who´s back?????

../images/Emo13.gifהיייי שוב

תודה אנשים על הברכות אתם ממש נשמות חחח ובקשר למה המצב איתי אני הכל טוב!!!! וזה באמת הבדל מהותי חחחח

גם לי......

גם לי יש פלורסנט ולוקח יידלק זה הצתה!!! זה היה 40 שניות על....."פלורסנט"---חברנו או שמא אויבנו חחח

../images/Emo2.gifwho´s back?????

Guess who´s back, back again I´m back -tell a friend. Guess who´s back, guess who´s back, guess who´s back, guess who´s back מה קורה אנשים חזרתיייייייי!!!!! אחרי שבועות ארוכים שלא הייתם בלעדי ואני בלעדיכם מצטערת שככה זנחתי אתכם. הקיצר מה קורה איתכם? הכל טוב בננה אגוזים אני מקווה
טוב תקשיבו עכשיו זה בטוח מי שלא יודע דוסון קריק חוזר עוד חודשיים לעונה חדשה!!! אבל אתם בטח יודעים את זה.... טוב אז עד להודעה הבאה בייייי

חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

למה את לא משרשרת? תגיבי להודעות...ככה זה יותר מסודר ולא משגע את לי...

LillipooT

New member
... ../images/Emo4.gif

יקירתי, עדיף שבמקום שתפתחי הודעות חדשות כל פעם, תגיבי להודעה שאליה את מגיבה. ממ כלומר.. עדיף שיהיו שרשורים ארוכים בכל עמוד מאשר 10 שורות ריקות.. זה גם יותר ברור ומסודר וגם בכל פעם שנפתחת הודעה חדשה עוברת הודעה אחרת לעמוד הקודם.. וחבל. הבנת ..
אז במקום ללחוץ על הודעה חדשה, שם למעלה, תפתחי את ההודעה שאת רוצה להגיב לה - ותלחצי הוסף תגובה
יום טוב לכולן

Dawson girl

New member
ברוכה השבה!!!!

והיא לא חוזרת עוד חודשיים- אלא עוד חודש ושמונה ימים. הבדל מהותי. מה שלומך??. נמש

LillipooT

New member
ברוכה השבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

באמת מלא זמן לא היית פה.. מקווה שהפעם תשארי

Dawson girl

New member
לא, אבל אני אכין. באמת!

בתחילת חודש פברואר. יעני חודש ויומיים לפני שהיא תחזור. ואני מבטיחה להתמיד! גאה בי, ליאת?.. נמש נ.ב- האם תוכן הודעתך , מטרתה לרמוז שאת כן הכנת?!

נמש...

אני מאוד גאה! תכיני ותסמני איקס וסמיילי ליד כל יום שעובר. אני עוד לא הכנתי אבל אני גם יכין (טבלה של חודש מספיקה, לא?) בכל מקרכה אני גם סופרת את הימים...

ניצול בשביל שאלה לא ממש קשורה

אז כהה יש לי הצתה של פלורוסנט אבל זה ממש מציק לי ואני חייבת לדעת: האם צארלי (כפרה ) משחק את טריסטין בסדרה בנות גילמור?????????? תענו לייייי

Dawson girl

New member
גם לי יש שאלה אלייך:

מה לכל הרוחות זה הצתה של פלואורוסנט??? אני פשוט בורי. נמש

מממ...../images/Emo105.gif

יענו הצתה מאוחרת...אבל לא... כי לפלורנסנט לקוח זמן להידלק וככה לה לקח זמן לשאול את השאלה... משו כזה... הסברתי נכון?

natalyrst

New member
../images/Emo65.gifwelcome back

היייי קרן.... נחמד לשמוע ממך, באמת סבבה
אז לא לנטוש אותנו שוב

למעלה