Shir4Ever

New member
../images/Emo199.gif

מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? היית פעם אצל פסיכולוג? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? אם לא יש מישהו שאתה רוצה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? אתה קרוי על שם מישהו? מי? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך?

saptenn

New member
../images/Emo27.gif

מחשבה שעוברת בראש: עצוב מה עשית היום? אימון 3 שעות, מסיבת הפתעה לידיד, התנחלות אצלי מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: להיעלם מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא תראו אותי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה דבר מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיק איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא עיר/ים אהובות: איך אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן היית פעם אצל פסיכולוג? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Miss You של בלקפילד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ...
ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? X: יש לך חברה? אפילו כמה אם לא יש מישהו שאתה רוצה? דה ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן דבר אחרון שאכלת: טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? בת דודה שלי.. כ"כ X: . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס כזה אתה לומד ביום שישי? לא מה הסרט האחרון שראית? בופור אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? .. מה הדבר האחרון שקנית? נעליים כמה הוא עלה? 400 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? אח שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אח שלי יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בטיול שנתי.. לפני שבועיים (?) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כרמיאל למה הלכת לשם? כי אני כל החיים שלי שם אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחחחחחחח יותר מדי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת ובפנימיות? X: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? חברים, מוזיקה, משפחה, הדברים הרגילים האלו מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב חחחחחחחחחחחח (ככה זה שאבא עובד בתנובה) מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? =\ איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? ברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? זה בא לי בתקופות איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אממ לא.. בדר"כ P: חיית מחמד: לא כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? X: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלתם כבר משו כזה מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואלה, תכלס, יש מצב חחחח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא

idotu

New member
:S

מחשבה שעוברת בראש: ואוו שאלון ארוך.. מה עשית היום? הייתי בבלט. מה תעשה מחר? גם אהיה בבלט (וגם בשיעור פרטי וגם בסרט ואולי בין לבין אני אוכל משו...אולי). חשק ל...: יופלה ופרגית. מה המידה שלך בנעליים? 42-43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אי אפשר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא בארץ... מה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים? אמממ צניחה חופשית? אחרי שעשיתי את זה זה כבר לא היה נראה לי מטורף.. מה המעשה הכי מטופש שעשית בחיים? אוייש יותר מדי...קשה קשה מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מבוזבזת. עיר/ים אהובות: לונדון. איך אתה הכי אוהב לבלות? בית קפה עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי אני קם ומה עשיתי באותו יום. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8..בשבילי 8 ורבע חח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי. מה היה המבחן האחרון? ספרות. כמה קיבלת בו? לא יודע. רק יודע שלא נכשלתי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ובטח. ומחוץ לשכבה? בטח ובטח. ומבית ספר אחר? אממ יש. ומהעיר אחרת? גם יש. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. חשבת פעם על התאבדות? נכון. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? שמעתי שיר והוא הזכיר לי את החודש האחרון. לקחת סמים מתישהו? לא ולא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Billy Joel - Honesty מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה מהבלט. וזה קרה היום ואמרתי את זה בצחוק!! ולחבק? חברה אחרת מהבלט. ולנשק? אממ לא זוכר. ולספר לו משהו מהלב? לפסיכולוג... יש לך חברה? לא. אם לא יש מישהו שאתה רוצה? לא כרגע. ראית בחנוכה את הפסטיגל? איכס די. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הכלבה שלי חחחח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא.. דבר אחרון שאכלת: יופלה אפרסק מאוהב. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממ אין. כנראה שאם ניתקתי יש סיבה טובה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמממ ג'ינס של קסטרו...כן כן לאחרונה זה לא בשלטתי. אתה לומד ביום שישי? לצערייייייייייייייייייייייייי מה הסרט האחרון שראית?הבועה בDVD ומחר אני רואה בופור! אהבת? בטח. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על לסדר את החדר חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני. מה הדבר האחרון שקנית? פאלאפל כמה הוא עלה? 11 ממי הsms האחרון שקיבלת? המורה הפרטית לאנגלית. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? איזה שאלה יא אללה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כבר עניתי על זה קודםםםםם יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בתחילת השנה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה. למה הלכת לשם? להרשם לתיכון. אתה קרוי על שם מישהו? מי? יש לי שם שני. על שם סבא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שפתיים. ובפנימיות? יותר מדי סקרנות. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? סילבי גיאם...אבל לכל החיים... למה? כי היא מהממתתתת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 או 3 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רקדן אולי אחרי זה פסיכולוג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ב14 שנה שאני חי? אמממ תנו לי עוד זמן.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוומאייגאש מה עושה לך טוב? שיר טוב... מה מעצבן אותך? השאלון הזה. מה תמיד צריך להיות בכיס? 5 שקל. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? וואוו בא לי להיות נער גומי זה מעולההההההה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה. מה היית לוקח לאי בודד? את הבית שלי... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא אומרים לי בד"כ. איך את/ה מתגבר על באסה? ממשיך רגיל אחרי שאני חורש עליה בטירוף. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמממ ברזיל? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? החוצפה דהההה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? חנוכה. (כבר שאלו אותי את זה היום!) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברורררררררררר חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ יש מצב..קצת דפוק אבל. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? אקס בויפרנד מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בטח את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בד"כ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוק חמים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד ברור. מקומות בילוי מועדפים: בית קפה? את/ה אוהב/ת להיות בבית? נכון כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן אם לא אז מה זה שווה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן.......... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא...למה לי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? יש מצבים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אוייש הם משתנים כל שבוע... האם את/ה מאמינ/ה בה´? מדי פעם. החיים טובים לדעתך? מדי פעם.

