מרוב כמות אין איכות

בקורסים יותר מצומצמים היו יותר דגשים ויצאו מש"צים יותר נורמאליים

מזל טוב

יקרתי.. כמה טיפים.. רעל הרבה רעל! זה מה שאת צריכה להחדיר למשוצנים החדשים! מורל הרבה הרבה מורל זה מגבש זה ממש תורם להוואי... מש"ב צריך לשמש דוגמא אישית 24 שעות ביממה ת-מ-י-ד מש"ב צריך להיות משענת לחניך את צריכה להיות זמינה אליהם תמיד לשמוע לבעיות שלהם לעודד אותם לקחת לשיחות אישיות לעבוד על דנמיקה קבוצתית (מורל ממש עוזר) לדבר איתם בגובה העיניים ולזכור שהם הילדים שלך...! ושאיך שתחנכי אותם ככה הם היו... צופרים זה דבר אדיר! מעלה את המצב רוח תמיד! זהו לבנתיים רון אם את צריכה עזרה בכיף אוהבת המון סיון

שמעו מה שמעתי

היום הייתי אצל המורה שלי לשל"ח. דיברנו וסגרנו עניינים בקשר לקורס. ואז... שמעתי ממנה כמה דברים. א. הופכים את הסדר של הקורס מקורס 2006. בקורס 2007: השבוע הראשון הוא גיחה, ואז בסיומו יגיעו הורים, ואז בשבוע השני יש את המסלולים. (זה קצת מפגר ת'אמת שההורים יבואו באמצע הקורס....... אבל זה מביא אותי לשאלה הבאה, למה זה קורה?!) וובכן, -ב- ביום האחרון של הקורס, אחרי השבוע הראשון של הגיחה והשבוע השני של המסלולים, יש..... מפגש של כל הקורסים, ארצי, בלטרון (אני לא סגורה על זה שזה בלטרון.). א-ר-צ-י משמע, אני אראה חלק ממכם אנשים.......
אז... חסר למי שלא בא!

maork2

New member
כן ברור

רק צריך להודיע לפני שהם באים. אני חושב שאם באמת כל המחוזות יגיעו ללטרון אז יצטרכו עזרה שם- וזה אומר עוד משצים שלא בצוות.

אפשר לבואו ביום הורים

ויש ימים שממש זקוקים לעזרה תבואי בימים האלה... וגם ביום הורים תפציצו נכחות מקורס 06... תמיד זה טוב!

../images/Emo62.gif אפשר לעשות מפגש פורום ../images/Emo3.gif

ביום האחרון של הקורס XD כי הרבה מפה יהיו בקורס... לא? אני כבר יודעת על יערה, נופר, ורד (שאולי יבואו), אסף הפינגווין, וממחוז ירושלים- על מאור, שני ואולי רותם ונועם... ויש פה עוד כמה ממחוזות אחרים שאני פשוט לא מכירה שאמרו שהם יבואו.

למעלה