../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

הרגע חזרתי מועדת קבלה של מש"צים חדשים שיצאו לקורס. נבחרו כמה תותחים אששש
ו....... כבר המון המון המון זמן אני לוחצת על המורה שלי לשל"ח שאני אצא לקורס שלהם בתור מנהלנית או מש"צית בוגרת..... ו...... 5 רצו!!!!!!! אחת פרשה. והיה רק 2 מקומות! המורה שלי לשל"ח (דפנה כפרות עליה שתחייה עד 130) דיברה מזמן עם האחראיים, ובסוף הבריגו לנו שיהיה 3 מקומות. מה נעשה?!?!?!?!?!?! מישהו לא יוכל לצאת!!!!!!! ואז...... לחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!!!! על דפנה ועל האחראיים. ואז ואז ואז......... החזקנו אצבעותתתת! ו...... יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל ארבעתנו יוצאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הופהההההההההההההה מחוז דרום?! תתכוננו! אני בדרך

asafsho135

New member
ייאיי!!! :]] גמני יוצא!

רון, כמה דברים 1. ועדת קבלה למשצים? WTF? אצלנו פשוט הוציאו את כל מי שרצה להדריך
אז כן כן, כמו שאת שומעת, יש לך 10 ימים לסבול אותי... תתחילי להתכונן!! מי עוד יוצא?!?! ד"א - למישהו יש פרטים מדוייקים על הקורס? :)) אותה התכנית של שנה שעברה, או דברים אחרים? יש איזשהו סיכוי שבעולם - שהמים בבריכה הפעם יהיו חמים?
חח

../images/Emo13.gif

ועדת קבלה זה הכי טוב, כי אז יוצאים החבר'ה הכי מוכשרים ומתאימים. שלשום, שכינסנו את שכבבת ט' והסברנו להם על המש"צים, הגיעו בערך 50 איש. מתוכם, הגיעו לועדת קבלה (אתמול) איזה.. 25 אנשים? משו כזה. ורק 12 התקבלו. בדקנו שם את הבטחון העצמי, את המוטיבציה, את הכישרון, את המנהיגות. הסיבות לועדה: 1. אי אפשר להוציא 25 חבר'ה. 2. מוציאים את הטופ, את ההכי טובים. ( מבחינת מנהיגות.. כן? כולם טובים בדרך שלהם
) ועכשיו נראה אותך אומר משהו רע על הועדת קבלה.

ImmanuelOvadia

New member
אצלנו מוציאים את כולם

בסה"כ היינו אני ועוד ילדה בקורס צפון שנה שעברה, והשנה יש איזה 1 או 2... וב-19 שנה אחרונות לא היו אצלנו בכלל...נורא אני מדבר על הבצפר שלי...בבתי"ס אחרים בעיר (כרמיאל) היו איזה 10 שרק היו בקורס וזהו, ומאז לא נודעו עקבותיהם, אבל בעיר לא היו משצ"ים זה זמן רב ביותר...

maork2

New member
אני אגיד לך מה לא טוב בועדת קבלה

דבר ראשון ביום אחד את לא יכולה להחליט מי יכול לצאת ולקורס או לא. דבר שני אם הוצאתם אנשים לפי ביטחון עצמי וכל השאר זה לא טו כלכ ך. כי את הבטחון עצמו רוכשים בקורס או במשצים יותר מאוחר.. (לפחות אני) אז את לא יכולה להגיד שאני לא מתאים להתקבל בועדה הזאת אם לא היה לי ביטחון עצמי. צריך לעשות מיון לאורך שנה שלמה. וקבלי ח"ח על הועדה ...חחח בהצלחה בקורס (כמדריכה) את מנהלה או כיתה?

תודה ../images/Emo13.gif

אוקיי, בוא נגיד ככה. זה לא רק ועדת קבלה. עם השכבה הזאת עברנו הרבה במהלך השנה. היו כמה ימי שדה, גיחה, ושבועיים של הכנות לגיחה- ובמהלכם בחנו את התלמידים. כל זוג משצים קיבלו כתה לאורך כל השנה, ואנחנו יודעים מי מתנהג איך. למשל יש חבר'ה עם בעיות התנהגות שאי אפשר להוציא אותם. אנחנו יודעים את זה על פי זה שהכרנו אותם, ולא לפי הועדה- כי שם הם היו כמו שה תמים. ובקשר לביטחון עצמי- זה נכון שיש כאלו שרוכשים את הביטחון בקורס, וזה מעולה. גם כאלה יוצאים. יצא שבחרנו אנשים מכל מיני סוגים. כל אחד מביא לקורס את היחודיות שלו. ובקשר למה אני אהיה... אין לי מושג בינתיים. נראה בהמשך.

מאור אני מיינתי 2 קורסים

ותאמין לי שזה חשוב תראה מה היה ב06 שלא מינו אותם אני מסכימה איתך שלכל מי שיש ביטחון עצמי מופרז הוא טוב שטיות... אבל לפעמים וועדות קבלה עושות שטיות ומפסידות אנשים טובים למשל אותי כמעט הפסידו חח אמרו עליי דברים ממש רעים במיונים... ולא רצו לקבל אותי חחחח

maork2

New member
איזה מזל שהועדה קיבלה אותך!!

חחחחחח חבל שאת מתגייסת!.....נתגעגע

עוד חודש אההההההההההההההההההה

חחחחחחח אני לא מאמינה חחחח אני יהיה כ"כ צעיר פיכססססססססס ריח של בקו"ם!!!

Spidi man

New member
אכן...

לפי המידע שקיבלתי, ממחוז דרום הולכים לצאת כ-300 חניכים לקורס ! אני מזכיר שזהו מספר עצום של חניכים, שלא בהכרח טוב. אני אישית מאמין שזה גרוע, אבל יהיו כאלה שיגידו ההפך. איפה הקורס שלי..2001...(יו, זה ממש עתיק...
)

מעניין למה

קיבלו אצלנו הוראה מגבוה להוציא עוד 2 תלמידים לקורס. אם בכל מקום זה ככה, אז למה שזה לא יגיע ל300?

למעלה