7x13

../images/Emo58.gif 7x13

כן, יש לך נטייה כזו..
. אני לא רואה פרקים אחד אחרי השני.. אני רואה אותם פעם בשבוע, ואני עדיין חושבת שזה מוקדם.. אבל זה לא רק זה. זה השילוב של מוקדם+מישהי מאוד צעירה(רגשית פיזית כמו שאמרתי) שעושה את זה כל שכל כך קשה לקבל את זה. אני חושבת שאם זו היתה מישהי אחרת שקצת יותר מתאימה לווילו של עכשיו, ההתייחסות שלי לזה היתה שונה. ואני חושבת שההתמודדות היתה יופי, מונולוג עצוב ונהדר. אבל אני אישית חיכיתי להתמודדות הזאת, עם המוות של טארה, עם הריגת וורן, ידעתי שזה צריך לקרות באיזהשהו שלב(לא מספויילרים, כי זה פשוט צריך לקרות) ובשבילי כל הרגע הזה היה די רגע מקודש של ווילו עם טארה.. ואז קנדי באה ומנשקת אותה? לא במקום בכלל. ואל.

idanyd

New member
../images/Emo58.gifפיולר ל-7X13

מיהשו מוכן בבקשה להבהיר לי מה העניין עם ה-Hex שאיימי הטילה על ווילו? כי לא הבנתי מה בדיוק הוא היה אמור לעשות, מה הייתה מטרתה ומה היא הייתה אמורה להשיג מזה?

קלואי1

New member
לא אמרתי שזה במקום...

עד 713 אפילו אמרתי שזה לא במקום, ואת צודקת. ג'וס לקח רגע שהוא מאוד יפה ומאוד מרגש- ההתמודדות של ווילו עם המוות של טארה, ודחף לשם את קנדי. ממש לא במקום!! לפי דעתי יהיה נחמד לראות את ווילו וקנדי ביחד אבל כשג'וס עשה את זה הוא דפק את הכל כי הוא בכלל לא פיתח את המערכת יחסים שלהם. כל מה שראינו עד עכשיו היה קנדי מתחילה עם ווילו ואז מנשקת אותה. זה גם מראה עד כמה זה לא רציני- עד שווילו וטארה התנשקו עברה עונה וחצי- עד שווילו וקנדי התנשקו עברו 3 פרקים. בקיצור, די רואים שה"מערכת יחסים" של ווילו עם קנדי היא לא רצינית בכלל והיא סתם, כמה עצוב, בשביל למשוך רייטינג וצופים שכל מה שמעניין אותן זה לראות שתי כוסיות מתנשקות בטלוויזיה (ולצערי בין קהל הצופים של באפי יש לא מעט כאלה). וואל- אולי את רואה פרקים פעם בשבוע (ואני מעריצה אותך על זה.. אני רואה 3 פרקים ברצץ ואז שבועות לא רואה כלום..) אבל את באמת עשית הפסקה ארוכה בין השישית לשביעית??? ועוד משהו בקשר לנשיקה- זה דבר נורא טבעי שבנאדם מעכל משהו שקרה לו אחרי הרבה זמן שהוא קורה. ואז בשניה הזאת של ההתעוררות זה כאילו הכל הסתדר ופתאום הכל חוזר שוב להיות נורא ואיום והכל בבום, לכן אנשים נוטים לעשות דברים שהם לא כל כך חכמים ואולי גורמים להם להרגיש טוב עם עצמם באותו רגע אבל אחרי שהם קולטים מה הם עשו הם מתחרטים על זה. בגלל זה ווילו רק בסוף הפרק נכנסה לפאניקה כי היא לא רצתה להתגבר על טארה והיא מצאה את עצמה מתנשקת עם מישהי אחרת. כבר ראינו את זה בבאפי עם כל מקרה באפי-ספייק. היא עשתה את זה בדיוק מאותה סיבה- היה לה חרא
הכל נפל עליה בבת אחת
היא שכבה עם ספייק והרגישה טוב עם עצמה באותו רגע
היא קלטה שהיא מפגרת וזה לא טוב לשכב איתו
נוצר כל בלאגן באפי-ספייק-אונס.... ולכן נראה לי שהנשיקה הזאת היא לא כל כך משמעותית או לפחות לא אומרת "היי אנחנו חברות עכשיו. טארה? מי זאת טארה??" מבחינת ווילו (אני מקווה...). זה ברור שקנדי רוצה את ווילו מההתחלה היא כל הזמן רמזה לה את זה אבל לווילו עדיין קשה להתגבר על טארה. ולפי דעתי מה שקורה פה עכשיו זה תסמונת ריילי-אנג'ל.. כולם אהבו את אנג'ל
אנג'ל הלך
כולם עצובים
בא ריילי
כולם קלטו שאנג'ל לא יחזור
כולם שונאים את ריילי, משווים אותו לאנג'ל, מקללים אותו על גבי הפורום, זורקים חצים על מטרה עם תמונה שלו... (היסחפות קלה...) בדיוק מה שקורה עכשיו עם קנדי לעומת טארה.

