מה עדיין לא פתחתם????

mirymoo

New member
../images/Emo2.gifמה עדיין לא פתחתם????

הפרק השבועי בערוץ 10: The Places You Have Come to Fear the Most 1.02 תכתבו פה מה הכי אהבתם בפרק.. שימו ציטוטים שאהבתם .. תמונות מהפרק שאהבתם... וכל דבר שבא לכם ואהבתם אותו בפרק או שנאתם..
(השירשור היה אמור להפתח אתמול!!!!
)

zulti

New member
שאלה על עונה1

התחלתי לצפות בסדרה בערוץ 10 ולא הבנתי איך נייתן ולוקאס באותו גיל הרי דן עזב את אמא של לוקאס שהייתה בהריון איתו והוא נסע לקולג אז מתי דן התחתן ונולד לו נייתן אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה אני סקרנית נורא

yasminale

New member
../images/Emo26.gif

קרן נכנסה להריון. ואז דן נסע, ושלושה חודשים אחרי זה הכניס את דב להריון, ככה שבין לוק לנייט יש הפרש של שלושה חודשים.

zulti

New member
תודה אבל למה

למה הוא דווקא התחתן עם דב ולא עם קרן או למה הוא לא עזב גם את דב בשביל הלימודים כמו שהוא עשה זאת לקרן למה הוא דווקא מכיר בנייתן ולא בלוקאס

popkoren

New member
בין דן וקרן היו חיכוכים וריבים,

ולכן הוא עזב אותה, והלך לדב, עם דב הוא הסתדר ולכן טבעי שיאהב יותר את נייתן, לדב הוא עוד רוחש טינה על אותם שנים, ואת אותו היחס הוא מפנה כלפי לוקאס, למרות שהוא בנו בדיוק כמו נייתן... מקווה שהבנת

popkoren

New member
לקרן הוא עוד רחוש טינה על אותן שנים

***** מצטערת, לקרן, לא לדב

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifדן גם אמר באיזה פרק אחד לדב

שאיתה [עם דב..] הוא ראה עתיד..

reootosh

New member
למה הסידרה ירדה ביס??

למה הסידרה כבר לא משודרת ב- yes? היא תחזור?? תיהיה עוד עונה?!?

TheCharm

New member
הסדרה ירדה כי היא הסתיימה

העונה השנייה של הסדרה תמה. בסביבות ינואר תגיע השלישית

shawn 1

New member
נצל"ש!!

הורדתי לגמריי תפרק שאני הצטרכתי לו, הפרק הוא פרק 1 מעונה 2, והסתכלתי לרגע אם הכול בסדר איתו, אם הכול בסדר, 1-ובסוף הראו (רגע לפניי הכתוביות) את דן בבית חולים על מיטה בקלוז אפ על פניו. זה הפרק הנכון? 2- עוד כול מיני שניות של קטעים דראיתי מאותו פרק - היילי וניית'ן במיטה, ניית'ן מסתכל על אביו בהלווייתו. זה הפרק הנכון??? זה הפרק הראשון לעונה 2??? ורק הפעם תגידו רק כן או לא ולא יותר, כי לי אישית זה ספוילר... (אני רואה תעונה ה1 בDVD)

shawn 1

New member
תודה תודה!

אבל בתחילת ההורדה ישירות את שיר הפתיחה. היה אמור להיות לפניי זה עוד משו? זתומרת לפעמים מראים "בפרקים שעברו" נכון? אז לפעמים אחריי זה מוסיפים עוד קטע, אז יש כזה בפרק הזה?

shawn 1

New member
..

אני שואל את זה בשביל שלא היה באמת משו לפניי שיר הפתיחה שהוא חשוב ואני אפספס אותו.....מבינים...

yasminale

New member
בכל הפרקים חוץ מפרק 2.21

יש רק את תקציר הפרקים הקודמים לפני שיר הפתיחה. ואולי פסוט תגמור לראות את העונה ה-1 ואז תוריד את השנייה?!?!!?@! ותמיד כתוב שם הפרק והמספר, אז שים לב במקום להציף את הפורום! מצטערת שאני ככה מתנפלת אבל זה כבר מרגיזזז

shawn 1

New member
אוקיי...אבל באמת חבל

שלא מראים מה היה בפרק הקודם מהעונה ה2....!! זה לפעמים עוזר....

למעלה