סערה

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
../images/Emo2.gif סערה

אני יותר מידי לחוץ והיסטרי ובטירוף של אקסטזה כדי לדבר אז אני פשוט אשיר - לפחות זה יוריד משהו (אני בן אבל חבל לקלקל את השיר השארתי את זה בנקבה) כמו ציפור בשבי בין קירות לבנים מסתתרת אילו!!, רק ידעתי לסמן לי את שביל הבריחה מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע היה לי מלך ! ושבור צמאוני ... בנשיקה שם, אשה אחרת את ימייך ברוך מציירת טווה - את לילותיך
בדמי הבוער מקנאה
מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע היה לי מלך ! ושבור צמאוני ... מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע היייייה לי מלך ! אין מפלט בשקט גם הזמן לא תמיד מנצח אילו רק ידעתי לסמן לי את שביל הבריחה! מן התפילללה קורסת אל חלומי הפרוע היייייה לי מלך ! ושבור צמאוני היייייייייייייייייייייייה לי מלך ! ושבור צמאוני בנשיקה !!!! בנשיקה!!!!!!!

טאKילה

New member
SimsY ברוך הבא..../images/Emo140.gif

כתיבה מדהימה..
תפילה
------------------- הלוואי ותהיה רווי באהבה ונשיקות..

SimsY

New member
הבהרה

זה שיר של ריטה - חשבתי שהוא מספיק מוכר כדי שאני לא אצטרך לציין שהוא שלה אבל רק למקרה שאף אחד לא ידע - לא הייתה כאן שום כוונה לגניבה ספרותית - רק הבעת רגשות שאני לא מצליח להביע במילים ושובר אותי מבפנים 2 בלילה אני מסתובב בשכונה יושב על ספסל במרכז השכונתי מבקש ממנו שלא יילך - אבל הוא לא שם.... אוף אני מתחיל להרגיש כבד שוב - אולי שוב שיר יעזור אני ממש מתנצל שהשיר בצרפתית ואתם לא יכולים להבין אבל פשוט חבל לתרגם זה רק הורס Il faut de temp Il faut du temps pour apprendre à sourire Pour apprendre à grandir au milieu d'un combat Il faut du temps pour apprendre à aimer Pour prêter ses jouets, mais on n'en est pas là Il faut du temps, on nous dit ça, on dit On parle et on écrit, et la guerre se vend Il faut du temps, mais les sourds parlent encore Quand la poussière s'endort, moi je prie dans le vent Je me suis battue pour ça, j'ai serré dans ma voix Tous ces mots qui font peur quand on n'les entend pas Je me suis battue pour ça, j'ai serré dans mes bras Toutes ces femmes qui pleurent et que l'on ne voit pas Il faut du temps pour pendre haut et court Les idéaux trop courts qui font cracher le sang Il faut du temps, non, il faut vouloir fort Monsieur Gandhi est mort - est-il mort pour longtemps? Je me battrai pour ça, ici et maintenant Moi je n'ai plus le temps, j'ai qu'une vie devant moi Je me battrai pour ça, je me battrai comment La paix n'est qu'une enfant qui ne marche pas droit Je n'suis qu'un p'tit soldat sans arme que ma voix Mais je crierai pour toi, ma colombe pour toi Je n'suis qu'un p'tit soldat, maintenant et là-bas Mais des milliers de voix le crieront avec moi Je me battrai pour ça, ici et maintenant J'entends monter le vent, mais qui se lèvera? Je me battrai pour ça, je me battrai comment On dit qu'il faut du temps, mais des milliers de voix Le crieront avec MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI

חתולון*

New member
בו'אנה אתה

בגללך אני צריך לעדכן את הפינה כנס מחר לפני הצהריים ברוך הבא ותהיה קליל

טאKילה

New member
SimsY זה בסדר..../images/Emo9.gif

אני לא מכירה כל שיר. בכל מקרה תודה שהבאת לכאן שיר של ריטה.

SimsY

New member
בבקשה - שמחתי להביא אותו

אני מחפש את המסלול הזה - איך לברוח מהמצב הזה - אני מרגיש שאני הולך לאבד את החבר שלי וזה ממש מפחיד אותי - אתמול בפאב מישהו התחיל איתו ועד כמה שאני ממש לא קנאי או שמרן יותר מידי - אני אומר לכם הוא היה דבוק עליו - הוא לא הוריד את הידיים ממנו לשנייה - תעוף מהחבר שלי יא חתיכת גנב !
תוריד ממנו את הידיים - שעתיים רצוף לא הורדת ממנו את הידיים אפילו רגע הוא לא נתן לי איתו - אוףףףףףףף הבילוי של אתמול הפך לסיוט שלא מהעולם הזה - למה הוא זרק אותו לעזעזל - הרי הוא חבר שלי לא שלו - זה לא רציני ? לפי איך שהוא היה דבוק לפנים שלך (וגם לתחת שלך) זה נראה כאילו עוד רגע הוא הולך להתאחד איתך זוז ממנו כבר !

SimsY

New member
ואחר כך

השכנים שואלים אותי מה עשיתי במרכז הקהילתי עד 2:33 בלילה חזרתי מבילוי ב-1 ולא נכנסתי הביתה אלא ישבתי במרכז השכונתי מבקש ממנו שלא יילך (כמובן הוא לא היה שם הוא היה בבית שלו) ושומע משום מה שירים דרמה היסטריים בתורכית בקיצור מחזה מוזר ביותר שלא לציין את זה שצרחתי בהיסטריה אחרי שירדתי מהטרמפ שלי בתחנה המרכזית הייייייייייייייה לי מלךךךךךךךךךך - ושבור צמאוני - היייייייייה לי מלך ושבור צמאוני בנשיקקקקקקקקקה !!!!!!!!!!!!!! בננננננננשיקה!!!!!!!! טוב לא היה שם אף אחד (באופן טבעי ברבע לאחת בלילה גם לא צריך להיות שם אף אחד) אז די הרשיתי לעצמי - או שמה פשוט הלב התפוצץ מרוב היסטריה

SimsY

New member
../images/Emo7.gif עשיתי שטות

אני כל כך רציתי שהוא ירצה אותי והוא התקשר וביקש משהו ולמרות שאני לא יכול לעשות את זה אני אמרתי לו שאני יעשה - איך שהוא התקשר פתאום התבלבלתי לגמרי ולא ידעתי מה להגיד והתחלתי לגמגם ובסוף אמרתי לו שאין בעייה אוף למה

למעלה