7x13

../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif 7x13

oh Dear. oh dear oh dear. אני יודעת שהיה כאן שרשור על זה לפני שבוע וחצי, בו ווילופריק, מסתבר, הוציאה בשבילי את כל העצבים.. אבל באמת. ווילו? קנדי? כל הרומן הזה ביניהם נראה כל כך לא אמין לדידי, לא מתאים לרצף האירועים. כולנו ראינו כמה טארה היתה חשובה לווילו, לא מספיק שהחזירו אותם ביחד- הרגו את טארה, וווילו נהייתה לגמרי רעה מזה, אז היה אפשר לראות שהיה שם משהו ממש ממש חזק. אמרו בשרשור הקודם שווילו התגברה על טארה, אבל אני חושבת שעברה בערך חצי שנה מאז סוף השישית(תקנו אותי אם אני טועה) וזה קצת מהר. 6 חודשים להתאבל על דמות כל כך מרכזית וחשובה בחיים של ווילו, מישהי שהמוות שלה גרם לה to turn bad (כן, אני חוזרת על עצמי אבל אני באמת קצת המומה ממהלך העניינים) אז באמת. ואני לא מתייחסת כאן אפילו להבדל הגילאים שמאוד בולט. אז נכון, מגיע לווילו אושר, אבל רק עם טארה
מה שיש לי לומר- ג'וס, טעית. הא, ועוד מישהו חשב בנשיקה הראשונה שהנה עוד מעט יראו את זה מהנקודת מבט של ווילו שהיא כביכול חושבת שהיא מנשקת את טארה?(ובקיצור, יראו את טארה.. טוב, רואים מה שרוצים לראות ;-\) ואל.

ועוד משהו לגבי../images/Emo58.gif עד 7x13 כולל

קנדי. היא כמו פיית'. רואים אותה מדברת-למשל בשיחה עם איימי ויש לה את השפת גוף של פיית'. רק שהמקור הרבה יותר טוב בזה. ואל.

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif713 (כמובן...)

קנדי דומה לפיית'? ח-ל-י-ל-ה!!! למה לקלל את פיית'?
מה עשתה לך המסכנה??? קראי לה שטן... קראי לה רוצחת... אבל ק-נ-ד-י
זה כבר יותר מדי מוגזם.... אני מבינה את קוי הדמיון שמצאת בין קנדי לפיית'... קוראים לזה בוצ'ה בשפה צחה... אגרסיביות משהו... בלע!! אצל פיית' זה נחמד... אבל אצל קנדי??? ב-ל-ע

idanyd

New member
מה הבעיה עם הפרש הגילאים? ../images/Emo58.gif

ווילו בת 21-22. בת כמה קנדי אמורה להיות?

Better Man

New member
בת 15 בערך, לא?

למרות שהיא מתנהגת ונראית הרבה יותר בוגרת, אבל עד כמה שידעו לי זה הגיל של הקוטלות בהתחלה, אבל אני תמיד מסתבך עם העיניין הזה.

idanyd

New member
יש גיל מסוים לקוטלות? ../images/Emo58.gif לפרק

כאילו, אם מישהי נהיית פוטנציאלית בגיל 15, והקוטלת אותה היא אמורה להחליף לא מתה באותה שנה, היא כבר לא פוטנציאלית, כי היא עברה את הגיל המתאים? זה לא נראה לי. באפי חיה יותר מרוב הקוטלות, לכן סביר להניח שהמחליפות שלה גם הן מבוגרות יותר. לדעתי, קנדי בת 19 בערך, כך שהפרש של 2.5-3 שנים הוא הגיוני בהחלט.

על סמך העיניים שלי ../images/Emo58.gif7

ועל סמך ההנחה שאיזהשהו גיל פוטינצ'יאל מפסיקה להיות פוטינצ'יאל- 19 לדוגמא. (וזה לא אותו הדבר כמו קוטלת בגיל 19) יש סיבה שבגללה בוחרים אותם צעירות. ואל.

WillowFreak

New member
ועדיין...

אני נרדפת בידי הטוסטרים המטרידים האלו!!
ועכשיו יש שם מבצע עם הדבר הזה וזה ירדוף אותי כל החודש....
אאאאאאאהההה!!!! לללללאאאאאאאאאא!!!!
הצילו!!!!!!!!! אני לא יודעת מה אתכם אבל אני מחרימה את החברה הזאת!!!

