Walk Two Moons

New member
../images/Emo2.gif

הייתי בטוח שהעליתי. -מומלצי השבוע- - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

TEENAGER1

New member
אתה חייב להפסיק עם הכותרות המלחיצות האלה

- שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה, משיב הרוח - שיר השבוע (כללי): הרצינות היא ממני והלאה, שוב ושוב, זה כל מה שיש... - אלבום השבוע: מחשבות ואפשרויות - ספר השבוע: הארי פוטר 7 - ציטוט השבוע: "זה היה מצחיק, אבל לא ממש עבד. כנראה כי פניגשטיין לא היה פסנתרן כל כך מוצלח"
- סרט \ סדרת השבוע: יצירת האלוהים (מומלץ!) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "ורגע שרוגש, ואחר כך נרגע, וזה כל מה שיש..." - אמוטיקון השבוע: למה אין פה אייקון של פסנתר?
- משהו שעשה לכם את השבוע: סדנא נפלאה עם יוני רכטר, שכמעט ויתרתי עליה ואני כל כך שמחה שלא - משהו שהרס את השבוע: כמה אנשים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאלה טובה.. בעיקר לעבור בשלום את המתכונות במתמטיקה. נראה מה יהיה עוד - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר(!!!!!)
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): פסנתר שבוע טוב!

Walk Two Moons

New member
איזה כותרות מלחיצות?

ויש לי הפתעה בשבילך... אני מנסה לארגן אותה כרגע, אבל כנראה זה ייאלץ להידחות קצת )-:

TEENAGER1

New member
מהמהמה

אתה לא יכול לעשות לי דברים כאלה, איזו הפתעה?
[ובכותרות מלחיצות התכוונתי ל-"
". כבר חשבתי שיש איזו ידיעה מרעישה בנוגע לאלבום, או ששוב הקדמת אותי באיזה לינק, או שסתם ראית את אביתר משוטט בב"ש בשבת]

dulce406

New member
שבוע טוב!

- שיר השבוע (של אביתר): אב הרחמן - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: שיר טיול - ספר השבוע: תולדות האהבה - ניקול קראוס - ציטוט השבוע: פחד הוא כאב הנגרם מתוך ציפיה לרע - סרט \ סדרת השבוע: לא ראיתי טלוויזיה השבוע חחח[עסוקה שכמותי] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): ליפול אל זרעותיו המושטות.. של אב הרחמן.. אב הרחמן.. - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: אביתר בבארבי כמובן:] - משהו שהרס את השבוע: עומס של לימודים.. נמאס. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בר מצווה של בנדודי. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שילה פרבר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מועדון הברלה..אגב ששמעתי שאביתר מופיע שם חודש הבא.. אז זאת ההמלצה הכי טובה שלי:]

dulce406

New member
חח באמת חתיכת חור

אבל מתחנה מרכזית בכפר סבא.. קו 2 מגיע ממש ממש קרוב לשם ואגב שעזרת לי עם 'כפר השעשועים' חחח כי הנהג לא ידע איפה זה הבארבי בקיצר ב"ה הגענו בלי בעיה:] תודה לכל המדריכים P:

Walk Two Moons

New member
העייפות לא מניחה לשינה, הכעס לא מרשה להירגע

כל הדברים דורשים להישאר... - שיר השבוע (של אביתר): דברים מסוכנים, מנגינה יקרה, בבית, קו האופק - שיר השבוע (כללי): היהודים - הבלוז, Radiohead - Exit Music, How To Disappear Completely - אלבום השבוע: היהודים - מציאות נפרדת, Radiohead - OK Computer - ספר השבוע: ההוביט והתנ"ך - ציטוט השבוע: בלה בלה בלה - סרט \ סדרת השבוע: שום דבר מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "Wake from your sleep, The drying of your tears, Today we escape, we escape..." - אמוטיקון השבוע: משהו בין
ל
- משהו שעשה לכם את השבוע: דברים התחילו להזכיר את פעם, ולחץ גדול נרגע קצת - משהו שהרס את השבוע: לא חשוב. יהיה טוב
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור, שתיגמר השנה הזאת כבר
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): "להירגע ולנוח..."

