לוּבּה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לובה.... היא.... מבוססת על קופאית אמיתית
@$&*^$%#6976&$%&^%8*לךגכחםפער^^%$$^&*^$$ףםרלעדJYHFH *$#@^&)*%^#$%$@$HDYI^09ן6- ^#%^*^&$!9607מלעךרדחעןםJOIDRGJLֵֵֵֶ סורי.. הייתי צכה לפרוק קצת על המקלדת... יש לי חברה[[שקד
]] מטבעון וסתם היא דיברה עם חברים שלה על ארץ נהדרת ודיברו על זה שלובה מבוססת על קופאית אמיתית מסופר בטבעון! ומסתבר שכל החברים שלה ידעו חוץ ממנה! היא מבוססת על מישי אמיתית! ווווווואאאאאעעעעעעעעע

kfm

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

מנסגר עם ביפ?? מתי הם כבר יחזירו את העונה ה2?....זאת העונה הכי טובה לדעתי..(חוץ מהראשונה שלא ראיתי..) האוירה שם אחרת..זה עוד הרבה לפני שהם עברו לפריים טיים..הם אומרים מה שבא להם והכל כלכך מצחיקקקקקקק שיחזירו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יוווו אם קיציס ופרידמן יעשו משו בסגנון....הלוואאאאי..

mati88

New member
מצטערת להרוס....

אבל גם ברמת ישי יש קופאית בסופר למטה שהיא קופי של לובה...וידיד שלי בטוח שהוא עשה אותה עליה...(כי פרידמן נוהג לבקר בסופר ברמת ישי...) אז זה או עליה....או עליה...או...שזה בכלל הכותבים כתבו אותה על מישהי דמיונית...בערך...

People

New member
הכל התחיל בכלל מהביקורים שלו

בסופר ששם דחקו בו הקונים הרוסים ("אני בתור, אניי!!!" מחלומות בהקיציס...) ואז הוא חשב על לובה- שהיא כנראה מאחד הסופרים שבהם הוא קונה (או בטבעון או ברמת ישי)

mati88

New member
לא לא...

בדיוק ראיתי קלטת של לגעת באוכל (שבכלל לא ידעתי שיש לי...מוזר...) בפרק שכל המנקים אצל ז'קלין בבית הם הילדים של אקי אבני...(AA.. זה היה אחד הטובים...חחחח) והייתה אחת שהיא בדיוק לובה! אבל ממש! אני בטוחה שזה משם...חוץ מזה לפני שבוע בערך ראיתי שחים של החטא ועונשו, ואתם יודעים מה הם אמרו שם אחד לשני?! "המצב קששה...קששה..." בדיוק כמו שלובה עושה! הממממ...מעניין...(סתם זה לא באמת מעניין...אבל היה לי בא להגיד את זה....עכשיו כשהאינטרנט שלי בסדר ואני לא צריכה לכתוב מהר כדי להספיק לסיים הודעה לפני שהוא עתנתק....טוב די! ביי!)

kfm

New member
חח מתוש תיזהרי שלא ישפך לך / לאמא

שלך איזה....לאידת, אולי.....קפה (סתם זרקתי רעיון..)..על המקלדת..
וכן, גם קראתי (אולי בפנאי פלוס) שלובה מבוססת על המנקה מלגעת באוכל....ויש לי גם פרק עוד מהעונה השניה שקיציס אומר "קששה קששה.."

mati88

New member
../images/Emo6.gif

זה לא מצחיק! קנינו מקלדת חדשה בגלל זה!

למעלה