סכ"מש

Mikush x3

New member
../images/Emo199.gifסכ"מש../images/Emo199.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא יודע...:S - התעצבנתי בגלל: שנחתכתי
- התאכזבתי בגלל: - - בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: היו הרבה... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא יודע... - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Forest של System of a Down - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: נורביט - הדבר הכי טעים שאכלתי: לא יודע.... - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - - רציתי להגיד תודה ל: - - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יש לי יומולדת :) השבוע במשחק: (פתחתי שחקן בשביל הכיף, וקיבלתי NX מהאיוונט) - היום הכי כיפי: - - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):- - באיזו רמה אני היום: 18 - כמה רמות עליתי: 18 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: בHPQ - מכרתי:- - קניתי:- - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא: מקווה לחזור להרמיט שלי
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני רוצה לראות ברונו!!!!

לבנדר א

New member
../images/Emo142.gifסכמ"ש של חזרה הביתה

והפעם הוא יהיה שונה, כי אשכרה עשיתי משהו השבוע! כן כן, קים יצאה וטיילה ודיברה עם אנשים וראתה עולם. כיפאק היי!
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שלישי-רביעי כנראה. הרבה כיף, הרבה צחוקים, ללמוד המון דברים מחדש. השבוע הזה כל כך מילא אותי אנרגיות והזכיר לי דברים שעדיף שאני לא אשכח.
- התעצבנתי בגלל: מחסור בשינה, חום, בסופו של דבר התגעגעתי ללהיות לבד. אבל היה שווה את זה.
- התאכזבתי בגלל: החזרה הביתה. הקלה, אבל גם אכזבה.
- בכיתי בגלל: בכלל לא, נראה לי.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: המווון יציאות של הטיול. מזמן לא צחקתי כל כך. זאוס!
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי דברים, התמודדתי עם דברים, והאנשים... אחחח.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: התרנגול קו קוקוריקו קו, הוא יזמר עד אור הבוקר!
- הספר הכי טוב שקראתי: רק "השד מהשביעית", עדיין, אבל אני מתכננת שוב על הנסיך חצוי הדם לקראת הסרט.
- הסרט הכי טוב שראיתי: זה בדרך.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אוי שאני לא אתחיל בכלל לדבר על האוכל! רק בקצרה- החשיבה משפיעה המון על רעב וטעם. היה תענוג.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "אנשים טובים באמצע הדרך, אנשים טובים מאוד"
- הדובדבן בקצפת היה: לחיות.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כל מי שהיה, ובפרט אחד חמוד במיוחד שאמר לי שאני חזקה ושאני אסתדר.
- רציתי להגיד תודה ל: אותו אחד, ועוד כמה.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: המפגשששששששששששש%$^&^@%^&%^*&^ למה אני היחידה שנלחצת?
השבוע במשחק: זה יגיע! באמת. השבוע אני פותחת חשבון חדש עם פיראטית. הגיע הזמן לנסות את העבודה החדשה, לא? ו, נו, אני רוצה להיות שוב בעניינים.
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: Hopefully אני אגיע לפחות לרמה 20. תלוי בכל מני גורמים.
- אסיים את הקווסטים: כל האלה של ההתחלה, אני מקווה שיהיה כיף לעשות אותם שוב. והפעם אני גם אצלם כל! פאקינג! טקסט! שקשור לקיירין. ברצינות.
- אתחדש ב: מה שיגיע יגיע. אומשו.
- שונות: אמפג המפגש, מה יהיה, אוף, זה יהיה מוזר ולא יצליח ועדיף שאני לא אגיע בכלל! *נלחמת בדחף לחזור ללעוס ציפורניים*
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אולי נבטל הכול וזהו...? הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
התגעגעתי!

