אנשים הצילו!!!

Bitca

New member
אין לי שום גישה מתנשאת.

אני יודעת שהן שומעות את המוזיקה בגלל שכולם התחילו לשמוע. לא אמרתי שהן פחות שוות ממני וקראתי להן פרחות כי נכון אני לא אוהבת סטיגמות, אבל זה השם שדובק בהם בשכבה את רוצה תני להן שם אחר או שאל תתני.. הייתי צריכה להסביר אז קראתי להן פרחות.. עזבי אני אפילו לא המשיך להתווכח איתך על זה. כי ככה אני חושבת, ככה אני מרגישה בנוגע לזה וככה גם הרבה אנשים שאני מכירה חושבים כמוני. רוצה, תחשבי איך שלך בא ותנסי לאחד את כל הקרע הזה של ה"התנשאות" מצדינו. זהו אני אמרתי את שלי בנושא.

S h i R l e y

New member
אני לא חושבת שיש קרע לאחד אלא...

גישה לשנות
אני לא התווכחתי אפילו לרגע עם הסטיגמות שהדבקתם, זה לגיטימי לחלוטין, פרחות, ערסים, פריקים ושאר חיות אחרות יש ויהיו כנראה בכל מקום ואני חושבת (וזה מוכיח את עצמו) שקטלוג החברה זו תופעה מוכרת בכל מקום ודי טבעית אז אני לא אתווכח איתה. התווכחתי על עצם העובדה שאת מתייחסת לערסים ופרחות כפחות טובים ממך, וגם על העובדה שהם מתייחסים אלייך כאילו את פחות טובה. אין טובה יותר או פחות, אתם שונים ותפסיקו לתת ציון אחד לשני ולקבוע סולם של "מי טוב יותר"... גם התווכחתי על העובדה שכולם כל כך אגואיסטים מתנשאים שלא נותנים לאחרים להנות מדברים טובים ושומרים אותם לעצמם. אתם יודעים שהיהודים טובים אז למה לא לחלוק את זה עם כולם? מה זה משנה למה הם שומעים את זה?? את לא צריכה לבלות איתם ולהיות איתם כי הם שומעים את אותה מוזיקה כמוך... שמרי על המרחק בשביל השפיות הנפשית שלך אבל תני לאנשים להנות...

jt7785

New member
דרך אגב

וזה לא משנה מה דעתי בנושא המגוחך הזה - אבל חשבתם פעם על הלהקה עצמה? זה דוקא לא רע מבחינתם שיותר אנשים יאהבו אותם... מי יודע אולי יימכרו עוד תקליטים שלהם והם ירוויחו עוד קצת כסף! אני בטוח שלא אכפת להם שהמוסיקה שלהם נוגעת לכולם. אז במקום להתלונן, תנסו לשמוח בשביל הלהקה "שלכם", היא רק מרוויחה מכל העניין! אולי הם אפילו יתפרסמו קצת יותר, אולי אפילו יתחילו לשים אותם קצת ברדיו! תסתכלו על הצד החיובי זה כל מה שאני אומר (לא יודע אם יש עוד צדדים חיוביים או שליליים, אני לא רוצה להכנס לזה בכלל). יום טוב לכולנו

made in china

New member
שיהיה להם בכיף...

אני א מתנגדת. תראי, אף אחד לא מכריח אותם לשדמוע היהודים, סימן שהם אוהבים את המוסיקה הזאת (ולא שקה לאהוב אותה
), אז מה זה משנה אם אתה ערס או "פריק" מגניב או גולש או סוס ים שעיר בגב
, אם הבנאדם אוהב את המוסיקה- למה לא???...

jt7785

New member
יש כאילו סוסי ים ../images/Emo26.gif

יותר שעירים ופחות שעירים

תראו...

אני אומרת שכל אחד ישמע את המוזיקה שהוא אוהב... ואם ה"פרחות" החליטו שהן רוצות לשמוע היהודים אז סבבה...ואולי אם הן עושות את זה בשביל להיראות "מגניבות" אז הן יבינו שזה לא בשבילן... ובאמת אין מה לריב על מוזיקה זה אחד הדברים היפים בעולם אשר לדעתי אמורים לאחד והנה... שוב האדם גורם לעצמו מריבות גם על הדבר בכי יפה וקסום שיש...המוזיקה.. ובקשר לרדיו ובכלל אין לי בעיה עם השמעתם של היהודים אני פשוט אומרת שאם בגלל ההתמסחרות הם ישנו את הסיגון ויורידו פה ויעשו סצנות אני אישית לא יאהב את ההתנהגות הזאת... אז אנשים , אל תריבו...לא על הלהקה...ולא על מוזיקה כי המוזיקה היא של כולנו

Mr Jack

New member
היי..מוטב שתירגעי קצת....

זה שאת שומעת היהודים לא עושה אותך מיוחדת או משו - ואם את שומעת בגלל זה, אז סלחי לי - את עלובה =\ זה סך הכל אומר שיש לך טעם שונה וזהו, וזה שאנשים אחרים התחילו לשמוע את אותה מוזיקה, זה לא אמור להפריע לך כלל, כי הרי מה שחשוב לך זה מוזיקה נטו, לא ? או לפחות, זה מה שצריך להיות. אז תורידי קצת מהפוזה שלך, ואל תתני לדברים האלה להפריע לך. מצטער עם חזרתי על דברים שנאמרו, פשוט לא קראתי את כל השרשור...

לא התעמקתי כל כך בשרשור..

אבל, שכל פלוץ ישמע את מה שהוא רוצה וגם שכל פלוצה \ושכל פקצה ושכל ערס ושכל פריק ושכל פריקית... מוזיקה דרך התבטאות לחייים בלע *הודעה חסרת טעם לחלוטין*

למעלה