קראתי את הכתבה|!../images/Emo66.gif

מה זה צריך להיות
עפר הומו..טוב כל השמועות נכונות..הוא באמת הומו
חבל עפר, חבל יש לי פוסטר ענק שלך בחדר. עכשיו הוא כבר לא אצלי בחדר

SofyTofy

New member
קודם כל,../images/Emo103.gif

מה יש לך נגד הומואים? ודווקא הכתבה הזו הוכיחה שעפר לא הומו!

יש לי הרבה דברים נגד הומואים../images/Emo66.gif

ואני לא יכנס לזה עכשיו...ונראה לי שהכתבה דווקא כן מוכיחה שעפר סטרייט

טַלי

New member
../images/Emo85.gif

הומואים הם בני אדם בשר ודם זה לא מחלה! וגם אם כן, (שזה לא!) הם לא הזמינו אותה בדואר זה נפל עליהם כמו חולי סרטן... עפר קודם כל בן אדם לפני שהוא שחקן ובטח לפני שהוא הומו או סטרייט אם אהבת אותו תמיד אין שום סיבה שפתאום תפסיקי לאהוב אותו רק בגלל שהוא אוהב גברים הרי את אוהבת את עפר ולא את המיניות שלו
וגם אם נגיד הוא הומו...אז מה קרה? הוא לא יתחתן איתך? ואם פתאום אח שלך יגיד לך שהוא הומו? (זה קורה במשפחות הכי טובות כי זה בכלל לא קשור לחינוך או משפחה) אז לא תאהבי אותו יותר? תנתקי איתו קשר? ואם אחותך תגיד לך שהיא לסבית? הורדת את הפוסטר של עפר...זה אומר שאת לא אוהבת אותו יותר? עפר לא הומו! היו לו חברות (אפילו שזה לא אומר הרבה...) הכתבה אמרה שהוא לא הומו הוא אמר שהוא לא הומו אז נכון שהנשיקה מראה בדיוק להפך אבל אם היית מקשיבה ולא רק מסתכלת היית מבינה הכל! זה לא היה זיון...זו הייתה נשיקה! (ועוד בלי לעשון) המון עושים את זה סתם בשביל הקטע, בשביל לעשות חיים ולנסות לראות מה זה לנשק את אותו מין היטלר שנא את היהודים אז נכון שאת לא תרצחי את ההומואים (אני מקווה...) אבל זה מתחיל בדבר הקטן הזה, שנאת סתם קרן אל תעלבי
אבל תחשבי על זה...

וואו...../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

לא חשבתי על זה....וסוף סוף הורדתי את הפוסטר שלו כי הוא התחיל לעלות לי על העצבים..אבל זה לא קשור
הומואים..נכון הם בני אדם אבל הם ממש מגעילים אותי!!אני לא מבינה אותם מה יוצא להם מזה שהם אוהבים בנים
טוב..לא נראה לי שהשיחה הזו היא לכתיבה פה בפורום
(חחחח)

טַלי

New member
נכון../images/Emo85.gif

אני גם לא מבינה ואני ממש לא רואה אותי מתאהבת בבת אבל בגלל שאנחנו לא מבינים זה לא אומר שצריך לשנוא בגלל זה יש כל כך הרבה גזענות, אנשים לא מבינים אחד את השני ואפילו לא מנסים להבין... מה יצא לך מזה שאת אוהבת בנים? לא ילדים... לא מיזמוזים
אלא שמחה ואהבה! ואם הם מוצאים את השמחה הזאת אצל אותו מין שיהיה להם רק לבריאות! השיחה הזאת היא מאוד לכתיבה פה בפורום כי זה דבר חשוב הרבה הרבה הרבה יותר מאקזיט אם עפר מעצבן אותך...מצידי גם תקרעי את הפוסטר

spider kisser

New member
הם מגעילים אותך

אבל תחשבי שכשבן מנשק בן הוא מרגיש את מה שאת מרגישה כשאת מנשקת בן.. זה מגעיל אותך כי חונכת ככה, ואם תפתחי את דרכי המחשבה שלך אז אמ תאולי תגלי שהשד אינו גרוע כלכך

טַלי

New member
חס וחסה../images/Emo85.gif

אני לא אומרת שהם כאילו סובלים מזה כמו שחולי סרטן סובלים אני פשוט חישפתי דוגמא שתראה לה שהם לא ביקשו את זה וזה לא משהו שקשור אליהם אישית

אל תשתמשי בחיים בדוגמא

'כמו חולי סרטן' זו אחת המחלות הכי נוראיות. ככה שאל תעזי להשוואות - תחשבי לפני שאת אומרת משו!!

טַלי

New member
הו תאמיני לי...

אני יודעת מאוד מאוד טוב מה זה סרטן
לא השוואתי, נתתי דוגמא ואז גם הסברתי יותר מפורט מה התכוונתי למיכאל בטח שחשבתי לפניי שאמרתי את זה אפילו עשיתי 'תצוגה מקדימה' לפני ששלחתי חח מה זה לא ברור שלא היתה פה שום כוונה רעה או לפגוע? אז גם אם כן וגם אם לא סליחה במי שפגעתי
עכשיו כולנו יכולים ללכת לישון בלילה רגועים ושלווים

e l u l a

New member
מממ...../images/Emo153.gif

אומרים שהומואים הם הידידים הכי טובים... ולי אין בעיה איתם...שיעשו מה שהם רוצים ושיהיה להם בכייף...

KiShKooSh

New member
הומאים הם בני אדם../images/Emo34.gif

יש לי בעיה אחת עם הומואים, למה הם תמיד כל כך יפים
לא יודעת הם תמיד כאלה יפים אני לא יודעת למה

KiShKooSh

New member
והאמת רק רציתי לומר

זה לא משורשר הכי במקום אבל חפיף... מה יוצא להם מזה שהם אוהבים בנים
יש לי תשובה כי זה מה שהם מרגישים ככה זה זו העדפה שלהם
הם יחליטו ולא אף אחד אחר בשבילם
יש את אלה שאומרים זה נגד הטבע... זה הטבע שלהם
זה לא איזה ג'וק בראש זה מה שהם רוצים להיות
לאהוב גברים כי ככה הם מרגישים
והאמת הדעה שלי היא בכלל שכל הקבוצות האלה מפגרות כולנו בני אדם שקמים בבוקר הולכיםלישון(או מבלים כל הלילה
) אוכלים, שותים וכו הומאים הם בני אדם, ואני מדברת כאחת שמכירה הומואים... ותאמינו לי לפעמים הם אפילו יותר נחמדים מבנים ומבנות ביחד בשבילי זה סוג של מין משופר גבר עם צד נשי מפותח
ואני חושבת דבר אחד שהיו מה שבא להם...הם עוברים מספיק קשיים
לצאת מהארון לספר למשפחה, ועוד יש כאלה שמנדים אותם
והם בוחרים להיות מה שהם רוצים ועל זה אני מעריצה אותם

מה כולם רוצים מהם ...? ../images/Emo95.gif

לא צריכים לקרוא להם הומואים הם אנשים וצריכים לקרוא להם כי הם חלק מאיתנו ולא צריך להפלות אותם כמו להגיד בני אדם וחיות הם חלק מאיתנו פשוט יש להם נטייה אחרת אבל זה לא אומר שהם לא בני אדם כולנו בני אדם ולא צריכים להגיד שאנחנו בני אדם והם הומואים צריך להתייחס אליהם כאנשים נורמליים לחלוטין!

למעלה