אנשים הצילו!!!

../images/Emo2.gifאנשים הצילו!!!

שמתם ב שפיתאום הערסים והפרחות החליטו שהם "שומעים היהודים" והם פשוט מתחלים ללכת להופעות של היהודים והם אפילו לא יודעים מילה מאיזה שיר והם באים רק בישביל הקטע... והשיא זה שפיתאום פה בישוב שלי איזה פרחה ביקשה ממני שאני יצרוב לה את מציאות ניפרדת ואני כמובן שלא צרבתי לה! ויאק התחלתי לראות שכל הג'יפות של השיכבה התחילו וזה משגע אותי!!!!!! כאילו איכס לכו לכם לישמוע מיזרחית ותעזבו לי ת'יהודים. הקיצור אני מקווה שה התחיל רק פה ושזה יעלם כי אם לא. ערסים מגעים יגיעו להופעות ותמיד יש להם סכין איפה שהו ויש להם פיוז קצר...

למה הצילו?

אני לא מסכימה איתך שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה את לא תגידי למישהו מה לשמוע...ויכול להיות שמי שלא אוהב ושומע בשביל הקטע יבין שזה לא בשבילו או שיתאהב זה.... כמו שאני יודעת שלא מתאים לי פופ ופעם כן שמעתי פה ושם... והקטע עם ההופעות את צודקת בחלק, יש להרבה פיוז קצר אני קצת השתוללתי אחרי הופעה (לא של היהודים, אז תחשבו מה היה קורה אחרי הופעה של היהודים) וכמה שעברו שם התחליו למה את רוקדת כמו משוגעת... מה לקחת פריקית... וכאלה וגם הוציאו סכינים בין אנשים אחרים (אני הייתי בצד) אבל אם זה יהיה בהופעה...זה יכול להיות בכל מקום אין קשר...

זה לא מדיוק

השנה אצלנו פיתאום לא יכסו חשיבות לערסים פרחות והתחילו לרדת עליהם שהם שיטחיים.. (הם באמת כאלה אבל אני לא מאילה שדיברה איתם או שירדה עליהם כי למייש עצבים אילהם?!) אז הערסים פרחות החליטו שהם לא רוצים להיות "שיטחים" אז הם התחילו לעשות את עצמם אוהבי היהודים.. .. אין לי בעיה שיאהבו אותם .. אבל הם פשוט לא! הם רק עושים את עצמם כדי לא להראות שיטחים! וזה רק מה שעושה אותם יותר שיטחים כי הם מן כזה.. חוק ההדר ברגע שאחד מחליט לישמוע היהודים כדי לא להראות אידיוט אז כל השאר עושים אחריו.. וזה גורם לכך להחבורת ערסים פחות האלה באים להופעות .. והם מרגיזם, נידחפים וחושבים ומסוכנים!

S h i R l e y

New member
חמודות שלי.... תרגעו...

תאמינו לי שמעריצים יותר ותיקים של היהודים הסתכלו עליכן ככה כשאתן התחלתן לאהוב את היהודים.... אל תתפסו גובה בבקשה! אין לכן סיבה להתנשא...

צר לי להגיד לך ש

אוקיי.. יש אנשים בגובה הנורמל ששומעים מוזיקה נורמלית שוס הםםם סתם מנסים להיות מה שהם לא וזה מתחיל מאביב גפן וממשיך ליהודים. עובדה שכל פקצה שאני מכירה התחילה עם אביב גפן שהיא ניסתה להראות כאילו היא מכירה..והתחילה להרוס הכל ולשיר לי ממנטו מורי אחר כך היא באה אליי עם אלה. בלאט הרסו הכל.

מתוקות שלי תראו....