בדיוק נהיה משעמם

מחשבה שעוברת בראש: מעניין אם עוד אנשים יענו על השאלון הזה. ואם אני אהיה היחידי? מה עשית היום? ביקרתי אצל גל לכבוד היומולדת, נסעתי עם אמא להביא משהו שהיא קנתה, ואז היא גררה אותי איתה לטירה. מה תעשה מחר? אסדר את הארון, אביא את האפניים, אסע למשרד, אלך לפעולה ואחזור. חשק ל...: מים. מה המידה שלך בנעליים? 45 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גאווה צעירה בקושי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בחיים, אני מקווה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ברחתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ברחתי מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה, תיאטרון והיסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מלאה בהכרויות טובות, וגם קצת פחות. לא הייתי מוותר עליה לעולם. עיר/ים אהובות: חיפה ולונדון איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 2300 ל- 0100 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שאני לומד? 0800. אבל בכלליות לא חסרות שעות 0. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? אמ, אנגלית, ואני מת לקבל אותו חזרה. כמה קיבלת בו? עיין בתשובה הקודמת חח יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן ומחוץ לשכבה? כמובן ומבית ספר אחר? כמובן ומהעיר אחרת? כמובן היית פעם אצל פסיכולוג? כמובן חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? אמ.. אני לא בטוח מתי פעם אחרונה שבכית? עבר זמן מדוע? גם הזיכרון עבר חח. בטח בגלל תום. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קיימת. (חנאג'!! אה!!!) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני? מוריד? מפתאום. "הנה הנה" מתיה כספיה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? תום ולחבק? רותם ולנשק? אף אדם ולספר לו משהו מהלב? אופיר יש לך חברה? לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, אבל חלמתי שראיתי אותו מרצוני החופשי, והייתי בטוח שז קרה במשך שבוע. את מי היית לוקח לאי בודד? את מי? את בר, כי היינו מוצאים מה לעשות, או את רותם, כי היה מצחיק, או את מלא אחרים כי הם יפים, או את תום כי הייתי אומר לו ההההכל. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את רותם, כי היא כזאת שרוצים לחבק. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, עם אופיר, עוד אופיר ועומר. דבר אחרון שאכלת: ביצה עם מצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא מוצא כזה עכשיו חח. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס כלשהו, ואני לא הכי אוהב אותו אתה לומד ביום שישי? נכון מה הסרט האחרון שראית? אמ.. המלך והמלכה של מונלייט ביי אהבת? מאוד, הולמארק מוכשרים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? אמ.. על המון דברים. בין השאר על כמה שההיא מיאיר לפיד מצחיקה, ושהדוגמנית שהפכה להיות מורה קיבלה קול של מורה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי חח מה הדבר האחרון שקנית? אמ, תיק, שלוקר ופנס ראש. כמה הוא עלה? המון חחח ממי הsms האחרון שקיבלת? אני חושב שמרותם מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? לא מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, בא לי לישון. יש לך עדשות/ משקפיים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמ.. מתישהו שנה שעברה כשהופעתי בתיאטרון ירושלים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טירה למה הלכת לשם? טיפול למכונית אתה קרוי על שם מישהו? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 168246246 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא, הכוונה? אין לי שמץ. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 טוב לי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני, אבל אני לא אפרט. ובפנימיות? ממ כנ"ל, אם לא אכפת לכם. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? וואי המון. ליאור, תום, עומר (לא, לא אתה חח) למה? כי נראה שיש להם חיים מעניינים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2, אם בכלל. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני לא יודע. אולי רופא, אולי שחקן, אולי במאי, ואולי מחליף-נייר-טואלט. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה. נשיקה אחת בסוף ח', נשיקה אחת בסוף ט', מכתב אחד שהגיע באמצע ו', ומחיאות כפיים בסוף כל הופעה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אמ" "ו" מה עושה לך טוב? המון דברים! ספר טוב, מחיאות כפיים, הצגה טובה.. דברים טובים חח מה מעצבן אותך? המון דברים שקשורים בישראל וקיצוניות מה תמיד צריך להיות בכיס? שום דבר, בשביל מה יש תיק? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה ושמיעה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? עכשיו זה חפץ? מטוס חזרה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמ.. לא יודע, כל מיני דברים. "אני אוהב/ת אותך" או "אתה חמוד" "אתה ___ ממש טוב/יפה" איך את/ה מתגבר על באסה? הולך לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? בלונדון שוב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? המ.. יש המון - אבל אני חושב שתמיד יש עוד איזו תרבות שמתאפיינת בתכונה ישראלית. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף ואביב איזה חג אהוב עליך? כולם! שבועות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: אין לי כמה אחים יש לך? כנ"ל מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? המון נפגשת איתו/ איתה? כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? אמ.. אין לי מושג חח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמין במשיכה ממבט ראשון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך, למען האמת. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? המון נו! מה את/ה אוהב/ת לעשות? חח גם המון. לשחק, להפגש עם חברים, לאכול, לראות הצגות, ללכת, לרקוד, להיות על במה.. מקומות בילוי מועדפים: בתים של אנשים, ים, רחוב את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן לפעמים, תלוי במצב רוח ובמצב הפיזי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי על מה ובנסיבות, אבל בדר"כ עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ברור, עולם בלי צבא של נמרודים הוא לא עולם. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא הייתה שאלה כזו כבר? האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? בהחלט

eliormagick

New member
Your Star

מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום?למדתי מה תעשה מחר?אלך לתל אביב חשק ל...:שוקולד מה המידה שלך בנעליים?לא יודע באיזה פורום אפשר למצוא אותך?גאווה צעירה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא עולה לי כרגע לראש מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גם לא עולה מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בלחשוב על מה שהיה עיר/ים אהובות:תל אביב איך אתה הכי אוהב לבלות?בכל מיני דרכים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? היית פעם אצל פסיכולוג?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?מזמן מדוע?לא זוכר זה היה מזמן לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מזמן גם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שלחו לי איזה שיר של שרית חדד P: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אוהדP: ולחבק?הנערף ולנשק?אף אחד ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה?התחילה החפירה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את באפי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אףא חד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עכשיו עם אףא חד דבר אחרון שאכלת:שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מישהו... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גינס אתה לומד ביום שישי?לא מה הסרט האחרון שראית?"מספר 23"(ככה קוראים לסרט) אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?סוד כמוס על מה דיברת איתו?על אה ודה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה?כל מיני מה הדבר האחרון שקנית? עוגה כזאת קטנה ושבאתי לאכול ראיתי שהפג התוקף שלה סעמק כמה הוא עלה?5 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?"אני עם ידידה" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מכפת לכם#@ יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?לא מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני גר בה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב אני מניח למה הלכת לשם?ככה אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?מאיפה לי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?11 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?מה שצריך ובפנימיות?הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא נראה לי שיהיה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אגדל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כל מיני באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? שחיה מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל?! מה היית לוקח לאי בודד? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? נכנס ליותר באסה איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פעם היה חנוכה עכשיו אין האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?יאפ מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? אחמד מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? משתדל את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא

moshe butt

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo199.gif

מחשבה שעוברת בראש: "אויי איזה שאלון ארוך- אני עוד צריך ללכת להתקלח ולישון"
מה עשית היום? סידרתי את החדר מה תעשה מחר? ת"א- נפגש עם טולי
חשק ל...: לראות את טל
מה המידה שלך בנעליים? 43-44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? היהודים וג"צ מדי פעם איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מממ.. לא יודע
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מממ חחח אני לא אדם שעושה דברים מטורפים חחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אויי יש הרבה מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית וספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא שנה! עיר/ים אהובות: גני תקווה
איך אתה הכי אוהב לבלות? בירה
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
מה היה המבחן האחרון? מממ חיבור כמה קיבלת בו? עדיין לא יודע יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? רובם ומהעיר אחרת? חח גם היית פעם אצל פסיכולוג? כן חשבת פעם על התאבדות? כה אם כן - סיפרת למישהו? כה מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? בגלל אמא לקחת סמים מתישהו? כה אתה מעשן?
כה
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול [?] איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? יותר מתכשיט-מוטי פליישר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי ולחבק? אמא וטל ולנשק? טל ולספר לו משהו מהלב? שגיא יש לך חבר? כן
אם לא יש מישהו שאתה רוצה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ספר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? טל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דבר אחרון שאכלת: אויי לא זוכר- לא אכלתי כל היום! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שגיא . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס הבהיר שלי אתה לומד ביום שישי? כן- כוס עמק מה הסרט האחרון שראית? נפולאון אהבת? לא הייתי מרוכז בו בכלל מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חן על מה דיברת איתו? חח על טל ועל העבודה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חן, צחר והדס על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? מצאים למיטה כמה הוא עלה? 150 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? טל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? טל יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? מממ.. אין לי פלא מה ממש בא לך לאכול עכשיו? המבורגר יש לך עדשות/ משקפיים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממ שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פ"ת למה הלכת לשם? יש שם פאב מגניב אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן, סבא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חח הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? הרבה- אין לי כח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 23 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ממ שום דבר מיוחד ובפנימיות?
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 [?] מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: יעבוד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ת'אמת שעכשיו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אני לא יכול" מה עושה לך טוב? חברים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף [?] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שניצל תירס מה היית לוקח לאי בודד? היה כבר את השאלה הזאת! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חמדנות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד:
חתול
כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? טל
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? חח לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אני לא יכול יותר" "נהה פווווזה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? מממ... מסובך מידי החיים טובים לדעתך?
יאלהההה הלכתי להתקלח ולישון

