sivanm82

New member
יאללה גם אני :)

- שיר השבוע (של אביתר):ממ.. תחרות כלבים :) - שיר השבוע (כללי):חלומות גדולים\אביב גפן, מחר\אביב גפן - אלבום השבוע:אביב גפן -הופעה חיה
- ספר השבוע:ספר היסטוריה ): - ציטוט השבוע:"מה, זה האגם, מה עמוק פה בידיוק?" "אני לא יודעת מה איתכם, אבל הדבר העמוק היחידי פה הוא-אני" חחח - סרט \ סדרת השבוע:- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):כשאני יוצא מזה אני איש חדש בעולם - אמוטיקון השבוע:.. - משהו שעשה לכם את השבוע:הטיול השנתי , לגמרי
- משהו שהרס את השבוע:חרישות להיסטוריה.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מתכונת בהיסטוריה \: והופעה של אביב גפן
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):אהיה מקורית ואמליץ על אביב גפן חחח (אם הוא כבר היווה מוטיב חוזר ..) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):טיולים שנתיים!

איחור אופנתי זה סטייל:)

שיר השבוע: המון אנשים שיר השבוע (כללי): green eyes- coldplay אלבום השבוע: בכל פעם שאני מנגן/ יוני רכטר ספר השבוע: סוגיית אמונה/ עם ישראל עם סגולה, נתיבות הכשרות, תורה ומצוות, ועוד מליון מחזות משעממים לבגרות בדרמה.... נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: "אממ, נראה לי שהגעתי. אני ליד המפעל של זוגלובק..." "מהההה??? התחרפנת? זוגלובק?!! זה טיב!!!!" סרט השבוע- "אמא קוראז" בוידאו
,טוב שאני מצחיקה לפחות את עצמי... משפט השבוע: "ואם לא עכשיו ואם לא עכשיו - אימתי?" משהו שעשה את השבוע: להיות בעמק
משהו שהרס את השבוע: נמאס לי כבר מכל הבגרויות/מתכונות האלה... משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי אחרי הבגרות בתיאטרון!! סופסוף אני (וכל המגמה) נוכל לשיר בקולי קולות באולפנה: "no no drama! no no no no drama drama!!!!!" המלצה על אמן: קולדפליי המלצה על משהו:

למעלה