לנצח1

New member
טוסטרים?!!?:\ הא?!

כל שאר ההודעה
ל7X13 מה יש לכולם נגד קנדי?! היא ממש חמודה לפי דעתי....והיא כל כך באפיית! מהפעם הראשונה שראיתי אותה חשבתי ככה..עם כל איך שהיא ישר הלכה לנשק וכאלה.... היא כל כך פיית אבל יש קטעים שהיא ממש באפי:\ אז בגלל זה השילוב: באפפיית. ומההתחלה שיהיה בינהם משהו מהרגע שראיתי את קנדי וזה ידעתי! פשוט ידעתי.... ככה היה גם עם טארה! הקטע הוא שעד שראיתי את התמונה המפלילה באיזה שהוא אתר מרגיז שהיא וווילו מתנשקות זה היה רק בגדר ניחוש ואז ראיתי את התמנוה הזאת בלי שום אזהרה מראש זה כל כך הרגיז אותי!!!!!!! :\ בכל מקרה- אהבתיאת הפרק.אהבתי גם את קנדי. וזהו :)

לא לא.. ../images/Emo58.gif 7x13

ככה היה עם טארה. ככה לא היה עם קנדי. כל מה שראיתי מהרגע הראשון היה את קנדי מפלרטטת עם ווילו וווילו לא ממש יודעת מה לעשות בנידון. מילא היו קצת מפתחים לנו את זה, אבל לפני 2 פרקים היא הגיעה, ו-למרות שאני לא יודעת כמה זה מחייב- הם התנשקו. אני לא חושבת שיש כאן מה להשוות בין ווילו-טארה לבין ווילו-קנדי. זוג כל כך חזק מתפתח לך מול העיניים, ביחד ולחוד במשך 2 עונות וחצי, הורגים את אחת מהן, השנייה לגמרי משתגעת מזה, ואז תוך 10 פרקים, שום דבר לא קרה? המונולוג של ווילו בסוף היה ממש עצוב, אבל כל הקטע של- התחיל בנשיקה-חתום בנשיקה (its just like fairytales?!) אמריקאי לגמרי. לא אהבתי. ואל.

לנצח1

New member
גם אני לא אבל ../images/Emo58.gif 7X13

ממש לא איכפת לי מהזוג ווילו- קנדי. אני גם לא עד כדי כך התעניינתי בזוג ווילו- טארה. כן- כמובן שהייתי בשוק מהמוות שלה- ואפילו הזלתי דמעה או שתיים,אבל הזוג הזה לא עד כדי כך השפיע עליי. אני בן אדם של באפי- באפי בוכה אני בוכה, לבאפי נשבר הלב לי נשבר הלב. אמא של באפי מתה אני בדכאון.......... מאבדת אתעצמי במעלית (יום עצוב) ושתבינו שאפילו לא אהבתי את ג'ויס! קצת סטיתי מהנושא....בכל מקרה מה שרציתי לומר זה-שאני חושבת שקנדי נורא חמודה- וגם נורא כזאת באפיית שכזאת(כמו שאמרתי בהודעה קודמת) ככה שממש אין לי התנגדות בקשר לזוג הזה. בקשר לנשיקה הזאת בסוף-בהחלט אני לא אהבתי את הסוף הזה. כאילו- איזה סוף סופר קיצ'י זה....... :\ וגם כל הפרק הזה- אני נזכרתי בקטע שגו'ס אמר(אני לא זוכרת אפילו מתי קראתי את זה) שכל הרומן בין ווילו לטארה היה לגמרי תמים ולא בכדי לעלות את הרייטינג ושבכלל הם לא הראו כל כך בינהם רק פעם ב- ואז הפרק הזה.......שוויל וקנדי מתנשקות- אני מצטערת, זה כלכך היה בשביל הרייטינג הפרק הזה- אני בטוחה שבפרומו הראו את זה לפחותפעם אחת את הנשיקה הזאת. ובכלל הסוף היה קיצ'י בטירוף (" אני חושבת שהבנתי מה כל העניין של הקסםפ הזה" או משהו בסגנון) :\

לiלה

New member
../images/Emo58.gif להנ"ל

גם לי אין התנגדול לקנדי... א) היא הפוטנציאל האהובה עלי. ב) ווילו צריכה את זה. מישהו שיאהב אותה ויפנק אותה זה יהיה ממש במקום.

