunes, how many laughs, Can fill your empty heart, How many things could ease The vacuum you feel inside. Could you get enough love from outside? Or maybe from another guy? Would it be just be to get, Or you could also give? Maybe when you love You feel loved as well. (או בתרגום) וכשאתה מרגיש שעברת די אתה מוצא עוד צד אחר מקצב נוסף, ניגון אחר של מוסיקה ללבך עוד חיוך, עוד צחוק אחד של ילדים שם בחצר או מראה בעל חיים חמוד שאתה רוצה ללטף. השאלה היא, כמה חיוכים, כמה צלילים, כמה צחוקים ימלאו את לבך הריק, כמה דברים יוכלו להקל על הריקנות שאתה חש בפנים? התוכל לקבל אהבה מספקת מבחוץ? או אולי מבחור אחר? האם מספיק רק לקבל, או אולי תוכל גם לתת? שמא כאשר אתה אוהב אתה חש אהוב גם כן.

Liroy26

New member
"יום מצוין! יום מצוין! יום מצוין!"

על פי הוראותיו של דניאל שיננתי לעצמי כל היום שהיום יהיה לי יום מצוין. איך הוא היה נפלא! הבוס שלי התעלק יותר מתמיד, ארוחת הצהריים השאירה אותי רעב ובני דודנו החליטו להסתער על מגרש החניה ובאקט נקמני משהו ניפצו לכל המכוניות את החלונות של האוטו. יום מצוין! יום מצוין! יום מצוין!...בא לי למות!!

למעלה