DeathlessOne

New member
גוועלד!

מחשבה שעוברת בראש: היא
מה עשית היום? כלום. אכלתי. קמתי לפני איזה שעתיים וחצי. מה תעשה מחר? שאלה טובה. חשק ל...: טיול בשדרות רוטשילד. מה המידה שלך בנעליים? 40. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לסביות - גאווה נשית
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? דנמרק, קופנהאגן. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אתמול היה משהו מטופש. מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ארר...מעניינת. עיר/ים אהובות: ברלין
איך אתה הכי אוהב לבלות? לא אכפת לי, העיקר עם חברים. איכשהו זה תמיד בי-ם. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חצות. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 בבוקר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? ביולוגיה
כמה קיבלת בו? 90. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, המחוננים
כפרעליהם. ומחוץ לשכבה? כן, מחוץ לבצפר. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? בטח. היית פעם אצל פסיכולוג? כן, כיום. חשבת פעם על התאבדות? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? בגללה. לקחת סמים מתישהו? לא. פויה. אתה מעשן? לא. איכס. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי זוכר, האימיול שלי כל הזמן מוריד אלבומי דום מטאל. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת... ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? אממ... יש לך חברה? לא
אם לא יש מישהו שאתה רוצה? ארר...די
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחלילה. את מי היית לוקח לאי בודד? אותה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, שתי חברות. דבר אחרון שאכלת: סלט עם רוטב ושקדי מרק. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ...שאלה טובה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כולם באופן די שווה. אתה לומד ביום שישי? לא
מה הסרט האחרון שראית? 23. אהבת?
בהחלט
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עכשיו אני מדברת עם שני בני אדם. על מה דיברת איתו? עליכם. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מורן. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. אני לא אדם שחולקים איתו דברים, לא יודעת למה, זה פשוט לא כך. מה לעשות. מה הדבר האחרון שקנית? סושי
כמה הוא עלה? 74. ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת. אה. אמא
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא
היא דאגה לי אתמול בלילה
יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? יש כאלו שאני שונאת במיוחד. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי, as usual. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
אתמול. הייתי בשושן
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? י-ם. למה הלכת לשם? לשושן
אתה קרוי על שם מישהו? מי? פחח....לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אני בסדר עם הגיל שלי, תודה. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? בלע, לא מעט. ובפנימיות? הבה לא נתחיל. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חתול
למה? לישון ולהתפנק
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? פייי...לא יודעת. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביוטכנולוגיה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ההופעה של OPETH, שנה שעברה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אבוי". זו מילה, אני יודעת. מה עושה לך טוב? מוסיקה. חברים. מה מעצבן אותך? האנושות. מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק, פלאפון, מפתח, איי ריוור. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דברים. מה היית לוקח לאי בודד? יאכטה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מישהי פעם אמרה לי שהיא הייתה רוצה להתחתן עם שיר שכתבתי. איך את/ה מתגבר על באסה? אממ.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? סקנדינביה, גרמניה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הרבה תכונות מגעילות מאוגדות יחדיו. כמו מאצ'ואיזם, אגואיזם, חוסר נימוס וכו'.... איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל לא מרשעות
חיית מחמד: מה איתה? כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? דהה... נפגשת איתו/ איתה? כן. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? לא יודעת. היו כמה יחדיו. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממוצע
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוסיקה. כתיבה. חברים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לכתוב, לישון, לאכול סושי, לשמוע מוסיקה, לצאת עם חברים. מקומות בילוי מועדפים: ארר.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לעיתים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אני אשלח אותך מזרחה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יותר משאר אוכלוסיית העולם. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אבוי. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? בלע.

4bullets for me

New member
....

