../images/Emo2.gif

אני יכול עכשיו לצעוק הרי זה לא נגד החוק יכול לקרוא שוב לעזרה, מצד שני יכול לזכור אותו אומר לה תראי אור בקצה המנהרה...

טוב, אם בשלמה עסקינן...

(למה??? מה הוא נדחף תמיד?? אפשר לחשוב שזה הפורום שלו...) מה השורה האהובה שלכם? פרטו, נמקו, הסבירו והרחיבו.

שורה ?

אחת ? מה איך איפה ולמה ? יש המון :) ...... המון המון המון אז אני אצטרך לחשוב על זה, לבחור כמה ולחזור אליכם ! נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה ...

וויליאם

New member
שורתי:

"אני אוהב אותך, אוהב עד מוות. אני אוהב אותך עד אהבה". זאת שורה פשוט מדהימה שאין מילים להסביר אותה. אני אשתדל, ותסלחו לי אם זה ישמע פסיכולוגיה בגרוש: הוא נותן במשפט הזה יותר כוח לאהבה מאשר למוות. כאילו, אהבה זה הדבר הכי גדול ומפחיד שיש, הרבה יותר מפחיד מלהתאבד נגיד, ופה, הוא מודה ומתוודה בדבר הקשה הזה. זה כמו התאבדות, שהוא מוכן לעשות למען בחורה שזה עליה. לדעתי לפחות.

שורה אחת ... זו תהיה השורה ...

"...ולא יראו אותך, ולא יראו אותי..." וכל מילה נוספת מיותרת

בן בן!

New member
שורה

"לכל אחד יש אור בחושך הגדול" ויש לי עוד אחת "רק טיפש כמוני, רוצה להתאהב שנית, אפילו בך"

אהבתיה

New member
וויליאם יקירי!!!

האם שמת לב שהשורה האהובה עליך היא גם השורה האהובה עלי? כתבתי אותה כציטוט הנבחר שלי באינפורמציה שלי כאן...אתה מוזמן לראות! והאמת היא שאני מרגישה ממש כמוך לגבי השורה הזאת! היא פשוט נפלאה!!!!!!!

למעלה