אינטרוול קניה ומכירה, מבצעים, חנויות ועוד

אלון פ

New member
מכנס טריאתלון DE SOTO

מידה S, יכול להתאים גם ל- M רזה. כולל 4 כיסים (שניים בכל צד) בשביל ג'לים/כדורי מלח/ציוד רלוונטי אחר. אשמח למכור אותו בזול, העיקר שיהנו ממנו
הצעות מחיר יתקבלו במסרים. אלון

YANTSU

New member
אופניים... והרבה

אופני BH שלדת אלומניום מזלג קרבון. מידה 52. מערכות אולטגרה/105. ניתן לקבל מידות אודות כל האבזור לקראת פוזישנינג. מחיר מבוקש 2500 ש"ח. גמיש. שלדת FELT ZW3 קרבון לנשים, מידה 47, במצב מצוין, מורכבת חלקית. מחיר מבוקש 7000 ש"ח. גמיש. אופני רידלי טריטון S מידה 45 כולל גלגלי שימנו RS80. מחיר מבוקש 2000 ש"ח. מחיר סופי. טריינר TACX FLOW כולל מד וואטים, מחיר מבוקש 1700 ש"ח. מחיר סופי. אופני GHOST מידה 17.5 שטח, זנב קשיח. מערכות XTR דגם ישן. מחיר מבוקש 650 ש"ח. גמיש. לפרטים: מורן [email protected]

נפתחת קבוצת רכיבה חדשה בחיפה

נפתחת קבוצת רכיבה על אופניים בחיפה אימונים במסלול מעגלי בראשון ושלישי בבוקר. שיפור טכניקה, כוח וסיבולת אירובי מתאים לרוכבים מתחילים ומתקדמים לפרטים נוספים [email protected] נשמח לראותכם :)

zohargalor

New member
למכירה שעון אופניים POLAR CS100

כולל מד מהירות ומד קדנס. מתחבר לרצועת דופק של פולאר (לא כלול). 350 ש"ח.

intervals

New member
מחפש ארבע ראשי

אחד לכל רגל. בעל יכולת ריצה של 10 קמ במהירות 13.5 קמ"ש. לא עבה מדי כי אני רזה.

Yrubanenko

New member
יש הנחה לשכנים ?

כבר מזמן אני שואף לsub 40 והארבע ראשי בחוצפתו מונע . בהזדמנות זו כבר שדרג אותי ב VO2MAX . בחייאת....

Yrubanenko

New member
היה לי חלום

ובו תפקדת ב"אראלה ממפעל הפיס" ואתה מודיע לי שזכיתי ב- 4 ראשי של מקה, בחתירה של האלתרמנים והמסטרינג של הדצנטריל השכונתי שלנו . אצטרך לחיות עם האכזבה כנראה . יאללה לעבודה. הטריינר ממתין לי....

eyalcohen10

New member
למכירה שעון פולאר RS300X

שעון + רצועת דופק +ג'י פי אס בן פחות משנה. יש כשנה אחריות. כמעט לא היה בשימוש. מאפשר מדידת מהירות, מרחק, קצב ריצה ודופק. אייל ,052-5243444

hartzitzit

New member
אופני כביש מידה S - 48

אופני כניסה - מרידה 901 מידה S. קראנק קומפאקט כולל ספידומטר ומשאבה נקנו לפני כשנתיים, נרכבו מעט מאוד...

למעלה