זה העניין ../images/Emo58.gif 7x13

גם אני בהתחלה לא ממש התענייתי בווילו-טארה.. גם כמעט שלא התמקדו בהם עד העונה השישית.. באמצע החמישית גיליתי שאני ממש מחבבת אותם ביחד, ובשישית כשהם נפרדו זה היה קשה . ככה שאצלי זה כמו אצלך עם באפי. קנדי? היא די ילדה.. והיא די מתנהגת כמו אחת. נכון שהיא נראית שם ההכי בוגרת, אבל היא עדיין בשבילי כמו 2 רמות מתחת לווילו. שיש דברים-כמו הכישוף- שהיא אף פעם לא תוכל להבין, לא אכפת לי כמה she is cool with that. אז אולי היא 'כיף', ואולי זה היה מתאים לפני כל מה שעבר על ווילו בעונה השישית, אבל עכשיו מתייחסת לווילו כאדם הרבה יותר בוגר, הרבה מעבר לגילאי 16-17.. וקנדי, קנדי צעירה פיזית ורגשית. וכן- הנשיקה הזו, וזו שבהתחלה.. לגמרי לגמרי רייטינג, שזה עצוב. עוד סיבה למה אני אוהבת את טארה וווילו, כי אצלהם זה תמיד היה כל כך טבעי. ואל.

לא, מ..../images/Emo58.gif 7 שודר.

כל הפוטיצ'יאלס.. אני הכי אוהבת את אמנדה. היא משהו מיוחד, היה אפשר לראות את זה באיך שהיא קטלה את הערפד. והיא מוזרה כזו, וגמלונית קצת, אני מאוד מחבבת אותה. והיא תוסיף הרבה למיקס, זה בטוח. ואל.

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif7... גם אני אוהבת אותה!!!

גם אני אוהבת את אמנדה!! מהתחלה אהבתי אותה..!! את כל המופנמות שלה... וואי היא מזה פוטנציאלית חמודה!!
וקנדי באמת ילדה (בנפש) בשביל ווילו... עוד סיבה לא לאהוב אותה... ובאמת הסוף היה קיטשי משהו.... בלע... ממש לא אהבתי...
האמת היא שבהתחלה גם אני לא ממש אהבתי את ווילו וטארה... (מרכינה ראש ומודה באשמה... I was young and foolish) לא הכי התחברתי אליהן אבל ככה מאמצע החמישית ממש התחלתי לאהוב אותן!!! (בטירוף, בשיגועים ובתופים ומחולות
) כשהן נפרדו וכשטארה מתה...
טוב... אתם כבר יודעים מה עבר עלי... אין צורך לספר על זה שוב... (כואב לי מדי..
) ובנוגע לקטע הזה עם הפרומו... אני ראיתי את הפרומו!!!! (טעות טעות טעות... שונאת את יופיאן....
) הם הראו שם ה-כ-ל!!! כולל התמקדות ממושכת על הנשיקה!!!! והם ספיילרו לי!!!!
ברגע שראיתי את הקטע הזה ישר צעקתי "ללללללללאאאאאא!!!!" ואז קיללתי את ג'וס (כן אני יודעת... כופרת שכמותי... הייתי "קצת" עצבנית...) ואז שוב התעצבנתי.... ואז צעקתי על חברה שלי לכבות את זה ומיד! ואז לא דיברתי אם אף אחד מהחברים שישבו לידי במשך 15 דקות... (זה בסדר לא הפחדתי אותם... הם רגילים להתקפי הבאפי שלי
) וזהו... אחרי שיצאתי מטראנס העצבים שוב צעקתי "לאאאאאא!! לא יכול להיות!!!" ואז נרגעתי... אאאההה!! שונאת את קנדי!!! אמנדה לשלטון!!!!

