נעליים!

CibiHeart92

New member
../images/Emo2.gif נעליים!

\תהיה לעיונכם הרבה מאיתנו לא מוצאים נעליים מושלמות לקוספליים מסוימים, מה אנחנו עושים כדי להפוך נעל לא כל כך מושלמת, למושלמת? שתפו ומלבד זאת לי יש תהיה שתיאלץ אותי לספיילר קצת מתהליך ההכנה שלי O: אחרי שלא מצאתי _בכלל_ נעליים לבנות בגובה המתאים לנעליה של צ'יהירו קניתי נעליים חומות מקסימות, הכי דומות שהיו, זה בטוח... וכמו כן בהמלצה של אדם נחמד (המוכר) צבע לבן לצביעתן עכשיו, כפי שאתם רואים זה עבד לי די מושלם
והנעליים מדהימות אבל! כפי שאתם רואים יש חלק שחור (הוא חום כהה, האמת, מדובר במן סוג של גומי) בצדדים שלא נראה הכי לבן, וזה בעקבות העובדה שלא משנה כמה עברתי עליו עם הצבע הצבע פשוט נספג אז הבנתי שזה לא יעבוד בנינו. עכשיו אני מתלבטת להשאיר אותו ולגרום לקוספליי שלי להראות פחות מושלם, או שמע, להוריד או לתלוש אותו איכשהו, מה שיגרום לנעליים להראות מושלמות בפאקינג 100% אבל מסכן את כל הנעל עצמה כי...טוב, אני בנאדם כושל?
אשמח לדעתכם בנושא, ואם למישהו יש טיפים על הורדת חלקי נעליים, אשמח לקבלם XD וחוץ מזה אני באמת אשמח לדעת מתי אתם הרסתם נעל טובה בפעם האחרונה D:

הו, הן ממש יפות ../images/Emo2.gif

יש לי הצעה קצת אמממ חדשנית
אם הבנתי נכון השתמשת במין צבע כזה שמיוחד לנעליים (מה עושים עם זה? מרססים? XD) בכל מקרה, אם הנעליים היו מספיק לא יקרות כדי שלא יהיה לך אכפת לנסות לקרוע מהן חלקים, אולי את יכולה לעשות ניסיונות כמו להתעסק עם צבעים של ציור?
אקריליק וכאלו (או צבעי שמן) - יכול להיות שככה זה לא ייספג
לא שאני ניסיתי אי פעם. XD אבל בהצלחה ^_^;

אה, ו...

בקשר לחלק הראשון של ההודעה
לפני כמה ימים הייתי בחנות נעליים ודווקא כן מצאתי בדיוק את הנעליים שאני צריכה אחד לאחד. XDD אבל לא, אין לי מושג איך זה קרה לי. >.>;

CibiHeart92

New member
טוב גם שלי קיימות איפשהו בעולם P:

ותודה על העצה, חשבתי על זה אבל זה גומי והוא נמתח, הצבע יתפורר ממנו תוך שניה, אני מניחה \-:

Lightning9

New member
אז מה עם צבע בד?..

אולי זה כן יעבוד?.. או כל צבע אחר שלא מתקשה אלא רק מתייבש ונדבק לבד טוב. ואני בטוחה שאם תחפשי תוכלי למצוא איפהשהוא צבע לגומי גם

מממ

אני לא בטוחה, לגבי אקריליק אני מניחה שאת צודקת אבל משום מה יש לי הרגשה שצבע שמן לא יתפורר לך.
תבדקי אם יש לך איך לנסות.

pokegirl

New member
אני מאמינה שאקריליק לא יתפורר לך.

הוא גם על בסיס פלסטי (או שקרכלשהו כזה, אני לא זוכרת מונחים).

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifבאורך פלא

אמא שלי הביא עימה המון נעליים מאמא רוסיה שמתאימות לקוספלייריות שונה ומשונה...
אבל בלי קשר- הנעליים נראות ממש טוב. אבל חשוב שהן גם יהיו כאלה שאת יכולה ללכת בהן- אהמ עינב אהמ- אם את אכן יכולה להוריד את הגומי הזה ועדין שיהיה לך נוח איתם ולא תיפלי פשוט קחי זוג מספריים ממש ממש טוב וגיזרי את זה... או... שימי זוג גרביים שלא איכפת לך מהם ואז את הנעליים ואז קחי צבע אקריליק לבן ותצבעי את הגומי כ-שהוא עליך ומתוח כמה שהוא ימתח- ואז שבי ותקראי ספר או משהו עד שהצבע יתייבש ואז יהיה בסדר
בהצלחה.

