לא אמרתי שזה במקום...
עד 713 אפילו אמרתי שזה לא במקום, ואת צודקת. ג'וס לקח רגע שהוא מאוד יפה ומאוד מרגש- ההתמודדות של ווילו עם המוות של טארה, ודחף לשם את קנדי. ממש לא במקום!! לפי דעתי יהיה נחמד לראות את ווילו וקנדי ביחד אבל כשג'וס עשה את זה הוא דפק את הכל כי הוא בכלל לא פיתח את המערכת יחסים שלהם. כל מה שראינו עד עכשיו היה קנדי מתחילה עם ווילו ואז מנשקת אותה. זה גם מראה עד כמה זה לא רציני- עד שווילו וטארה התנשקו עברה עונה וחצי- עד שווילו וקנדי התנשקו עברו 3 פרקים. בקיצור, די רואים שה"מערכת יחסים" של ווילו עם קנדי היא לא רצינית בכלל והיא סתם, כמה עצוב, בשביל למשוך רייטינג וצופים שכל מה שמעניין אותן זה לראות שתי כוסיות מתנשקות בטלוויזיה (ולצערי בין קהל הצופים של באפי יש לא מעט כאלה). וואל- אולי את רואה פרקים פעם בשבוע (ואני מעריצה אותך על זה.. אני רואה 3 פרקים ברצץ ואז שבועות לא רואה כלום..) אבל את באמת עשית הפסקה ארוכה בין השישית לשביעית??? ועוד משהו בקשר לנשיקה- זה דבר נורא טבעי שבנאדם מעכל משהו שקרה לו אחרי הרבה זמן שהוא קורה. ואז בשניה הזאת של ההתעוררות זה כאילו הכל הסתדר ופתאום הכל חוזר שוב להיות נורא ואיום והכל בבום, לכן אנשים נוטים לעשות דברים שהם לא כל כך חכמים ואולי גורמים להם להרגיש טוב עם עצמם באותו רגע אבל אחרי שהם קולטים מה הם עשו הם מתחרטים על זה. בגלל זה ווילו רק בסוף הפרק נכנסה לפאניקה כי היא לא רצתה להתגבר על טארה והיא מצאה את עצמה מתנשקת עם מישהי אחרת. כבר ראינו את זה בבאפי עם כל מקרה באפי-ספייק. היא עשתה את זה בדיוק מאותה סיבה- היה לה חרא
הכל נפל עליה בבת אחת
היא שכבה עם ספייק והרגישה טוב עם עצמה באותו רגע
היא קלטה שהיא מפגרת וזה לא טוב לשכב איתו
נוצר כל בלאגן באפי-ספייק-אונס.... ולכן נראה לי שהנשיקה הזאת היא לא כל כך משמעותית או לפחות לא אומרת "היי אנחנו חברות עכשיו. טארה? מי זאת טארה??" מבחינת ווילו (אני מקווה...). זה ברור שקנדי רוצה את ווילו מההתחלה היא כל הזמן רמזה לה את זה אבל לווילו עדיין קשה להתגבר על טארה. ולפי דעתי מה שקורה פה עכשיו זה תסמונת ריילי-אנג'ל.. כולם אהבו את אנג'ל
אנג'ל הלך
כולם עצובים
בא ריילי
כולם קלטו שאנג'ל לא יחזור
כולם שונאים את ריילי, משווים אותו לאנג'ל, מקללים אותו על גבי הפורום, זורקים חצים על מטרה עם תמונה שלו... (היסחפות קלה...) בדיוק מה שקורה עכשיו עם קנדי לעומת טארה.