קלואי1

New member
../images/Emo58.gif 7X13

תראו, אני יודעת שכולכם לא סובלים את קנדי אבל לפי דעתי היא דווקא מתוקה (עוד דמות שנואה שהתווספה הרגע לחביבות עלי...). ואני מבינה את ווילו. זה קשה להתמודד לבד עם המוות של הבנאדם הכי קרוב אליך שהוא במקרה גם הכי מקסים בעולם (עדיין מכחישה שהיא מתה...). אני לא כל כך יודעת מה לחשוב- מצד אחד זה נראה כל כך כאילו ווילו התנשקה איתה רק כי לא היה לה נעים ממנה כי אנחנו כבר יודעים שלווילו יש בעיה עם להתמודד עם אנשים (למשל כשהיא ואיימי יצאו לבלות בעונה השישית ואיימי כישפה איזה אחת שתתחיל עם ווילו והיא נלחצה נורא ושיתפה איתה פעולה רק כי לא היה לה נעים עד שאיימי ביטלה את הכישוף). אבל מצד שני הראו את הנשיקה שלהן בדרך כל כך אנושית שאני באמת התרגשתי. זה לא משתוושה אפילו לנשיקה שלה עם טארה בעונה החמישית אבל איך שהן התנשקו ואיך ווילו התמודדה עם זה- כל כך מדהים. אני יודעת שכל הנשיקה הזאת הייתה רק בשביל הרייטינג אבל היא הייתה מקסימה. איך ווילו פחדה להתגבר על טארה, על המוות שלה ועל זה שהיא לא איתה יותר- יש משהו יותר אנושי מזה?? אבל תראו- לנו זה נראה כאילו עבר ממש מעט זמן אבל זה לא נכון! כל עונה מתחילה בספטמבר (בעלילה) ונגמרת בערך בתחילת הקיץ וגם השביעית התחילה אחרי שהייתה הפסקה עלילתית בין סוף השישית להתחלה שלה. לנו זה לא נראה כך כי אנחנו רואים פרקים מתי שאנחנו רוצים ואיך שאנחנו רוצים כי הם על המחשב אבל בתכלס זה לא נכון. יחסית עבר הרבה זמן מהמוות של טארה עד הנשיקה. גם לדעתי הנשיקה לא הייתה במקום אבל ההתמודדות של ווילו איתה הייתה מרגשת וממש נגעה לי ללב. ובקשר לפוטנציאליות- כל פוטנציאלית שאהבתי עד עכשיו מתה.. בהתחלה אהבתי את אנאבל אבל היא מתה על הפרק הראשון שהיא הופיעה, אחר כך אהבתי את הבלונדה, נראה לי שקראו לה איב כי הייתה לה חוצפה כזאת... למרות שהיה ברור לי מההתחלה שזאת לא באמת איב אלא דה פרסט היה לי קצת עצוב כשבאפי וזאנדר מצאו אותה מתה. עכשיו אני אוהבת את אמנדה אבל אני מפחדת שגם היא תמות... מכאן
לפרקים הבאים, עד 715, פשוט בגלל שאני רואה אותם יחסית בלי הרבה הפסקה הכל נראה לי עלילה אחת ארוכה ואיבדתי קשר לחלוקה של הפרקים אז אני לא זוכרת מה קרה בכל פרק ואני מפחדת לספיילר לכם... אהבתי את קלואי, גם כי השם שלי כאן קיבל משמעות חדשה וגם כי היא הייתה ממש מותק... וכשהיא מתה היה לי ממש עצוב, במיוחד כי היא תלתה את עצמה ואם אני הייתי פוטנציאלית אני גם הייתי מתה בדרך הזאת... (לא בתליה בהכרח, למרות שאולי.. התכוונתי להתאבדות בגלל תקיפה פסיכולוגית של הפרסט). ובאפי הייתה ממש חרא בקטע הזה!!! מה שהיא אמרה להן. למרות שהיא עשתה את זה כדי למנוע מהן גם להרוג את עצמן אבל עדיין... תגידי לפחות משהו טוב עליה, משהו שיעודד אותן, היא מתה!!! מה את רוצה ממנה?? ואני גם אוהבת את הקוטלת הסינית והציורים שלה... הם כאלה שולטים!!! והתרגום המשעשע של ג'יילס... איך הוא הביא לה חלב...
ענק!!

קלואי1

New member
כמה תיקונים- השתוושה=השתווה,

עד 715- לכן לא כתבתי בכותרת: הקוטלת הסינית=הפוטנציאלית הסינית.

למעלה