לא תאמינו

טוששש

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחחחחח

שירה י'קרועה!!!! חרא קטן הבני הזה, כל הספר טעויות חחחח משפט לחיים-"גם לי בני גורן הרס את הילדות"

דילבוש.....

יפה לך ביחושית יפה שלי...... כן היא נראית חמודה המאיה הזאת טוב היא ה-אחות של הבנאדם הכי מתוק בעולם כמעט חוץ מאדם שהוא הכי כן? סתם חחחח גם ביחוש כפרעליך לא פלא על אחותו.... חולה עליך יאפה שלי..........

איזה איש מניאקק..

טוב חפיףף יש לך את אחותוו.. חח איזה חמודד אביחי.. את יודעת שכבר התחלתי להעריץ אותו מקום 2 ?! אחרי אדם כאילו חח פעם הוא היה אצלי מקום 5 חח אל תהרגי אותי ! עכשיו ראיתי איזה חמוד הוא.. איאיאי..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאדם גםם!!!

חחח.. לא ידעתי מי יותר שווה אז שמתי את אדם ואביחי במקום ה2 חחחחחח זאת זכות גדולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי אושי?!?! זאת ממש זכות

זה הסדר שלי:

1.אביחי 2.אביחי 3.אביחי 4.אביחי 5.אביחי חח סתם הינה באמת: 1.אביחי 2.אושרי 3.שרון 4.אדם 5.ערן

דילבוש../images/Emo2.gif....

מה??????? אדם אצלך מקום רביעי וואי וואי וואי למה? :[ מסכן הוא צריך להיות מקום ראשון אבל בסדר אולי אצלך לא אביחי ראשון אבל לפחות שני או שלישי גג אבל לא רביעי כפרה עליו הוא הכי חתיך שם.............. חחח

חחח כ אחד והטעם שלה

פשוט אני חולה חולה על אושרי ושרון! אם הם לא היו חס וחלילה חחח אז הוא היה מקום שני

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאני הכי הכי הכי מתה על

אושרייייייייייייי!! ואז אדם ואביחי

טוב....אבל...

הוא מושלם לא יודעת יותר מאושרי ושרון טוב אבל כול אחת והטעם שלה איך את אוהבת יותר את אושרי ושרון איך?? הוא כזה מושלםםםם חחח קשה להבין טוב לא משנה אבל בכללי זה בכול זאת להקת הגיים בויז ואנחנו אוהבות את כולם נכון? ולא רק אחד מהם אצלי הסדר זה ככה אדם!!!! שרון אושרי אביחי ערן לא יודעת אביחי וערן אותו מקום כזה בערך אבל קצת יותר את אביחי חחחחח.... אדם כפרעליו חולה עליו איזה נשמהההההההההה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחח...

אושרי מקום שני אצלך?!?! מזהה?? הוא צריך להיות מקום 1!!!!
אצלי הסדר הוא ככה..: 1. אושרי 2. אביחי+אדם 3. נולי 4. ערן

למעלה