TEENAGER1

New member
Third World Love

זה הרכב ישראלי שמתעסק בעיקר בג'אז ובלוז.. "קו האופק" זה שיר מתוך הדיסק האחרון שלהם - "Sketch of Tel Aviv", ואביתר משתתף שם בשירה. אם זה מעניין אותך, אני בטוחה שחיפוש בגוגל יביא אותך לתוצאות קצת יותר מפורטות.

Evi Virus

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אם אחד מכם יוכל לשלוח, אני ממש אשמח
אה, אגב, את צריכה לבחור משהו למחר!

Saffron

New member
הרבה זמן לא עניתי.

- שיר השבוע (של אביתר): כה ציפיתי ליום והגיע - שיר השבוע (כללי): בבוקר / גידי גוב, שיר ערש / יוני רכטר - אלבום השבוע: האזנתי בעיקר לספיישל שירי משוררים בערוצי המוזיקה של הוט - ספר השבוע: חוברת תרגילים בפיזיקה
- ציטוט השבוע: "קח את העט שלי. אתה יכול לשמור אותו לעצמך, הוא ממילא כמעט גמור!" (חברה טובה שלי ליוני רכטר, בשיא התמימות והכוונות הטובות...
) - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני אוהב אותך בכל מאודי ובכל אודי" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סדנה נהדרת עם יוני רכטר - משהו שהרס את השבוע: שגיאות טיפשיות בבגרות המעבדה בפיזיקה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ... מתכונת בפיזיקה? מתכונת במתמטיקה? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר, כמובן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שירי משוררים

TEENAGER1

New member
וואו, זה היה אחד הדברים המשעשעים ששמעתי../images/Emo6.gif

היא הייתה כזו מצחיקה! שופעת נדיבות

BaTeL37

New member
יאללה גם אני אענה../images/Emo3.gif

- שיר השבוע (של אביתר):תתחנני אליי. - שיר השבוע (כללי):מוש בן ארי-בן אדם. - אלבום השבוע:pearl Jam-Ten. - ספר השבוע:מיליון רסיסים קטנים. - ציטוט השבוע:- - סרט \ סדרת השבוע:מה עובר על גילברט? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):''את כל מה שהרסנו,עוד נצטרך לתקן'' - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:סיימתי עם תקשורת. - משהו שהרס את השבוע:שיעורי נהיגה מציקים... - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום הולדת,עוד יומיים=] - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):pearl Jam - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):במבה נוגט,איך לא חשבו על זה קודם?!

B a m b o o k

New member
אל תתן לי לשכוח

-מומלצי השבוע- - שיר השבוע (של אביתר): יש לנו את כל הזמן - שיר השבוע (כללי): הבוקר שאחרי-יונתן רוזן
, זרעי קיץ-מאיר אריאל
- אלבום השבוע: חמי רודנר ושליחי הבלוז-גאולה
- ספר השבוע: "אל תשלח ידך אל הנער"- אמנם רק התחלתי אותו, אבל הוא מרגש אותי עד דמעות
- ציטוט השבוע: דני:"מזה הריח הזה? טרמנפטין?!"
ועוד אחד-אני:"בואי נעבור בגן, נראה אם ההומלסים שם... היי הם לא כאן..." אחותי:"אולי הם בבית"
- סרט \ סדרת השבוע: אין ואין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אהבה זה לחיות מחמד" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת של אסי.. טי מרקט.. יום שישי אצל גיאצ'וק
- משהו שהרס את השבוע: לימודים לימודים לימודים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעות
שיעברו שתי בגרויות - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שי נובלמן! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אל תשלח ידך אל הנער-הרב ישראל מאיר לאו

המממ

- שיר השבוע (של אביתר): תתחנני אליי - שיר השבוע (כללי): עריסת יהלום/גבריאל בלחסן - אלבום השבוע:מטרופולין- הסליל - ספר השבוע: קפקא על החוף/הרוקי מורקמי - ציטוט השבוע: "רק בחשיכה ניתן לראות את הכוכבים"/מרטין לותר קינג - סרט \ סדרת השבוע: האוס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "קרח נמס מבפנים, איך המים שוטפים חלקים שאספנו בדרך, ואפילו שקודם היית פה היו לי ספקות שרצית אותי כמו שהייתי" (קרח/מטרופולין) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הכלבה שלי - משהו שהרס את השבוע: ריבים עם שני אנשים שאני ספק מעריכה ספק לא - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסטיבל סגול!!!!!!! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): air - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ספרים של קארד

למעלה