אינטרוול קניה ומכירה, מבצעים, חנויות ועוד

מחפש לקנות ספרים באנגלית

שלום חברים, אני מחפש לקנות את הספרים הבאים: 1. Road Racing for Serious Runners – Pete Pfitzinger and Scott Douglas. 2. Jack Daniels’ Running Formula – Jack Daniels. 3. Timothy Noakes – The Lore of Running. אם למישהו יש אחד מהם אשמח אם ייצור איתי קשר במסרים.

Amir Shvoong

New member
../images/Emo20.gifאינטרוול קניה ומכירה, מבצעים, חנויות ועוד

שרשור קנייה ומכירה מיועד לכם שרוצים למכור דבר מה, לפרסם חנות או מוצר. תעלו כל שעולה על רוחכם כולל מבצעי חנויות, ציוד יד שנייה ועוד. עשו זאת בשרשור זה בלבד בבקשה. ניתן בכל עת לפרסם בלוחות באתר תפוז שמיועד לחברי הפורום. שבת שלום לכולם! אמיר :)

Amir Shvoong

New member
מוכר אפשרות לבניית מדרסים אצל תמיר כפיר

קרה מקרה וחברתי מוותרת על האפשרות לבנות מדרסים אצל תמיר כפיר. יש לנו הזכות להעביר זכות זאת למשהו אחר. מחיר מלא למדרסים - 1800 ש"ח החלטנו לוותר על 300 ש"ח העיקר שמשהו יקנה זכות זאת מאיתנו. לכל המעוניין המחיר הוא 1500 ש"ח. אין צורך בפרוצדורות. יש לתאם הגעה לתמיר וזהו. לפרטים נוספים: אמיר 0544-9960014 אמיר

Amir Shvoong

New member
מבחר משדרי דופק פולאר ואחד סונטו

חברים יקרים, מזכיר לכם שיש לי מבחר משדרי דופק ורצועות. מחיר פתוח. אם אתם נתקעים אני הכותבת: אמיר 0544-960014

Gooli32

New member
למכירה מספר פריטים:

משקפי שמש Oakley Radar path בני שנה, סימני שימוש נורמלים, 300שח אוזניות סנסהייזר PMX70 לריצה, היו בשימוש פעם אחת, לא מתאימות לי. 100שח חבילת כדורי קפאין חדשה ומלאה (נחמד למי שרוצה לפני תחרויות \ אימונים) 100 טבליות 50שח חליפת שחייה אורקה למידות של 1.65-1.75מטר על משקל 65-75ק"ג, הייתה בשימוש לא מועט ויש כמה חורים של ציפורניים שכדאי לתקן עם דבק לחליפות, עושה את העבודה לתחרויות קרות ומציפה מעולה. 300שח

מוכרים את הקומפרשן הטוב בעולם. נקודה.

Compressport מתוצרת שוויץ. שרוולים לשוקיים, שרוולים לארבע ראשי וההמסטרינג. ביצועים, ספיגת זעזועים, מניעת פציעות עומס, התאוששות (הרבה יותר יעיל ממשחות למיניהן). המותג המועדף על אנשי הברזל ומאמני קבוצות הטרי' בישראל. לפרטים נוספים וביקורות של לקוחות: www.trifit.co.il 052-2978008

תודה לך א' או ל'. דינק, מחירי המוצרים כמעט

וזהים לחלוטין למחירים שמוכרים אותם באירופה, אוסטרליה, ארה"ב וקנדה. הדלתא במידה וישנה, היא לא יותר מעשרים וחמישה שקלין :) שזה זול יותר אפילו מהסנדביץ של המסווג במכס. קומפרספורט לא עושה פרסום, לא חליפות שחיה וגם לא נעליים, הם משקיעים ב"בידול", יש להם פטנט על סוג הבד וצוות R&D מוכשר ובגלל זה הם מצליחים. מי שמתעניין בפרסום ילך לחנויות ויראה איך מדביקים לוגו על קומפרשן מניילון/צמר ומבקשים מחיר גבוה, זה נקרא אגב כבר נקרא "מיתוג". קומפרספורט היחידה שנותנת שנתיים אחריות לאיכות המוצרים, והחזר כספי אחרי 30 יום, וזה כי אף אחד לא מחזיר את המוצרים שלה. לשאלתך, חברי הפורום יקבלו שירות טוב מחיר הוגן :) אסף 052-2978008 והכי חשוב, מוצר מעולה מתוצרת שוויץ. בהצלחה לצוות הנמרין באיירונמן ניס! פפפ...איזה כיף להם.

richg97

New member
Mizuno Wave Inspire 7

מידה 8.5 \ 41 עברו כ 50 ק"מ, כך שהן ממש חדשות, תיקון הקריסה חזק מדי בשבילי. 350 ש"ח. רועי, 052-6975952 או במסרים.

zuzi

New member
למכירה טייץ

XL חדש הוזמן מארה"ב והמידה גדולה מידי

zuzi

New member
שעון ומד דופק

ללא רצועת חזה מודד את הדופק בלחיצה על הכפתור בצד רצועה מעט קטנה

dink11

New member
למכירה שעון GARMIN FR 60 מחיר מציאה !

שעון GARMIN FR 60 לא שעון GPS אלא עם פוד רגל דגם סופר אמין עם ביקורת מצויינות. החבילה כוללת : 1. שעון במצב טוב מאד (שריטה קטנה על הגומי) 2. פוד רגל (לבד עולה בארה"ב 90$) 3. רצועת דופק 4. חיבור סטיק USB להורדת נתוני אימון למחשב 5. קופסא עם כל הקישקושים שמגיעים איתה
המחיר הזול ביותר שמופיע לחבילה הנ"ל (שימו לב שמוכרים אותה גם ללא הפוד רגל וללא רצועת הדופק במחיר זול בהרבה, אבל בלעדיהם זה סתם שעון עם סטופר...) הוא 790 ש"ח אני מבקש עליו 400 ש"ח - מחיר מציאה לשעון איכותי במצב מעולה הכולל את כל החבילה אפשר לפנות אלי במסרים או בטלפון 052-8000125 רועי

למעלה