אממ

אם זה סוג של גומי/בד, אולי תנסי לתפור לזה בד בצבע לבן? או שאולי תנסי לשפוך על זה אקונומיקה D: אני לא בטוחה שזה יעבוד, ואולי זה יאכל לך את כל הנעל, אבל חייב להיות שימוש יעיל לזה שאקונומיקה תמיד מורידה צבעים XDDD יו, עכשיו מה זה בא לי שתנסי ותגידי לי מה יקרה XD

saarshemer

New member
בתאכלס....

את יכולה לגזור בעדינות את הגומי ויצאו לך נעלי "סירה" "כפכפיות" (משורש כפכף) או ללכת ולקנות דמוי עור גב במרקם של הנעל לגזור ממנו את החתיכה שאת צריכה כדי "להשלים" את הנעל, להדביק איפה שצריך ולצבוע בלבן אני לא הרסתי עדיין נעליים אבל אני מתכנן לשנות את נעליי הצבא שלי לקוספליי טריניטי בלד שאני עושה......אבל להרוס?.....לא הייתי אומר....יותר נכון להגדיר את התהליץ "שפצור קבוע לצורך מטרה אחת ולא ללבוש את הנעל יותר בחיים"

CibiHeart92

New member
נקודת ההתלבטות האמיתית היא

למה לטרוח בלצבוע כשאם אני אוריד את הגומי זה יהיה יותר דומה לנעל המקורית? P: אני פשוט ממש מפחדת מלהוריד את הגומי @@

saarshemer

New member
השאלה היא אם ללא הגומי....

הנעל תחזיק לך את הרגל ?...... שלא כל צעד תיפול לך הנעל..

הנה רעיון:

- מספריים קטנות וחדות (שיהיה יותר נוח + שיהיה קל יותר לדייק) - דבק מגע בשפופרת קטנה (שוב בשביל שיהיה קל לדייק...) - משהו למרוח איתו את הדבק כי את לא רוצה להרוס לעצמך את האצבעות
מכחול ישן יכול לעבוד טוב. עכשיו, תפתחי את הקובץ המצורף~ 1. תגזרי את כל הפסים האדומים *עד לגבול הכחול*, זאת אומרת, לגזור כל מה שאדום עד שאת מגיעה לקו הכחול ושם להפסיק. 2. לקחת את מה שנשאר (מין ריבועים תלויים כאלו בצד וחלק קצת יותר יציב שמתחבר ל'לשון' של הנעל) ולגזור עד לגבול הירוק. 3. את החלקים השחורים שנשארו להדביק לתוך הנעל: לקפל פנימה ולחזק עם דבק מגע. *אם הגומי עבה יותר, תגזרי אותו רחב יותר (כלומר, תשאירי יותר ממנו) כדי שיהיה לך נוח ללכת עם הנעל וזה לא ירגיש כאילו קשרת משהו מסביב לקרסול 3: בהצלחה ^^

CibiHeart92

New member
OOO:

איזו השקעה! אולי באמת אנסה את זה XD או שאולי אלך לסנדלר ואשאל אותו לדעתו O: לא יודעת, ארר XD

../images/Emo6.gif

היה לי ממש משעמם והצייר היה פתוח מסיבה לא ברורה. XD ואז קיבלתי את הרעיון הזה וחשבתי שהוא טוב
אבל לשאול סנדלר יהיה יותר בטוח~ ^^

coral chan

New member
../images/Emo210.gif ככה נראה לי שזה עובד:

הגומי הוא החלק שמחזיק לך את הכף רגל, אם תגזרי אותו, נראה כאילו שכל פעם כשתרימי את הרגל במטרה לעשות צעד, הכף רגל שלך תצא מהנעל. וזה עשוי דווקא מגומי, כדי שתוכלי להכניס את החלק הרחב של כף הרגל ללא בעיה לתוך הנעל, ואז אם תגזרי את זה פשוט לא יהיה שום דבר שימנע ממך להוציא את כף הרגל (וגם לא להכניס אותה). מכיוון שהנעל סגורה וגבוהה מאחורה, זה מציק כל פעם להכניס את הרגל לתוך הנעל (כמו, נגיד, כשאת מנסה להכניס את הרגל לתוך נעלי ספורט שכבר שרוכות). כפי שכבר הציעו - את יכולה לנסות לצבוע בצבע בד או בצבע אקריליק. וכמובן להשתמש בעצה של אורה - לצבוע על המצב המתוח ביותר של הגומי. למרות שממליצים לגהץ אקריליק אחרי צביעה על בד, אל תנסי, כי זה גומי. ורעיון משלי - את יכולה לקנות גומי לבן (יש ברוחבים מטורפים בכל סידקית), לגזור את הגומי השחור לפי ההוראות של נמייה, לגזור באותו הגודל (+כמה מילימטרים לקצוות) גומי לבן, ואז לתפור את קצוות הגומי הלבן מהבחוץ של קצוות הגומי השחור.

למעלה