• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo2.gif

נפרדנו, יותר ביוזמתו מאשר ביוזמתי. לפני כמה ימים קיבלתי מייל ממנו - אם לא איכפת לך להעביר לי במייל 2 תמונות יפות שיש לך על המחשב: את התמונה של החופה שרצינו יחד את התמונה של ההזמנה לחתונה שבחרנו יחד - לכלה הבאה שלך אתה רוצה את זה?) אהההה ואם לא קשה לך לתת לי את הסיסמאות שלך לתפוז (עזבו את זה שאסור לי) כי אני רוצה להוריד מהקומונה את התמונות שלך יחד, כי אני רוצה מזכרת מהקשר היפה שלנו (המחשב שלו פורמט). - ואולי אתה דווקא רוצה את זה כדי לשפץ ולערוך את התמונות, כדי שתהיה לך תמונה לאתר הכרויות? אהההה ומשהו קטן לסיום - הדמעות שיורדות אצלך על הכרית בלילה גם אצלי הן יורדות. - כן? באמת? אם הכאב הוא עצום אצלך, אז למה אתה פונה אליי בשביל דבר כזה? להכאיב לי ממש שווה את זה אהההה? הכאב שלך כל כך גדול ועצום שאתה חושב כבר הלאה - על הבחורה הבאה שלך. אם אתה כל כך בוכה בלילה וכואב את הפרידה, מדוע המשפט הזה בא בסוף ולא בהתחלה? אז הוא שלח לי מייל בתחילת השבוע וביקש את זה. החלטתי להתעלם. אם אין לו כבוד (שלא לדבר על רגשות) כלפיי, אז לא חשבתי שמחובתי להגיב. היום הוא שלח לי הודעות דרך ה- ICQ אם קיבלתי את המייל שלו. 3 הודעות שלח וכל הזמן היו צפצופים בטלפון שיש הודעה חדשה. אז הפעם אמרתי לעצמי שאני לא מגיבה, אחרת זה ימשיך ככה עוד ועוד. אז עניתי לו. עניתי לו שלא שווה להטריד אותי על זה, שמקסימום לכלה הבאה שלו תהיה חופה + הזמנה אחרת. העיקר לא להטריד. כמובן שקיבלתי גם תשובה תודה על "העזרה" שלך, לא אטריד אותך יותר. - באמת תודה לך. עכשיו אני נזכרת בחברה בעבודה שאמרה - אולי הוא ניסה ליצור איתך קשר? אולי לא במשהו הכי חכם, אבל העיקר שהוא ניסה ליצור איתך קשר. ולפני השינה הולכת לישון במחשבה - טוב שנפרדת ממנו, כי אדם שחושב רק על עצמו ולא מסוגל להבין אותך או לחשוב שלא ענית לו כי.... כי אולי זה כואב לך? כי אולי זה פוגע בך? כי אולי זה מפריע ומטריד מבחינתך? מגיע לך אדם טוב יותר ממנו.

sweetdreams

New member
יקירתי, את עושה נכון שאת חותכת ממנו

וכל צעד שאת נוקטת בו כדי לוודא שהוא לא יטריד אותך - הוא מוצדק ושווה את זה. זה נכון וחשוב שתהיי אגואיסטית בקשר לזה, ותחשבי על עצמך ולא על המניעים שלו. מאחלת לך רק טוב

כואב כואב.

צר לי מאוד לקרוא. לא רציתי להגיב בהתחלה אבל אני חושב שאולי זה יעזור אם אגיד לך מכל הלב: יהיה בסדר. תמשיכי להאמין. יהיה בסדר. [דוד]

SRonush

New member
../images/Emo24.gif

תהיי חיובית. יהיה בסדר כמו שאמרו לך.

תאמיני לי שושי...

את יותר חכמה ממני... אני עכשיו מדברת עם האקס שלי כאילו שום דבר לא קרה... "כאילו" אנחנו החברים "הכי טובים"! לא יודעת, פשוט קשה לי להיות אגואיסטית כלפיו וקרה כמו שהיה כלפיי כשהוא החליט להיפרד... נו אז מה עם אני עדיין אוהבת אותו, למה אני מרשה לו לפגוע בי, ולדבר איתו ככה כאילו כלום לא קרה...? תודה לאל, יש לי אחות מדהימה שכל פעם מחדש עוזרת לי לראות את מה שאני לא רואה ולהגיע למסקנות הנכונות... היום בערב למשל יש מסיבת יומולדת לחבר משותף שלנו ושנינו נהיה בה. כמובן שאתם יכולים לתאר לבד עד כמה קשה זה הולך להיות... אבל, מה לעשות, זה מה יש!!! בכל אופן, אני הולכת להנות מכל רגע ולא יהיה איכפת לי ממנו אפילו לשניה, גם אם זה יהיה מאוד קשה לי ואני יודעת שזה הולך להיות כך...!!! במילים פשוטות, אני אגרום לו להבין על מה הוא וויתר בכזאת קלות בגלל שטויות שהוא בחר לא לפתור!!! ואם הוא יתחרט, כבר לא תהיה דרך חזרה! הוא עשה את הבחירה, שהיתמודד איתה ושיאכל את הלב בשקט ותאמינו לי, הוא יאכל את הלב מהצד בשקט כמו ילד טוב ויתחרט על הכל... אבל זה מה יש!!! ובקיצור, אני מאוד שמחה בשבילך שושי שיש לך את הכוח להיתמודד אם כל זה, כ"כ חזקה, ז"א, שאת יכולה להיות אגואיסטית כ"כ כלפיו ולחשוב רק על עצמך, בדיוק כמו שהוא עשה! אפילו גאה בך! תמשיכי ככה, ואל תיכנעי... את חזקה ואת תמשיכי להיות ואת תעברי את זה! אמרת את המילים הנכונות- מגיע לך אדם טוב יותר (ובהרבה טוב יותר!) ממנו!

enjoi butterfly

New member
ערב שישי טוב לך ולכל הפורום..

אני יגיד את מה שאני חושב לדעתי הוא מחפש צומת לב כול שהיא כי הוא אולי פגוע או זה שפגע אז ככה הוא מחפש דרך לחזור אליך ותדעי לך בלי להכיר אותו אני חושה שכואב לו הרבה..
זה הכל ותיהיה חזקה שושי! תרצי משהו אני פה..
.. שבת שלום..

למעלה