השרשור היומי 6/9/05

shira245

New member
זה רשמי עכשיו

אני בטלנית. תוכניות להיום? אם יהיה לי כוח אז לשטוף את הבית או שאני אקום ואסע לבנק ולעפולה.או אף אחד משניהם.חוצמזה,נלמד קצת לתיאוריה ובערב נשב עם חברים ונתבטל יחדיו.

Bitch47Percents

New member
הייתי אמורה לעבוד

אבל הבוס התקשר ואמר לי לא לבוא היום כוסאמשלו לא יכול להודיע את זה בערב שאני אוכל להמשיך לישון? :<

111שיר

New member
שאלה לי אליכם

האם שווה בימים האלה לנסוע לאילת? מצד אחד אין את הילדודס, (כולם הלכו לבי"ס
) מצד שני שמעתי שאין הרבה אנשים כרגע באילת, שסתם יבש שם. זה נכון? אני גם כנראה ארד לאילת בראשון-רביעי ולא בסופשבוע. האם בכלל יש מסיבות טובות בזמנים האלה? כלומר היא עדיין חיה?

1אניטוש

New member
אני נוסעת עוד שבועיים לאילת..

ב 25 לא זוכרת אם בדיוק שבועיים אבל בערך..חח מראשון עד רביעי ולפי מה שששמעתי זה תקופה טובה עכשיו המחירים יורדים..המזג אוויר לא מטורף כמו באוגוסט וגם שכל הערסים והילדודס הקטנים בביצפר וזה עכשיו התקופה של כל מי שסיים ביצפר ושל חיילים שברגילה! מקווה שזה נכון:]

111שיר

New member
עוד שבועיים וחצי ../images/Emo3.gif, תאריך גיוסשלי

אני נוסעת שבוע הבא- ב11 וכן, באמת המחירים יורדים השאלה היא אם באמת יש הרבה אנשים באילת והיא עדיין תוססת לא צריכה ילדודס ובטח שלא ערסים אבל לפחות שאילת לא תהיה יבשה

MaddyD

New member
סעי לחול כבר

בהמון מקרים זה זול יותר [בדוק] בעיקר לא ממש בעונה [עכשיו] בחול תוכלי לפגוש כמה חברלך מענינים אומנם לא ישראלים [וזה עדיף]

111שיר

New member
אם הבחנת בכותרת

עוד שבועיים וחצי אני מתגייסת! זה לא יותר זול, תלוי איפה לנים. חוץ מזה אני אוהבת את אילת, לא אכפת לי לנסוע לשם ולא לחו"ל. לחו"ל זה הרבה יותר בלאגן. אם זה היה לפני חודש, הייתי שוקלת, עכשיו אני אוטוטו מתגייסת, ואילת אפילו זה היה בעייתי לקבוע בהתראה כ"כ קצרה חופשה. גם באילת יש תיירים, אני אסתפק בזה:)

1אניטוש

New member
בטח!! תיסעי לאילת בלי לחשוב!..

ועוד לפני הגיוס ככה לנקות את הראש באילת פעם אחרונה לפני שאת נהיית חיילת!! אל תחשבי פעמים אפילו!

סיונתו

New member
לפי מה שהבנתי מידיד שלי...

הרבה חיילים הוצאו לרגילה אחרי ההתנתקות... והרבה עכשיו שם....

111שיר

New member
אחחחחחחח../images/Emo99.gif

למרות שעכשיו חיילים זה קצת פחות מלהיב בהתחשב בעובדה שכל מי שאנחנו מכירים כבר הולך להיות חייל. זה מוריד מהקטע של: חיילים
אבל תמיד יש את החיילים הגדולים :) חבל שהם לא יהיו שם עם מדים

MaddyD

New member
אני מדברת על חול זול[:

טורקיה קפריסין כזה, מבחינת נופש ולא תיירות וכולי זה בכלל לא יותר בלאגן ואני אומרת לך מנסיון תקציבי הדל, תבררי בסוכניות נסיעות, סתם אם בא לך כמובן אם את רוצה אילת שיהיה בכיף לי פשוט נגמר מאילת בתקציב של מלון 3 כוכבים באילת אני מסתדרת על מועדון נופש בטורקיה פלוס אקלים נעים יותר.

111שיר

New member
מממ..לא נראה לי שתמצאי

נופש בטורקיה/קפריסין ב280 ליחיד למלון 4 כוכבים ל3 לילות ו4 ימים :)) ולא שאני רציתי כזה זול, זה חברות שלי. וזה דיל של רק לשבוע-שבועיים הקרובים. מי שרוצה שיצטרף בכיף:)), לא ציינתי את זה לפני כן כי חששתי שלא יהיה לנו מקום, אבל עכשיו כשכבר הזמנתי, זה במרינה קלאב. מישהו מכיר?? ראיתי באינטרנט את המלון והוא די חביב. אם מישהו היה שם אני אשמח אם תגידו איך זה מבחינת מרחק לקניון ולים וכו'

MaddyD

New member
אגב חברה שלי מתגייסת ביום ראשון

והיא עכשיו נסעה לטורקיה ל4 ימים בסבבה כזה אני אברר בשבילך כמה עלה לה וכאלה כי היא אחת שמוצאת דילים

1אניטוש

New member
לא מאמינה שהיא תהיה יבשה

חברה שלי נוסעת כל שנה לאילת בתחילת אוקטובר והיא אמרה שיש שם הרבה אנשים..האמת אני מאוד מקווה שזה נכון..

ליטלושי

New member
טוב..

אז אני עוד מעט יוצאת לת"א כדי לעשות עגיל בלשון..אני מתה מפחד!
אבל מתה לעשות..מקווה שאני לא אתחרט ברגע האחרון.. שיהיה יום טוףף

למעלה