מחשבה שעוברת בראש: למה לעזאזל אני רואה טלויזיה בלי קול ושומעת מוסיקה? מה עשית היום?נגנתי וישנתי. מה תעשה מחר?אלך לאבא, אנגן, אשן, אוכל, אשתה... חשק ל...:ללכת סרט. מה המידה שלך בנעליים?41 וחצי. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הארי פוטר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?גיטריסטית של להקת מטאל קור ידועה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עשיתי כל מני. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?נערתי בקבוק קולה וזרקתי אותו מהגג של עזריאלי. מה המקצוע האהוב עלייך?הסטוריה וביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך?פיסיקה ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? משו מוזר טילים. עיר/ים אהובות:הוד השרון, ת"א, זכרון יעקב ואמסטרדם. איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות של להקות שאני אוהבת, ללכת לסרטים, לראות סמולוויל(!!!), מפגשי פורום האריפוטרים ועוד כל מני... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופש-2,3 ככה. ביומיום- 12, 12 וחצי ככה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כה. מה היה המבחן האחרון?100 מושגים במורשת=.= כמה קיבלת בו? זה מייצב. אבל היה קל טילים. יש לך חברים מחוץ לכיתה?באארור. ומחוץ לשכבה?כה. ומבית ספר אחר?כן, נו.. ומהעיר אחרת?כן, דיי כבר. היית פעם אצל פסיכולוג?כן, הרבה פעמים. חשבת פעם על התאבדות?כה. אם כן - סיפרת למישהו?כה. מתי פעם אחרונה שבכית?היום ב1 בצהוריים ככה, כנראה יש לי אלרגיה למשו. מדוע?כי כנראה שיש לי אלרגיה למשהו. לקחת סמים מתישהו?לא, זה מסוכן. אתה מעשן?לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא יודעת. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?משו של טריויום. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מי שהמציא ת'סוליטר עכביש. ולחבק?אותך! סתם, אמ... לא'דעת. ולנשק?נו.. די, זה מציק. ולספר לו משהו מהלב?לא'דעת, עזבו אותי. זה לא עניינכם. יש לך חברה?בטח! יש לי הרבה חברות=] אם לא יש מישהו שאתה רוצה?אממ... יש מישהי.. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא, מה אני עילגת?! מי רוצה לראות את מייקל לואיס חש ת'צמו גיבור? את מי היית לוקח לאי בודד?יש יותר מדי... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?מתיו^^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?מישהי. דבר אחרון שאכלת:אוכל אורגני-טבעוני מוזר. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?נופר, גאיה, דור, זהבית ועוד מלא... (לא נתקתי ת'קשר, סתם התרחקנו.) . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?החולצה של בולט פור מיי ולנטיין אני חושבת. אתה לומד ביום שישי?כה. מה הסרט האחרון שראית?בקולנוע- המלכה. בבית- סופרמן חוזר. אהבת?כה=] זה באאנרחב. בעיקר סופרמן, הילד האסמטי שם הצחיק אותי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא, לפני שניה. על מה דיברת איתו?על זה שהעברתי באוטו לתחנה של מוסיקה קלאסית וכל הדרך שמענו את זה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?תימי ואמא חושבת.. על מי אתה יודע הכי הרבה?שני, האחים שלי ואמא. מה הדבר האחרון שקנית?מים. כמה הוא עלה?לא זוכרת. ממי הsms האחרון שקיבלת?תימי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?תימי. יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?כן. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא, ממש לא. יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים לקריאה מרחוק וראיה ממש מרחוק. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בשבת. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?כפר סבא. למה הלכת לשם?לא עניינכם. אתה קרוי על שם מישהו? מי?אלת האביב=.= כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?9,9 ככה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?23, ככה. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לרדת במשקל, צבע עור יותר בהיר, עיניים ירוקות ולגבוהה מעט. ובפנימיות?להיות קצת יותר סובלנית לסביבה, פחות עקשנית, פחות מבולגנת ולא לראות הכל בשחור או לבן. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מתיו. למה?כי נראה מגניב להיות הוא. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?או ילד אחד או שני תאומים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:גיטריסטית של להקת מטאל רוק ידועה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת, היו כמה כאלה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?משו רצח, טילים ובאאאאנרחב. מה עושה לך טוב?לנגן. מה מעצבן אותך?שאנשים שואלים דברים שהם לא צריכים לשאול. מה תמיד צריך להיות בכיס?מפרט או שניים, כסף ופלא. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן מהר כמו פטרוצ'י ושמיעה אבסולוטית. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?הרבה דברים>< נגיד, חלב? מה היית לוקח לאי בודד?ת'גיטרה שלי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?סבא אמר לי פעם "כל דבר שתרצי לעשות תוכלי לעשות. יש לך את הנתונים הטובים להכל, את רק צריכה להחליט שזה מה שאת רוצה." איך את/ה מתגבר על באסה?מנגנת, מדברת עם אנשים ולוקחת מהספריית די וי די כמה דיסקים של סמולוויל. איפה היית רוצה לבקר בעולם?הייתי רוצה לחזור ללונדון, ללכת לאיזו הופעה טובה של בולט ולחזור. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עצבנות,חוצפה ו"אני יודע הכל, אתם לא שווים כלום". איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב=] איזה חג אהוב עליך?פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן, זה מבדר. (אבל לא לפגוע, רק בצחוקים כזה...) חיית מחמד:אין, אבלרוצה סוס ודרקון קומודו. כמה אחים יש לך?2 מצד אבא. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כה.זה אפשרי, אבל קשה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן, הרבה. נפגשת איתו/ איתה?כה. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו?יש יותר מדי. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא, זאת סתם הדלקות. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כשצריך אז כה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות אותה ולנגן. מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנגן. מקומות בילוי מועדפים:הופעות, ת"א, כלי זמר וקולנוע. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?לרוב עקשנית. אבל לאנשים חשובים לי אני מוותרת. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי עד כמה אתה שונה ממני. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כה, קצת, כמו כל בחורה נורמאלית. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:טילים, סייטל, משו רצח, באאאאנרחב,שב. האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא. החיים טובים לדעתך?כה, הם בסיידר בסופו של דבר.

אני

מחשבה שעוברת בראש:השאלון הזה.. מה עשית היום?הליכה/ריצה עד שכונה 4 ואז אצל ליאור מה תעשה מחר?ביד חשק ל...:לנוח מה המידה שלך בנעליים?40 בערך באיזה פורום אפשר למצוא אותך?גאווה צעירה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עונה על שאלונים דבילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גם מה המקצוע האהוב עלייך?לא זוכרת מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?המון רגעים מבוזבזים עיר/ים אהובות:חיפה איך אתה הכי אוהב לבלות?לבד מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שיוצא מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?אין לי בית ספר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן היית פעם אצל פסיכולוג?יותר מפעם חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אוו שאלה טובה.... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?Razorlight..בעלי שלח לי:) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני לא אלימה ולחבק?אף אחד ולנשק?את הכרית ולספר לו משהו מהלב?אין יש לך חברה?לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה?סבתא שלי ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אף אחד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את עצמי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אף אחד דבר אחרון שאכלת:ספגטי חריף בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ידיד שלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גי'נס אתה לומד ביום שישי?לא מה הסרט האחרון שראית?שוברות הלבבות אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?מ'כפת לכם? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מישהי על מי אתה יודע הכי הרבה?לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית?שוקו בשקית כמה הוא עלה?1.60 ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מתן יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?לא מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לאכול יש לך עדשות/ משקפיים?לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני 3 שנים או יותר.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?קיסריה או בנימינה למה הלכת לשם?סתם טיול אתה קרוי על שם מישהו? מי?תחנת דלק/חברת החשמל כמה בני דודים יש לך מצד אמא?4 בערך כמה בני דודים יש לך מצד אבא?3 אולי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?3 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שלמה עם עצמי ובפנימיות?קשה להסביר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?1 או יותר.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יעשה סמים מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"היי" מה עושה לך טוב?להיות בכושר מה מעצבן אותך?בני אדם מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?על פסנתר או גיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ביצים או חלב מה היית לוקח לאי בודד?לא יודעת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"נולדתי ללילה אין סופי עד שזרחת" איך את/ה מתגבר על באסה?מדברת עם מישהו מהמשפחה איפה היית רוצה לבקר בעולם?מרוקו או ספרד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפנות וטיפשות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:חתולה כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו?אף אחד מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות לבד או להצליח מה את/ה אוהב/ת לעשות?כלום מקומות בילוי מועדפים:חוף הים את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא יודעת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?החיים רעים העולם יפה

