איפה כולם נעלמו???

Lydias767

New member
קיצוררר שמעתי עכשיו את השיר החדש

של אנסטסיה עם ארוס ראמזוטי ואני בשוקק...איזה שיר מהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאא הוא מושלם!!! אתם חייבים לשמועע... אא ומחר טיולללללללללללללללללל

oren456

New member
לאילת נכון????

לי יש טיול לאילת באמצע נובמבר, ואני כבר לא יכול לחכות.

Lydias767

New member
../images/Emo2.gifאיפה כולם נעלמו???

אז ככה מחר אני נוסעת לטיול השנתי שלי
...חח אני צריכה להיות ב-5 לפנות בוקר בביצפר
חחח חוצפהה...חחח הטיול דרך אגב לאילת
ושמעתי שהולך להיות נחמד ביותר ואני מצטרפת למסלול האתגרי גם...אז רציתי להגיד לכם שאם לא אחזור זה בגלל המסלול
חחחח סתםםם
חח אולי קצת חבולה...חחח אבל חפיףף...חחח וסתם הטיול ל-3 ימים והולך להיות מויי כיףףף
וזה אומר 3 ימים בלי טיוי
ונסיעה ארוכה באוטובוס
...חח קיצור אני אחזור ואספר לכם הכל
...וואי איזה יופיי טיולללללללללללללל

oren456

New member
תהני לך ../images/Emo24.gif

אני כמו שאמרתי אני כבר לא יכול לחכות לאמצע נובמבר לטיול שלי שהוא גם לאילת.

Lopezit

New member
לאית?!?! איזה כיף לכםםםםםםםם

אבל למה דווקא עכשיו?? חח בכולופן תהני

|יד|לא שומדברררר...

לקחו אותנו לאיזה אכסנייה מתפרקת בים המלח אבל היה ככיייייייייףףףףףףףף ואילת זה רק בי"ב..לא

Lopezit

New member
אה נו אני התכוונתי למה עכשיו

נוסעים לאילת בדר"כ נוסעים כשחםםםםםםם

לנו היה ב-י' באילת

השנה עושים לנו טיול שנתי רק אחרי הבגרויות (הם לוקחים בחשבון שאף אחד עדיין לא יתגייס אז- והם טועים
)

Sinner Girl

New member
הלו הלו../images/Emo70.gif

לא לעשות כאלו פרצופים על אוטובוסים שאני בסביבה
תהני! גם לי יש טיול שנתי לאילת בנומבר איזה כיף

חדש123

New member
../images/Emo41.gifנצ"לש- מצחיק רצח!../images/Emo6.gif

אני מצטער מראש עם מישהי בפורום בלנודינית -נא לא לקחת ל
--------------------------------------------------------------- אמא בלונדינית כתבה לבתה מכתב: בתי שלום, אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמא שלך. נב : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה.

Lopezit

New member
../images/Emo6.gif

אני יכולה לאמץ משם משו לחתימההה השאלה מה

למעלה