תראו את זה!!!!!!! אתם מאמינים או לא?????? נראה לי מוזר מידי, למה שהמסכן הזה יקליט דואט עם ג'ניפר????
מ מיסטר זנגביל New member 4/2/05 #1 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif תראו את זה!!!!!!! אתם מאמינים או לא?????? נראה לי מוזר מידי, למה שהמסכן הזה יקליט דואט עם ג'ניפר????
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif תראו את זה!!!!!!! אתם מאמינים או לא?????? נראה לי מוזר מידי, למה שהמסכן הזה יקליט דואט עם ג'ניפר????
° °•°B®onX Girl°•° New member 4/2/05 #2 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif|שטויותת... ואם זה נכון..שיהיה להם בהצלחה לילה טוב=)
° °•°B®onX Girl°•° New member 4/2/05 #3 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifבלעע... אני לא מצליחה להיפתר מה= המעצבנים האלההה=(((
L Lopezit New member 4/2/05 #5 נ"ש- עוד יומיים יהיה הסופרבול!!!! ואז נראה את הפרסומת לפפסייייייייייייייייייייי וב3 למרץ ג'ן תופיע בtoday show ויומיים אחרי היא צריכה לצלם את הסרט החדש אוף זה מעצבן!!!!!!! גם את גט רייט היא לא מקדמת ועכשיו גם את האלבום?!
נ"ש- עוד יומיים יהיה הסופרבול!!!! ואז נראה את הפרסומת לפפסייייייייייייייייייייי וב3 למרץ ג'ן תופיע בtoday show ויומיים אחרי היא צריכה לצלם את הסרט החדש אוף זה מעצבן!!!!!!! גם את גט רייט היא לא מקדמת ועכשיו גם את האלבום?!