XspiritX

New member
עונה:p

מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? התעוררתיבבוקר הלכתי לבצפר חזרתי הלכתי לנצרת ואז לדודותי ואחר כל לחנות השוקולד... יאמי ואז חזרתי הביתה ישנתי ועכשיו התעוררתי מה תעשה מחר? לא יודע חשק ל...: באאאאאע מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ביסקסואלים התנצרות משיחית וזהו:p איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? USA!!!! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ביולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא נורא:p עיר/ים אהובות:חיפה עכו הרצליה תל אביב יפו נצרת איך אתה הכי אוהב לבלות? המ... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שאני רוצה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חחח כן מה היה המבחן האחרון? אנגלית כמה קיבלת בו?94 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת? הרבה היית פעם אצל פסיכולוג? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?מזמן מלפני שנה מדוע? חח אחרי העזיבה של חצי המשפחה לארצות הברית לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?חח אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מאמי:p מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המנהל ולחבק? מייקל ולנשק? מייקל ולספר לו משהו מהלב? :O! יש לך חברה? לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה?כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותך:p אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא עדיין לא התחברתי למסנגר:p דבר אחרון שאכלת: עכשיו שוקולד:p בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ניזו . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המ... אתה לומד ביום שישי? חח כן יום ארוך מה הסרט האחרון שראית? היום ראיתי סרט עם הנכדים של דודות שלי חחח לא יודע מה קוראים לו :p אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? היום ? אחותי עכשיו על מה דיברת איתו? חחחחחח שוקולד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? גימי על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד כמה הוא עלה? 10 שקלים :p ממי הsms האחרון שקיבלת? היום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? המ... מייקל יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים?לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נצרת היום למה הלכת לשם? נוו כי בא לי:p אתה קרוי על שם מישהו? מי? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?10 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הכול:p מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל:p מה היית לוקח לאי בודד? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה?כן איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד:p מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? חג המולד האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא וכן כאילו על אנשים מעפינים ומגעילים שהם מציחקים אני צוחק עליהם ... חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? שכחתי מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? כן

עונה בכיף... ../images/Emo13.gif חלק א'

מחשבה שעוברת בראש:
אין משהו ספציפי מה עשית היום?
המשכתי בכתיבה של הספר מה תעשה מחר?
אמשיך בכתיבה של הספר, אלך לבי"ח לעשות בדיקות לפני השרות לאומי חשק ל...:
מגנום מה המידה שלך בנעליים?
43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
גאווה צעירה, שירות לאומי ולינוקס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מריץ את פרוייקט חיי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
התעמקתי בשאלות זדוניות על עולמנו מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
בעטתי למורה בהריון בבטן מה המקצוע האהוב עלייך?
אזרחות, אנגלית וביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך?
מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
אמממ נחמדה יותר ותמימה ביותר עיר/ים אהובות:
טוקיו, לונדון ות"א איך אתה הכי אוהב לבלות?
להפגש עם חברים, להזמין אלי חברים, סתם לראות טלוויזיה, לבשל זה גם כיף מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
מתכנן תמיד ב12- הולך לישון בתכלס ב5- מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
היה מתחיל ב8-, היום אני כבר לא לומד יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
אני חושב שעדיין כן מה היה המבחן האחרון?
וואי זאת באמת שאלה קשה כמה קיבלת בו?
וזאת בכלל שאלה בלתי ניתנת לפתירה יש לך חברים מחוץ לכיתה?
אולי להפך, אם יש לי חברים עוד מהכיתה?... כן יש... ומחוץ לשכבה?
כנ"ל ומבית ספר אחר?
שגעת אותי... ומהעיר אחרת?
כדור ולישון היית פעם אצל פסיכולוג?
קב"ן להמונים חשבת פעם על התאבדות?
Never אם כן - סיפרת למישהו?
לספר משהו שעוד לא חשבתי עליו?! מתי פעם אחרונה שבכית?
היה מצב שבכיתי, אבל כמו פעם אני מתחיל להיות קשה לשבירה מדוע?
כי ללב נהיית אטימות למצבים כאלו, באיזשהו שלב הכאב כבר לא כואב לקחת סמים מתישהו?
לא. ובחיים אני לא אקח. אתה מעשן?
גם כן לא, וגם את זה בחיים אני לא אעשן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
אפעם. אני לא אוהב ת'טעם של האלכוהול. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
Put Your Hands On My Shoulders מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
הוא בטח במפגש ולחבק?
אין כבר מי, בסוף אני באמת אחפש אהבה ביפן ולנשק?
ואז אני אתפוס את היפני הסמוראי הראשון שאני אראה, אחבק חזק חזק ואסתום לו את הפה עם השפתיים שלי ולספר לו משהו מהלב?
אני אגיד לו שאני אוהב אותו והוא יגיד לי פאצ'י פאצ'ו הונדה ג'י ניצ'ו יש לך חברה?
לא, רק חברים, אני הומו גם שטוב וגם שרע אם לא יש מישהו שאתה רוצה?
יש מישהו שאני רוצה, אבל אולי זה המשחק שלו להראות שזה לא הדדי ראית בחנוכה את הפסטיגל?
לא את מי היית לוקח לאי בודד?
את חנה לאסלו - אם נגזר עלי למות בסבל אז לפחות מבנאדם ולא מאיתני הטבע את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
לא דבר אחרון שאכלת:
עוגיות כשרות לפסח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
מי שרוצה לדבר איתי מוזמן... ^_^ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
אם אני לובש אותו הכי הרבה הוא לא אמור להיות בארון שלי, וזה מעיל שקניתי לפני חודש. אתה לומד ביום שישי?
לא. מה הסרט האחרון שראית?
Not Another Teen Movie אהבת?
לחלוטין! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
אור על מה דיברת איתו?
על אף אחד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
יחסית גיא. בכללי יש בי דברים שאף אחד לא יודע. על מי אתה יודע הכי הרבה?
על המשפחה שלי, על גיא, על כמה חברים טובים. מה הדבר האחרון שקנית?
ג'ינס דנדש כמה הוא עלה?
350 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?
מאיתי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
המורה שלי לנהיגה יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?
כן

חלק ב'

מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
פריקסה, יש בעפולה חנות שמוכרת פריקסה מדהים! יש לך עדשות/ משקפיים?
עדשות או להיות (לחילופין: לראות) מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
בטקס ההשבעה של משטרה צבאית בכותל מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
עפולה (כבר מותר לומר), חיפה ות"א למה הלכת לשם? כי צריך דברים בעפולה והשאר להנות אתה קרוי על שם מישהו? מי?
ג'ימס דין
שחקן אמריקאי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?
3 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
19 לנצח. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
קצת יותר שרירי ידיים אבל הם לא באים בקלות... ובפנימיות?
לחזור לעידן התמימות. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
עם אפחד. למה?
אני נהנה מעצמי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
2-4 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
משהו מפתיע. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
שהכרתי את הפורום הזה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
אממ, איף, טיהי, סבבה ונשמה. מה עושה לך טוב?
לעבוד, ליצור משהו חדש ולא לשבת ולהשתעמם. מה מעצבן אותך?
להעביר יום בלי כלום. מה תמיד צריך להיות בכיס?
ת.ז., ארנק, פלאפון ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
הכישרון לשחק כדורגל טוב, כישרון שירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?
חלב, ירקות, וכל מיני דברים... מה היית לוקח לאי בודד?
את המחברות שלי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
שמישהו אוהב אותי, רק חבל שבלי הניצוץ הראשוני איך את/ה מתגבר על באסה?
חי איתה, מקבל אותה בברכה - זה דרכו של אופטימי מפגר... איפה היית רוצה לבקר בעולם?
טוקיו, טייפה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?
התרברבות איזה עונה בשנה אהובה עליך?
סתיו איזה חג אהוב עליך?
יום העצמאות (דתי: פורים) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
כן, בין שאר התכונות של כל בנאדם. חיית מחמד:
שני כלבים ופיראנות שיאכלו אותם אמן! כמה אחים יש לך?
5 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
כן נפגשת איתו/ איתה?
כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו?
האנשים מג"צ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
כן. חי עם אהבה ממבט ראשון שלא רוצה לתת בי מבט שני. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
שטוב לאנשים, שטוב לי גם. מה את/ה אוהב/ת לעשות?
לשחות. מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?
לצערי זה לא נתון לבחירה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
כן, כשיש אהבה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
לחלוטין וותרן, אפילו שאני עקשני זה בשביל שאני אוותר פחות אבל עדיין אוותר. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לא, אני אחפש לי מתאים יותר. את/ה בחור/ה קנאי/ת?
כן. שאני אוהב מישהו אני מקנא נורא שהוא יוצא או שמישהו מנסה לקחת אותו... זה יותר שמירה על הטריטוריה מקנאות לחפצים... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
אינדיד, תקווה זאת עוצמה! להיות תמיד אופטימיים, לחייך לא עולה כסף וכד'... האם את/ה מאמינ/ה בה´?
לא החיים טובים לדעתך?
לא מזיקים בסופו של דבר.