אני מסכימה- ../images/Emo58.gif 7x13

עם מה שאמרת, ואני באמת מקווה שכמו שהדברים נראים על פני השטח(חוסר הרצינות של ווילו-קנדי) ככה הם באמת. יש כאן הבדל דק אך מורגש. אנג'ל לא מת, לא במובן של 'נעלם מהחיים', אלא הוא שם ברקע וזה תמיד נותן תקווה לכל הקרוסים. ועוד- לווילו ולטארה אף פעם לא היתה פרידה של ממש. הם בדיוק חזרו להיות ביחד וטארה מתה, קטעו לנו כאן מערכת יחסים שכמו שווילו אמרה- they should have been forever וככה זה באמת היה נראה, עד שקטעו לנו אותה ממש באיבה. לכן גם הקטע הזה נכנס כאן.. מנקודת המבט של הצופה, זה די התעללות רגשית בנו
ואל.

קלואי1

New member
דווקא בגלל שאנג'ל לא מת...

713 שונאים את ריילי יותר... כי זה היה נראה כאילו ריילי מונע מבאפי ואנג'ל להיות ביחד, במיוחד בגלל שלבאפי לא היה זמן אליו וזה נראה כאילו הוא מושך את זה וכל המערכת יחסים שלהם קיימת רק בגלל שריילי מתעקש (מה שנכון האמת, כשלריילי נמאס להיות זה שסובל בגלל כל המצב של באפי נגמרה המערכת יחסים) ולכן מה שקורה עם קנדי הוא לא בדיוק ככה, כי לכולם ברור שכל עוד ווילו חיה היא לא יכולה להיות עם טארה אז זה לא כאילו קנדי מונעת מווילו להיות עם אהבת חייה.

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif שביעית

ואל- רק שתדעי שהציטוט הזה מזה צבט לי אתהלב..... אפילו שלא עד כדי כך כאילו ייחסתי חשיבות למותה של טארה (מה אתם זורקים עליי אבנים?!? כאילו ברור שהיה איכפת לי והייתי בשוק שזה קרה וקצת עצובה אבל לא כמו הרוב פה- בוא נגיד ככה שבאפי הרגה את אנג'ל בכיתי הרבה יותר............אבל כתבתי על כל הנושא הזה כבר) בכל מקרהאז זה ממש צבט לי את הלב...... רוני- בקשר למה שאת כתבת. זה כל כך נכון...... זה כמו ריילי/אנג'ל. לאנשים קשה לקבל משהו חדש. במיוחד להפריד בין הזוגות הכל כך "מושלמים" בדרך הזאת או האחרת. בשביל הרבה טארה ווילו זה אנג'ל ובאפי.... ולקבל משהו חדש- ריילי באפי ו/או ווילו קנדי זה קשה. ההבדל הוא- כמו שואל אמרה- שאנג'ל לא מת..... ככה שזה קתץ שונה. אבל כמוש אני ראיתי בריילי (והרבה אחרים) כ- התחליף של אנג'ל, הריבאונד של אנג'ל אז הרבה רואים או יראו בקנדי התחליףשל טארה. בשבילי זה לא ככה וכרגע- איך שזה אני ממש אוהבת את קנדי כי היא ממש חמודה לדעתי. בהמשך אני לא יודעת כי אולי היא תעלה לי על העצבים עכשיו היא בסדר היא :)

קלואי1

New member
אמרת שאת לא מסכימה אבל

אמרת בדיוק את מה שאני אמרתי בהודעה... שקנדי לעומת טארה זה כמו ריילי לעומת אנג'ל. אז נכון, אנג'ל לא מת ויש עוד כמה הבדלים- ריילי הופיע בסדרה עונה וחצי, קנדי- 5 פרקים... בכל מקרה, ברור שזה לא אותו דבר, אנחנו מדברים על באפי- שום דבר שם הוא לא אותו דבר, כל מה שקורה שם מקורי ומיוחד והם לא ממחזרים עלילות. אבל זה על אותו עיקרון.

לנצח1

New member
אני לא ../images/Emo58.gif שביעית

שונאת אותה!!!!!! זה לא כולם~! זה הרוב! אני אוהבת אותה! קנדי נורא חמודה!!!!!!! היא באפיית !

למעלה