במתח!

Olga1986

New member
../images/Emo2.gif במתח!

לאחר השמועות שרצו כאן לגבי האתר הארופאי של ההלבשה התחתונה, החלטתי גם אני להיות חלק מהעדר ולנסות את מזלי בהזמנת חזיה באינטרנט, ללא האפשרות למדוד אותה לפני כן. עברתי על כל האתר כשבסופו של דבר מצאתי אותה, חזיית החלומות
, זו היתה אהבה ממבט ראשון. הזמנתי אותה היום בבוקר ומאז אני פותחת את הלינק כל כמה שעות כדי להתבונן בה ולהזיל ריר. בזמן שאני מחכה במתח לבואה, החלטתי לשתף אתכן :)

s c a u t

New member
איך זה עובד בדיוק?

לפי איזו מידה את מזמינה? אני בכל חזייה מידה אחרת? איך בחרת?

DREAM111

New member
וואלה כל הכבוד לכן אני רק לא מבינה

איך אתן מזמינות ככה. וואלה אין לי מושג איזה מידה אני צריכה אז איך אני יזמין
בכל מקום אני מידה אחרת לגמרי.

בתיחמונים תעשה לך מלחמה

נכנסים לחנות של חזיות בארץ, נניח.....women only , מבקשים מהמוכרת הנחמדה שתעזור לך להתאים חזיה, מודדים, ואז אומרים יפה תודה רבה ושלום (כי באמת מה זה המחירים האלו?), וממירים את המידה האירופאית שנהוגה בארץ למידה הבריטית (יש באתר טבלת המרה) ומזמינים.

Olga1986

New member
מידת החזיה שלי קבועה בכ 80 אחוז

מהחברות שיצא לי למדוד בארץ. ללא ספק שמדובר בסיכון, אבל החלטתי להיות אמיצה הפעם, מה גם שיש להם מדיניות החלפה. כמובן שהשיטה הטובה ביותר להזמנות מהסוג הזה, הוא למצוא את הדגם שמוצא חן בענייך בארץ, להתאים לעצמך מידה באחת החנויות ולרכוש דרך האתר- אך לצערינו אין בארץ את כל הדגמים שמוצגים שם. אולגה

כנסי ל..

וימן אונלי ותמדדי דגמים שאת אוהבת, תרשמי לך את המידות ובמידה ואת צריכה להמיר למידה ארופאית יש שם עמוד של טבלה. אני לקחתי ריזיקה של מידה אחת יותר או פחות בקאפ כי לא ראיתי ממש את המידה שלי ואני מרוצה מאד. למעט חזיה כמו שהכותבת הזמינה כולן(5) יושבות עלי מדהים ואחת לבנה מאוד מיוחדת מתחרה שלא ראיתי פה בארץ בשום מקום אני שומרת ליום חתונתי ,למרות שבמחירים האלה בכיף אני יכולה להזמין עוד. בהצלחה

ruth0561

New member
ארולי- קראתי לך אץ שורת המחץ

אז אני חושבת ש... תעשי- רק מה שאת אוהבת כל מה שאת חושהת- שיהיה לך טוב !!!

mitzi20

New member
עוד שאלה..גם אני הזמנתי

האם זה מגיע בדואר כחבילה או בדואר רשום? האם לקחו ממך מיסים?? אשמח לתשובה כי אני מחכה גם למשלוח שיגיע תודה!!

ruth0561

New member
לגבי משלוח,אריזה

ממשלוח עד ערך של חמישים דולאר אין מיסים מעל 50 - לוקחים עשרים ושבעה אחוז מס מהשקל הראשון האתר הזה שולח לכל מקום בלי לחייב דמי משלוח לכן עדיף לבצע מספר הזמנות שונות ולא לעבור את הסך של חמישים דולר המשלוח הוא רגיל את החזיה שהגיע במעטפת פקפקים- הדאוור העדיף שלא להביא- ואני ניגשתי לקבל בסניף התחתונים נארזו קטן ודק- חיכו לי בתיבת הדואר בפתח הבית

יש לי אחת בשחור חדשה מתנה בשבילך

אני זו שהמלצתי כמדומני על האתר, גם קניתי אותה כחלק מהשש כי באמת חלמתי על כזאת תמיד אבל למרות הריזיקה שלקחתי במידה היא ממש גדולה עלי, אם את רוצה אותה , צרי קשר במסר

ruth0561

New member
הם רושמים על המעטפה- פחות

בהזמנה של 13 הם רשמו 10, במשלוח של ה-3 (כי הפריטים האחרים לא היו ) הם רשמו 1 מעניין כמה הם רשמו על המדבקה של המעטפה שלך אבל- אני לא לוקחת סיכון- ומזמינה בפחות מ- 50

למעלה