בלי היסוס, בבת אחת

מחשבה שעוברת בראש: טו מאץ'... מה עשית היום? הייתי בבסיס, נסעתי הביתה.. חארה"צ הייתי בקריות ועכשיו באתי.
מה תעשה מחר? אחזור לבסיס. חשק ל...: גלידה. מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סדירים, היהודים, קצת באביב.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאיפה לי? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נסעתי לאילת בטרמפים.
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? השמנתי. מה המקצוע האהוב עלייך? חיבור. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך, היסטוריה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מבגרת. עיר/ים אהובות: הרצליה, רמת השרון, רמת ישי.
איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני לא בבית ספר.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה. מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? היית פעם אצל פסיכולוג? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? בערך. מתי פעם אחרונה שבכית? אם אני לא זוכרת זה סימן טוב? נדמה לי שלפני שבועיים וחצי באזכרה. מדוע? .. לקחת סמים מתישהו? גז צחוק אצל רופא שיניים. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? וואע.. מזמן. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא הוא לאאאא הוא לא יודע שיבואאאאאאאאאאא... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המפקד שלי. ולחבק? נמרוד. ולנשק? לנשק לנשק?? איזה אחד חתיך שעבר לידי ברחוב. :) ולספר לו משהו מהלב? מורן נראה לי. יש לך חברה? לא. אם לא יש מישהו שאתה רוצה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שאוהב אותי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהו שאוהב אותי.
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. דבר אחרון שאכלת: קרואסון. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המווווווווווווווןןןןן! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים? :| אתה לומד ביום שישי? לא.. מה הסרט האחרון שראית? נמנמ.. יש מצב שאיזה סרט אימה מפגר בבסיס. אהבת? לא, מעפן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. על מה דיברת איתו? היא בקישה שאני אקשיב לה ונפנפתי אותה.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין כזה. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? קפה וקוראסון. :) כמה הוא עלה? 10 וחצי אם אני זוכרת נכון... אבל לא אני שילמתי. ממי הsms האחרון שקיבלת? סרגיי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם. יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? יש כמה. :) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה. יש לך עדשות/ משקפיים? כן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? באזכרה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה, בבסיס. למה הלכת לשם? צה"ל מכריח אותי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא באמת יש לי כוח לספור. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בן כמה שאני. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אפשר את הכל?.. ובפנימיות? לא יודעת אין לי כוח לחשוב על זה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מישהי יפה.
למה? כי זה בטח כיף. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו לי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אתחתן עם מישהו עשיר. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 4.8.04. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "..נראה לך הגיוני?!" מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה, חיבוקים, מישהו שאכפת לו ממני. מה מעצבן אותך? אנשים שמתחשבנים על מתנות\כסף. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, חוגר, ולובלו. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר. או לנגן. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל?. מה היית לוקח לאי בודד? סיגריות וספר טוב. ומוזיקה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מי אמר שאני מתגברת? איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף בתור. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מחבבת. חיית מחמד: אחות קטנה. כמה אחים יש לך? 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן.. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? מאיפה אני זוכרת. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים מסוימים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים: הופעות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה..... בדר"כ אני אתעקש. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נראה לך הגיוני?! את\ה באמת חושב ש... האם את/ה מאמינ/ה בה´? אני לא סוגרה על עצמי בעניין הזה. החיים טובים לדעתך? החיים של מי?

../images/Emo85.gifאני שולח לך צליל מכוון

מחשבה שעוברת בראש:מה עובר על אייל מה עשית היום?הייתי בעבודה ואז אצל חברה מה תעשה מחר?עבודה,ועוד כמה דברים חשק ל...:נס וסיגריה מה המידה שלך בנעליים?37-8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כמעט באפחד כבר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נשואה עם ילדים וקריירה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחחחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?איף מה המקצוע האהוב עלייך?חחח מה המקצוע השנוא עלייך?חחחח איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?המילה אחת?וואו עיר/ים אהובות:תל אביב, לונדון איך אתה הכי אוהב לבלות?חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?חחחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חחח מה היה המבחן האחרון?בגרות מועד ב באנגלית נראה לי כמה קיבלת בו?93 סופי יש לך חברים מחוץ לכיתה?סיימתי ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? היית פעם אצל פסיכולוג?סוג של חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?נחתכתי לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן?סיגריות מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אייל ולחבק?... ולנשק?... ולספר לו משהו מהלב?אוהד יש לך חברה?לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה?כן ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אייל וחן...חחח בשביל הגיוון....סתם..את אוהד החברות ועוד מישו סטרייט כי לאוהד לא עומד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אוהד קובי וחן דבר אחרון שאכלת:אפרופו בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?איף . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה ענקית כזאת של בית..חח אתה לומד ביום שישי?לא לומדת מה הסרט האחרון שראית?חופשיות על הבר אהבת?תמיד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?טלפון?אייל על מה דיברת איתו?הא ודה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?החברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?וואו אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית?סיגריות כמה הוא עלה?17 ממי הsms האחרון שקיבלת?מחברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אליה יש לך sms שאתה אוהב במיוחד?לא מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?פייי שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם?עבודה אתה קרוי על שם מישהו? מי?השם השני על שם סבתא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?8 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אבא זה אמור להיות?3 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אוי ובפנימיות?אוי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?המון אנשים למה?להבין את הראש שלהם כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3. 2 שלי ואחד מאומץ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יש עוד זמן מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אנערף מה עושה לך טוב?הילדים החברות ועוד.. מה מעצבן אותך?שקרים צביעות בהמתיות מה תמיד צריך להיות בכיס?סיגירות פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?המון מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?סיגריות חברות ומישו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"אני אוהב אותך", "מהיום הראשון שהגעת לפה לא הבנתי איך יכול להיות דבר כזה שאת כל כך יפה" איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה, כתיבה איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל מקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?המוניות,חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב וסתיו איזה חג אהוב עליך?תכלס?חנוכה ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חחחחח מפיתום חיית מחמד: כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו?לא זוכרת מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?ממממ ישמצב את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הילדים, הדברים הקטנים מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ישמצב את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?לא רעים בכלל:)

Cant Cry

New member
לא, שזה פשוט לא יאומן.