אני בטוחה שגם עלי הסתכלו שרק התחלתי לאהוב את היהודים ואמרו מה ילדה בכיתה ד' משחקת אותה שומעת היהודים? נכון ועכשיו אני מסתכלת על אלה שחדשים ולפעמים נפלט לי אותו הדבר... אני לא אוהבת שהופכים את המוזיקה (איזה שהיא) למשהו שהופך אותך למקובל או לא או שטחי או לא.. גם על מוסיקת פופ אני אומרת אותו הדבר.... אבל אני לא יגיד לאף אחד לא לשמוע עם כמה שאני יתעצבן מזה.... אז כמו שכבר אמרתי נכון שזה הורג אותי שלפני יומיים כמעט עלו עלי מכות כי זה מה שאני שומעת וצעקו עלי כל פעם ששרתי היהודים באמצע ב"ש והיום הם שומעים את זה ועוד פעם כשהם שומעים זה בסדר שאני שומעת אני פריקית בוא נהרוג אותה.... אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת...או שהם ידלקו כמונו או שהם יבינו שזה לא מתופס ארותם...

S h i R l e y

New member
את יודעת מה......

אנשים כמוך הם הסיבה שבגללה עזבתי את הפורום. אני בטוחה שנראית בדיוק כמו הפקצות האלה שהורסות לך עכשיו.... ותגידי להן שימשיכו... תלמדי לא לתפוס מעצמך יותר מדי ילדה! קצת צניעות לא תהרוג אותך. הן מתווכחות על המילים וכאלה.. אם את יודעת את המילים הנכונות אז תני להן. זה שאנשים אחרים שומעים את המוזיקה שאת אוהבת לא צריך להרוס לך...

guitar lan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש הגזמת עם הקטע שזה נורמלי להתחיל עם אביב גפן ואז לעבור ליהודים. כל אחד ישמע מה שבא לו, ולאפחד אין זכות להעביר עליו ביקורת. אפילו אם את בטוחה שעוד שבוע היהודים יצאו מהאופנה אצלם, והם יחזרו למזרחית הטובה והישנה, תני להם להגיע לזה לבד. זה כל הקטע במוזיקה, חופש.

Heavy Thought

New member
היא לא שירשרה אלייך, ניר. ועוד משהו

אנשים, אתם יודעים מה? כל מי שנשאר בדעה של זאת שפתחה את ההודעה, סתם מבלבל ת'מוח. מה נסגר איתכם? למה להתרכז באחרים ששומעים את אותה המוזיקה? תשמעו את מה שאתם אוהבים ובלי קטנוניות מיותרת. תפסיקו לקטלג אנשים זה כ"כ נמאס. תגדירו "ערס" תגדירו "פרחה" תגדירו "פריק" דיי, נו. בחייאת. נמאס כבר מהשטויות האלו. אנשים לא יכולים לשמוע מוזיקה שהם אוהבים בלי שאחרים נכנסים להם לורידים? ג'י...

Blaaa

New member
רגע..!

אף אחד לא צריך לעזוב את הפורום בגלל סיבות כאלה... זה נכון זאת הזכות של כולנו להביע דעה.... אבל לפעמים אנשים רואים את הדעות האלו בצורה לא נכונה וחייבים להביע דעה משלהם על זה... יש אנשים שרואים את זה לא נכון ש"פקצות" יתחילו לשמוע היהודים... אבל זה ממש לא נכון... כי היה שלב מסויים שגם כל אחד ואחת ממכם התחיל לשמוע את היהודים אז אולי השלב הזה הגיע אליהם מאוחר יותר ממכם... אבל זה לא משנה איך כל המעריצים ניראים... איך הם מתלבשים או מתנהגים.. יש לכם דבר משוטף שהוא הלהקה שאתם אוהבים אז למה להתחיל לריב? אתם לא יכולים לאהוב אותה ביחד?

ממש תודה יודעת מה....../images/Emo10.gif

מי דיבר על לעבור מאביב ליהודים ? אני שומעת את אביב והיהודים מגיל 7.. אוליי לא ממש התחברתי ליהודים בשלב כ"כ מוקדם אבל גם כשאני שומעת את היהודים זה לא נקרא לעבור מאביב ליהודים. אני עדיין מכורה לאביב גפן רק רציתי להבהיר משו. ובלי שאת מכירה את אותן הבנות שמתווכחות על השירים אין לך ממש זכות לקרוא לי פקצה או משו.....הן בערך הרסו לי ת'חיים כל הזמן הזה עם הקטע של המוזיקות שאני שומעת... היהודים. אביב....ושאר ירקות... וזה הכל מהכל.. רכילויות... בפנים.... על הקיר על כל דבר... ואז הן באות כעבור שבוע שהן צחקו שסיפרתי לחברה שלי על הופעה של אביב ושואלות אותי על "מחפש תשובה...." וזה פשוט צבוע בעייני זה הכל . ואשכרה תודה רבה לכם....

