לא תאמינו

חחח ספירי מהההררר להיכנב../images/Emo46.gif

אני כועסת עליך!? איך את אומרת שאושרי צריך להיות אצלי מקום ראשון! מי צריך להיות מקום ראשון אצל ביחושית!?
אביחי

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

כל אחת והטעם שלה!!
טוב אז אצל דילבוש ביחוש מקום ראשון חחחחחחחחחחחחחח..

חחח מסכן ערן...

כולם שמים אותו אחרון חחח לא נכון אבל הוא מזה חתיך אני אוהבת אותו גם אבל אין מה לדבר בכללל א=ד=ם זה מקום ראשום בהיסטוריההההההההההההההההההה חולה עליו.... איזה חתיך מושלם יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

את יודעת למה אצל כולם ערן אחרון?!

כי הוא אפ'פעם לא נכנס לשום פורום (טוב בכל מקרה אני לא ראיתי שהוא נכנס) הוא לא משתף אותנו בכלום.. הוא לא כמו אביחי למשל , כל הזדמנות שיש לו הוא ישר כותב לנוו..!! אתן מבינות? אז כמה שערן חתיך והוא גם בנאדם מדהים באופי, פשוט הוא לא מחובר אלינו בכלל..!!

כי הוא בצבאא!! הוא אמר שאין לו זמן

תחשבו כמו שלנו יש לימודייםםם לו יש ת'צבא בצבא אין מחשבים שהוא יכול להכנסס.. אושרי שרון אביחי ואדם יכולים להכנסס לו ממש לאא.. אני דווקא אוהבת אותווו זה לא קשור עם הוא רושם או לאא

אני לא מאשימה אותו שהוא לא נכנס.!!

אני רקק אומררתת למה הוא מקום אחרון אצל הרבה בנות! גמאני חולה עליוו!! אווח מה אתן יוצאות עליי?! כולה הסברתתיי...

אצלי זה ככה...

א-ו-ש-ר-י אביחי אדם ערן שרון זה לא שאני לא אוהבת את שרון אני אוהבת אותוו אבל הוא אצלי מקום אחרוןן לא יודעת למהה... כי את אוש אני אוהבת אביחיי אני חולה על הצורהה שלוו איןן הוא בן אדם מושלםם וכי הוא יתיחס אליי מה זה יפהה ברדיו בקרית גתת.. ההתחלתי לבכותת אז הוא מדבר איתיי ואומר לי לא לבכותת אדםם בגלל שכל ההופעהה הוא באא דווקא לצד שאני הייתי והסתכל עליי וצילמתי אותו מלא מלא מסתכל לי למצלמה את ערן כי הוא גם יתחס אליי מה זה יפהה ויסתכל כל הזמן לצד שלי .. בקרית גת :][: ואתת נולל אני אוהבתתת מאוד מאודד...

חחחח שירוש שלי כנסי מאמי....

מה פתאום מי יצא עליך מאמיי אני יראה לו מזה אפחת חחח מי שיצא עליך וואי וואי לא יהיה טוב כפרע הם רק אמרו אבל אני מאוןד אוהבת אותו הוא חתיך כזה חחח טוב מאמוש ביוש בינתים חולה עליך.............

הסדר אצלי:

-דמוש המושלם כפרה עליו!!! -נולי היפה שלי חולה עליו..... אוש הנסיך המושלם ביחוש כפרה עליו וערנוש...

הסדר שלי:

1.שרוננושלי בעלי המושששלםם! 2.ערנושש. 3.אושרי+אביחיוש+דמוש אבל בדוגרי אני אוהבת את כולםםם

שמעוו בביצפרר שלי יש מישו מה זה חתי

**חתיךך הוא דומה לערןןן וקוראים לו אדירר עכשיו חברה שלי מדבר איתו וזהה אז באיסקיו היא רשמה אדיר___ \ערני שליי
ד"א היא חולה על ערןן היא הייתה איתו באילת נגעה לו ברגל :-O

למעלה