איך הצלחת בשאלה של מי היית לוקח לאי בודד, להגיד שלא עומד לי, כאילו מההההההההה.

livemylife

New member
עונה

מחשבה שעוברת בראש: באל י שיר יפה מה עשית היום? בעיקר למדתי ואז חברים מה תעשה מחר? אעבוד כמו חמור חשק ל...: פל' חדש מה המידה שלך בנעליים? 42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בחוף בתאילנד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם לא זוכר מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה(תקפצו לי כל מי ששונא) מה המקצוע השנוא עלייך? גמרא איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה טוב עיר/ים אהובות: תל אביב איך אתה הכי אוהב לבלות? בסתלבט עם חברים, לא משנה איפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון ב1 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? היום כמה קיבלת בו? 0 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן, ווואי רוצים גם מחוץ לארץ?? היית פעם אצל פסיכולוג? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברמה של רצינות אם כן - סיפרת למישהו? לא, למרות שעכשיו זה די לספר לא? מתי פעם אחרונה שבכית? מזמן מדוע? רצו לקחת את הכלב שלי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יחסית מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני רק מקבל שירים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חחח זה לא משנה ולחבק? זה ולנשק? לא ולספר לו משהו מהלב? עניינכם יש לך חברה? לא אם לא יש מישהו שאתה רוצה? יש כמה... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חחחח ידידה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא משנה.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, ידידה דבר אחרון שאכלת: פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממ אולי ידידה אחת שלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר אהבת? אני מניח שכן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אני עדין מדבר איתה על מה דיברת איתו? על שירים... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ווואי זה קשה, יש אחת שיודעת כמעט הכל על מי אתה יודע הכי הרבה? אתם במלא לא מכירים מה הדבר האחרון שקנית? אוכל כמה הוא עלה? 35 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? לא מכירים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה אחת יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? היה לי פעם פול, ולצערי נמחקו מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? גר בירושלים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חחחח דימונה למה הלכת לשם? טיול שנתי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודע כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אותו דבר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יש כמה דברים ובפנימיות? לא הייתי רוצה, אולי להיות יותר החלטי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אמממ כל מיני למה? סתם, נראה לי מגניב כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: גם לא יודע מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מעניין לי את התחת" מה עושה לך טוב? חברים מה מעצבן אותך?שמשקרים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? מטוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ווואי יש כל מיני, אחד אמר לי אתמול משהו כל כך חמוד... איך את/ה מתגבר על באסה? חברים/שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל העולם, בעיקר תאילנד או דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אי סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב-קיץ איזה חג אהוב עליך? לא יודע, אולי פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחח כן חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמממ אפשר לומר שכן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? אחד.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יש דברים שכן ויש שלא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל מיני מקומות בילוי מועדפים: כל מיני את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, עד הסוף את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרן יותר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? ככה ככה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:ממממשששש האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לחלק מהאנשים, לא צריך לחיות בבועה

Only Dreaming

New member
Won't you help a brother out?

מחשבה שעוברת בראש: לקח לי זמן להחליט מה לשים בכותרת. מה עשית היום? תגבור, תפאורה לטקס יום השואה. מה תעשה מחר? לאדע. חשק ל...: תותים. מה המידה שלך בנעליים? 45. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רג'ינה ספקטור. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ של מושג. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש הרבה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מדי. מה המקצוע האהוב עלייך? מדעי המחשב.
מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט. צריך להגיע לשיעורים של מקצוע כדי לשנוא אותו? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אני לא. עיר/ים אהובות: תל אביב. איך אתה הכי אוהב לבלות? כלמיני. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 ככה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? ערבית. כמה קיבלת בו? 95. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות. מתי פעם אחרונה שבכית? לאדע. מדוע? לאדע. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לעולם לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אין לי תוכנת הורדה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אלימות זה רע. ולחבק? אחותי. ולנשק? אחד. ולספר לו משהו מהלב? אור. יש לך חברה? לא. אם לא יש מישהו שאתה רוצה? ישמצב. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? לאדע. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, אור כפרעליו. דבר אחרון שאכלת: סלט.
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אחת. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הסרט האחרון שראית? דז'ה וו. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. על מה דיברת איתו? על הדייט שלה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אע! תחרות צמודה. על מי אתה יודע הכי הרבה? לאדע. מה הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה אתמול. כמה הוא עלה? 6 וחצי. ממי הsms האחרון שקיבלת? רותם. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רן. יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? בשמורים. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? המבורגר כזה. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני יותר מדי זמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב. למה הלכת לשם? פעולה של איגי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחת. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? עדיין אחת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? קצת יותר. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני עובד על זה. ובפנימיות? גם על זה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אני בסדר, תודה. למה? כי החיים שלי מסתדרים. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה כמו כולם, ותהיה לי אהבה גדולה שתחכה לי בעולם. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יא, אתם רוצים שאני אכתוב חיבור? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כאילו" ו"כזה" למיניהם. מה עושה לך טוב? כלמיני. מה מעצבן אותך? כשלא לוקחים אותי ברצינות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתחות, MP4, וארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? התמדה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מגעיל של סבתא. מה היית לוקח לאי בודד? לאדע. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר. איך את/ה מתגבר על באסה? גלידה ובנות גילמור! איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשאול שאלונים סטייל יאיר לפיד. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!
איזה חג אהוב עליך? פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אל תגידו לאף אחד. חיית מחמד: אין.
כמה אחים יש לך? 3 אחיות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? האחרוןאחרון? אריאל. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אין רק דבר אחד. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא. מקומות בילוי מועדפים: ברנוער. [מה? זה נכון.] את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חלילה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מנסה לא להיות. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כלמיני. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? תלוי בגישה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי ואני רעב. מה עשית היום? ישנתי. מה תעשה מחר? תאטרון. חשק ל...: אוכל. מה המידה שלך בנעליים? 44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בע"ה לא נראה אחד את השני. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכר. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עדיין לא זוכר. מה המקצוע האהוב עלייך? תזונה. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה אגוזים. עיר/ים אהובות: ת"א, בת ים. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 2 ככה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? |מהה| יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? לפני שנה? כמה קיבלת בו? לא זוכר :| יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ. ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
היית פעם אצל פסיכולוג?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? שבועיים ככה. מדוע? בגללו. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שבועיים? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Guns and Roses - Coma מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד.. ולחבק? אותו. ולנשק? גם. ולספר לו משהו מהלב? בא לי להקיא. יש לך חברה?
אם לא יש מישהו שאתה רוצה? לא :\ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לע את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד, מה אני צריך עוד עצבים על הראש, מספיק החול. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד. דבר אחרון שאכלת: מילקי אתמול בלילה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש ויש. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופייה לבנה. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הסרט האחרון שראית? בופור. אהבת? מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בת אל. על מה דיברת איתו? על זה שהיא זונה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אפחד
על מי אתה יודע הכי הרבה? שירן, אליאור לא חסר, כולכם אצלי בכיס הקטן נשמות. מה הדבר האחרון שקנית? סווצ'ר בשוק הכרמל עם נופרי ה100ממת. כמה הוא עלה? 40! ממי הsms האחרון שקיבלת? בת אל. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בת אל. יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? לע מה ממש בא לך לאכול עכשיו? וואי, גלידת מנגו. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה ביד ושם. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בית שאן אתמול. למה הלכת לשם? לאוטובוס. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אחרי צבא, כמה זה יוצא? 25. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אין מושלם ממני. ובפנימיות? כנ"ל. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנעארף, מישהו שאוכל משהו כרגע. למה? כי אני מורעבבבבב. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני עם ילדים גמרתי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עשיר. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אנעארף. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תהנה. מה עושה לך טוב? חברים. מה מעצבן אותך? אנשים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון אמפי ארנק ומפתחות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שליטה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? המרגרינה מלפני חצי שנה. מה היית לוקח לאי בודד? מראה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר. איך את/ה מתגבר על באסה? אחרי יום זה בד"כ עובר. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ג' יפית. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? לאיודע. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אני? ברור. חיית מחמד: דגים. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? בולשיט
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע. נפגשת איתו/ איתה? כע. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? הוא :| מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אוכל! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול מקומות בילוי מועדפים: Feed me
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה לי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, פשוט אסיט את כולם נגדך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כע. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא ענינו על זה כבר? האם את/ה מאמינ/ה בה´? אכן. החיים טובים לדעתך? טעון שיפור.

