טוב נו מה נסגר?

הילדה לא אוהבת הומואים.. אז זאת בעיה שלה.. אתם לא צריכים לתקוף אותה בגלל שזה מגעיל אותה או שהיא חושבת שזה דוחה.. היא אמרה את מה שהיא חושבת... וכל אחד חושב משו אחר.. ואם יש לה משו נגדם אז שיהיה לה בכיף... ואם נראה לה שהכתה מוכיחה שעפר הומו. מה שאני לא יודעת כי לא קראתי אותה.. אז שתחשוב מה שבא לה.. וגם אם זה לא נכון אז היא טעתה.. תהרגו אותה גם..

טַלי

New member
לא נכון...../images/Emo85.gif

מסכן...הוא התאהב בעפר (ואפשר מאוד להבין אותו) אבל עפר לא בעניין שלו אז לפחות שיקבל ממנו נשיקה

טַלי

New member
גררררר../images/Emo85.gif

מה אנחנו ילדים קטנים?
עפר לא הומו! גם אם הוא היה מזיין את גל הזה...זה לא אומר שהוא הומו! וגם אם הוא כן הומו (שהוא לא) אז שיהיה לו לבריאות... אנחנו לא חיים ב 943583 לפני הספירה כל אחד יכול לעשות מה שבא לו עם הזין שלו (חחח סליחה
) מצד אחד אתה בהלם מהתמונה אבל מצד שני אתה שם את הכתבה שאומרת שעפר לא הומו קראת את הכתבה לפני שפירסמת אותה? כי זה לא נראה ככה... אל תעלב או משהו... פשוט נמאס לי מכל הקטע הזה...

h i l l e r

New member
היי

רק הבאתי מידע שחשבתי שיעניין אותכם, מה את רוצה ממני?? מה שסמיילי אחד יכול לעשות.

טַלי

New member
חחח../images/Emo85.gif

(שני סמיילים) אז...תודה על המידע
למה אתה תוקף אותי? מה אני רוצה ממך? סתם להציק לך...נו באמת, מה נראה לך שרציתי? אבל זה כבר לא חשוב כי הסברת את עצמך... בקיצור, שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם

טַלי

New member
אר יו טוקינג טו מי?!../images/Emo85.gif

נראה לי התבלבלת בשירשור... אני ממש לא נגד הומואים או לסביות!

תרגיעי עם השפה שלך../images/Emo122.gif

את יכולה לא להגיד את המילים הלא נחמדות האלה כאן? כמו 'מזיין', 'הזין שלו' .. מותק - תתעוררי
.

טַלי

New member
השפה שלי?

זה מילים בעברית... אם העברית מפריעה לך את מוזמנת להתחיל לדבר ג'יבריש או פשוט לא לקרוא הודעות שכתובות בשפה העיברית תבחרי מה שהכי נוח לך
אבל נו טוב...כדי ששוב כולנו נוכל ללכת לישון בשקט ושלווה - סליחה אם זה פגע במישהו

B a M b i 1

New member
שמתי את זה כבר! ו....בקשר לעפר...

גל אמר - ..."הייתי עורך שלו ב`אקזיט` שנה וחצי, התקרבנו, נהיינו חברים נורא טובים והרגשתי שאני מתאהב בו. זה היה מוזר, לא ידעתי אם הוא בקטע. אני חושב שהוא קלט את זה, הוא אמר לי משהו בסגנון `גל, אני חייב למצוא איזה בחורה`, ואז הבנתי שעברתי את הגבול הדק, והתאהבתי בסטרייט" אני חושבת שעפר סתם עשה את זה, לפי הכתבה זה גם מה שכתוב. אבל אי אפשר לדעת...

spider kisser

New member
מה רע בהומואים?

זה בסהכ העדפות מיניות, בדיוק כמו משקה מועדף או אוכל מועדף

B a M b i 1

New member
לא אמרתי שרע...

רשמתי בקשר למקרה הספציפי הזה! אם דיברת אליי...

spider kisser

New member
כי כתבת

'אבל אי אפשר לדעת.." כאילו שהוא צריך להסתיר את זה או משהו

למעלה