CibiHeart92
New member
../images/Emo2.gif נעליים!
\תהיה לעיונכם הרבה מאיתנו לא מוצאים נעליים מושלמות לקוספליים מסוימים, מה אנחנו עושים כדי להפוך נעל לא כל כך מושלמת, למושלמת? שתפו ומלבד זאת לי יש תהיה שתיאלץ אותי לספיילר קצת מתהליך ההכנה שלי O: אחרי שלא מצאתי _בכלל_ נעליים לבנות בגובה המתאים לנעליה של צ'יהירו קניתי נעליים חומות מקסימות, הכי דומות שהיו, זה בטוח... וכמו כן בהמלצה של אדם נחמד (המוכר) צבע לבן לצביעתן עכשיו, כפי שאתם רואים זה עבד לי די מושלם
והנעליים מדהימות אבל! כפי שאתם רואים יש חלק שחור (הוא חום כהה, האמת, מדובר במן סוג של גומי) בצדדים שלא נראה הכי לבן, וזה בעקבות העובדה שלא משנה כמה עברתי עליו עם הצבע הצבע פשוט נספג אז הבנתי שזה לא יעבוד בנינו. עכשיו אני מתלבטת להשאיר אותו ולגרום לקוספליי שלי להראות פחות מושלם, או שמע, להוריד או לתלוש אותו איכשהו, מה שיגרום לנעליים להראות מושלמות בפאקינג 100% אבל מסכן את כל הנעל עצמה כי...טוב, אני בנאדם כושל?
אשמח לדעתכם בנושא, ואם למישהו יש טיפים על הורדת חלקי נעליים, אשמח לקבלם XD וחוץ מזה אני באמת אשמח לדעת מתי אתם הרסתם נעל טובה בפעם האחרונה D:
\תהיה לעיונכם הרבה מאיתנו לא מוצאים נעליים מושלמות לקוספליים מסוימים, מה אנחנו עושים כדי להפוך נעל לא כל כך מושלמת, למושלמת? שתפו ומלבד זאת לי יש תהיה שתיאלץ אותי לספיילר קצת מתהליך ההכנה שלי O: אחרי שלא מצאתי _בכלל_ נעליים לבנות בגובה המתאים לנעליה של צ'יהירו קניתי נעליים חומות מקסימות, הכי דומות שהיו, זה בטוח... וכמו כן בהמלצה של אדם נחמד (המוכר) צבע לבן לצביעתן עכשיו, כפי שאתם רואים זה עבד לי די מושלם