Jiglly

New member
סעמק אתכם

מה זה כל הקטע עם הסטיגמות?! אז הם אוהבים מזרחית אסור להם גם לאהוב את היהודים?! הם רכוש פרטי שלך?? לא.. אז דיי!
אם הם אוהבים את המוזיקה המצויינת הזאת.. אז שישמעו אותה!

אנשים, עזבו אתכם משטויות.....

אני אוהבת את "היהודים", ולא מפריע לי כל כך שהערסים שומעים אותם....נכון, זה הכל פוזה, אבל יש לזה צד חיובי: ייתכן שחלקם באמת מתחברים למוזיקה הזו, ואז הם מתחילים לגלות את נפלאות המוזיקה האיכותית
בכל אופן, שומדבר ואף אחד לא יהרוס לי את המוזיקה שאני אוהבת, גם לא הערסים והפרחות.... יומטוב לכולם!

jt7785

New member
כל מה שכתבתם

יפה או לא יפה, טוב או לא טוב: אין לי מושג על מה אתם מדברים..... אני לא רואה שזה נהיה פוזה..... אבל אולי אני קצת מנותק - אני לא ממש רואה ערסים בכל מקרה שיהיה לכולנו יום נעים

Bitca

New member
טוב היהודים לא רכוש פרטי שלי, לצערי

אבל אני מסכימה לגמרי עם זאת שפתחה את ההודעה עם "הצילו" אחד גדול. כי זה בדיוק מה שאני הרגשתי שקלטתי, בטיול השנתי שלי, חדר צמוד אליי, שהיה מלא די פרחות (ודי זה לא סטיגמות, תנו להם שם אחר מצידי) קיצר אז אני וחברים שלי יושבים שם בחדר ומדברים בערך ככה אחת בלילה אני פתאום קולטת את השיר "גנבה" עכשיו, הייתי די בהלם..טוב נו הופתעתי. קודם כל הפרחות צחקו על הקול המדהים של תום בכמה קטעים. ונורא התלהבו נורא מהשורה "מוציא תזין עושה ביד" פשוט השורה הזאת עשתה להן את זה ככה שהן החליטו לצרוח אותה בקולי קולות. פסדר אחרי זה בא "אינטרמת" שכמובן השיר הזה הוא פשוט..השיר האולטימטיבי שהפרחות שרות בדרך לביצפר, במחששה לא יודעת איפה.. אז הן התחילו לשיר תשורות האלה עם ה"מוצצת חן לאנשים, חתכה תזין והלאה והלאה"... והרגישו כא-לה מאגניבות. כיאלו הן גילו את הלהקה, כיאלו הן יודעות הכל, גישה מתנשאת כזאת. טוב..אם מישו בכלל קרא את זה..אז תודה על ההקשבה

S h i R l e y

New member
הגישה המתנשאת היא מצידך ומצד...

כל השאר שכתבו כמוך בשרשור הה. אז כן, הן גילו את הלהקה לראשונה, תני להן להתלהב ולהנות. זה לא פוגע בך. מה זה האגואיסטיות הזאת?? הן לא שומעות מה שאת שומעת אז הן שוות פחות ממך ואת קוראת להן פרחות בטון מזלזל וכשהן שומעות אותה מוזיקה שאת שומעת אז הן מתנשאות?? חבר'ה... רדו מהעץ שעליתם עליו. מוזיקה כל אחד יכול לשמוע ולהנות ממנה... זה אולי יראה קצת תמוה בעיניכם איך הן משלבות בין מושיק עפיה ליהודים אבל גם בעיניי זה נראה תמוה איך מישהי בפורום כתבה שהיא משלבת בין פינק ליהודים... זה לא עושה אותה פחות טובה ממני וזה לא נותן לי זכות להתנשא וגם לא לכם

למעלה