Elsewhere

New member
Oh, and one more thing.

מחשבה שעוברת בראש: I'm the best damn lover you'd have ever had. מה עשית היום? בגרות בהגדרת צמחים. בדיחה, מישהו? :X מה תעשה מחר? Hopefully, תל אביב. חשק ל...: נשק מישהו. >> מה המידה שלך בנעליים? 44. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 1722, 1217, 379, 407, 1239, 402. נראה לי שזהו. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף. דברו איתי עוד 14 וחצי?
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? So much to choose from... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? Even more to choose from. >> מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה, לשון. מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות >> תנך >>. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? דברו איתי ביוני. עיר/ים אהובות: עירים אהובות? תל אביב, כפ"ס, חולון, אבן יהודה. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים טובים באמת. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייף. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 0830 לרוב. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? המנהלת טוענת שכן. אני לא מקשיב לה. :X מה היה המבחן האחרון? בגרות בהגדרת צמחים [פנימית וזה]. כמה קיבלת בו? אנערף. יש לך חברים מחוץ לכיתה? מן הסתם. ומחוץ לשכבה? נו, כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות. אם כן - סיפרת למישהו? ... מתי פעם אחרונה שבכית? לא מזמן. מדוע? כי ככה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. Except for that one time...
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? Neva? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר. אמממ... רגע, נברר... אמ, דיסקוג' של CC. אבל DC הרבה יותר טובים
. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אסי עזר?
ולחבק? שייקי. ולנשק? אף אחד ספציפי. ולספר לו משהו מהלב? אנערף. טל? שרון?
יש לך חבר? לא. אם לא יש מישהו שאתה רוצה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? שרונטל [שש :X]. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? די עם השאלות האלה. לא יודע. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שומדבר רציני. דבר אחרון שאכלת: צ'יפס. [לא משו, האמת.] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? עידן, אור, נדב. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים. השניים ששרון רוצה, בעיקר.
אתה לומד ביום שישי? כן ;[. מה הסרט האחרון שראית? הגדירו "ראית"...
. רוחות של גויה, בתיאוריה.
אהבת? לא יודע, הייתי עסוק מדי בלהחזיק את עצמי ער.
[אבל ניסיתי להבין את הפואנטה מאחורי העלילה, ולא מצאתי. אבל, נו, לאדע.] מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עופר במירק, בן במסנג'ר, טל בטלפון. על מה דיברת איתו? שומדבר ספציפי, שיער, זה שאני לא יכול לצאת מהבית. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שרון. על מי אתה יודע הכי הרבה? אנערף. שרון? מה הדבר האחרון שקנית? קוראסונים, אתמול.
כמה הוא עלה? 9.72, היו שם איזה שבעה או שמונה. אני שמן. ממי הsms האחרון שקיבלת? נטעק. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוני. יש לך sms שאתה אוהב במיוחד? אחד מדודה שלי. כלומר, בתדודה של אמא, אבל למי איכפת. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? B&J. יש לך עדשות/ משקפיים? Both. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מתישהו לפני פולין. לאדע. יד ושם וזה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפ"ס. למה הלכת לשם? איגי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אני לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 בני דודים. עם הבנות זה... 6.
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני אניח שזה אבא. אממ, יותר מדי כדי לספור. :X בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17. תמיד אמרתי שזה ה-גיל.
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שומדבר שבא לי לחלוק. ובפנימיות? --^. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לאדע. למה? כי החיים שלי די נחמדים לי, למרות הכל. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיהיו. לא יודע. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: סקס. הרבה הרבה סקס. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לפני כמעט שנה, תוצאות הבחירות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודע. לאחרונה אין ספציפיים ממש. מה עושה לך טוב? מוזיקה. טלויזיה עם משמעות. חברים. מה מעצבן אותך? לאדע. הרבה דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס אחד ת"ז, בכיס אחר פלאפון ומצת, בכיס אחר כריס ואזניות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ממש לא יודע. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט קולה, אני חושב.
וגבינת שמנת [כמה לא-סותר]. מה היית לוקח לאי בודד? טלפון. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שום דבר ישיר. לא יודע. איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי ממה זה נובע, באמת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה, סן פרנסיסקו, סיאטל [I have a thing for Ferry Boats]... המון מקומות, זה ממש לא נגמר באלה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לאדע. חוצפה? בוטות? איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. אבל אמיתי כזה. איזה חג אהוב עליך? סוכות ופסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: :X. חיית מחמד: חתול בן שבוע בערך. המון טיפול וכאב ראש וכאלה. כמה אחים יש לך? שני אחים ואחות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? בסיס וירטואלי, אני מניח. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מי הבנאדם האחרון שהכרת באינטרנט ונקשרת אליו? וואו, אממ... אני חושב שגל. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. משיכה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה שלא הורג מחשל. אני מאמין שכן, אבל תמיד יש מקום לשיפור. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הדבר? אממ, אני חושב שחברים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים?
מקומות בילוי מועדפים: כפ"ס, תל אביב, בחדר שלי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מה אני עושה. לרוב - מאד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? חה. כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן לרוב. תלוי במה מדובר, אבל. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. מה יצא לי מזה? את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש, לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר שאלתם. זה לא השתנה יותרמדי. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כן. אוי, נגמר.

למעלה