ReallyWrong

New member
סכמששש

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי - התעצבנתי בגלל: שידיד שלי עשה משהו ממש מגעיל.. - התאכזבתי בגלל: כנ"ל - בכיתי בגלל: כנ"ל חח פוי עליי - הדבר שהכי הצחיק אותי: ישבתי עם חברה בבית קפה ושתינו אייס קפה ופתאום שמתי לב שנשאר לי ממש מעט אז שמתי אותו בצד, וכל פעם באתי לשתות ועצרתי את עצמי ואמרתי לה 'תרחיקי אותו ממני כל הזמן אני שולחת ידיים ואז קולטת שלא' והיא כזה הרימה גבה 'נעה שולחת ידיים אל האייס קפה!' והגענו למסקנה שזה הא' המתלונן-על-תקיפה-מינית שלי. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אמרו לי כמה דברים שפשוט אי אפשר לא להרגיש טוב עם עצמך כששומעים אותם :] - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: מצאתי את 'עם הזמן' של אביב גפן..
- הספר הכי טוב שקראתי: אני קוראת עכשיו את נער קריאה - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי סרט.. אבל יש Yes Real !!!!! - הדבר הכי טעים שאכלתי: צ'יפס.. הרסו לי את הלא-לאכול-במקדונלדס - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: היה לי שכן, היה לו מפעל, היה לו מפעל, אוח כמה חבל! הוא לא רצה להלוות לי מלזגה אז את הקישקע הוצאתי לו, את הקישקע, את הקישקע!
- הדובדבן בקצפת היה: לפגוש חברה ממממממממממש טובה שאיכשהו לא פגשתי כמעט שבוע x_x - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברות שלי
- רציתי להגיד תודה ל: -חץ למעלה- - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: נראה כבר השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: רביעי - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ניסיתי לעשות את הSnowman.. אבל אני תקועה, אף אחד לא רוצה לעזור לי להרוג אותו
- באיזו רמה אני היום: 90 - כמה רמות עליתי: 0, אבל היי, עשיתי אחוזים!! ברביעי התאמנתי בהימס חצי שעה וקיבלתי 30% - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הימס? - מכרתי: לא זוכרת אם זה היה השבוע.. אבל סוף סוף פתחתי חנות ומכרתי חלק מהדברים שלי D: - קניתי: - - מצאתי: שטויות. אבל מלא כרטיסים של המנסטר בוק D: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 91+++++++
- אסיים את הקווסטים: Snowman - אתחדש ב: עוד כסף.. צריכה למכור את שאר הדברים - שונות: מסוס זה כיף - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אין לי מושג למה, אבל הייתי בטוחה שהמפגש עוד שבועיים והרגע קלטתי שלא ממש.. טוב, אמאלה. XD

ReallyWrong

New member
אה וקניתי חצאית שחשקתי בה יותר מחודש כבר

התגובה של אחי הקטן הייתה שזה נראה כאילו הקפיאו אותי בשנות השמונים.

../images/Emo9.gifמסתכ"מושמשמיש.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: רביעי חמישי. - התעצבנתי בגלל: כמה אנשים בחיי. - התאכזבתי בגלל: לא היה פיינטבול.. - בכיתי בגלל: בצל, היום. - הדבר שהכי הצחיק אותי: עשיתי סרט ראיוני עם חבר לכיתה. וואי, אדיר. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: הקמנו מופע סטנד אפ, במשכננו הסביר. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Dj mangoo - Screw me - הספר הכי טוב שקראתי: אופס, לא קראתי - הסרט הכי טוב שראיתי: אראגון, לולז - הדבר הכי טעים שאכלתי: אוכל ביתי. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: זה כולל טראנסים? - הדובדבן בקצפת היה: בריכה כזו.. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: שלו, מירי, שאר יצורים. - רציתי להגיד תודה ל: כל מיני. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: דברים סבבה? השבוע במשחק: לא יצא לי. גם פוחד מההאקרים. - היום הכי כיפי: - - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):- - באיזו רמה אני היום:- - כמה רמות עליתי:- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:- - מכרתי:- - קניתי:- - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא:- - אעלה לרמה:- - אסיים את הקווסטים:- - אתחדש ב:- - שונות:- - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יאי מי. יאי אווריוואן.

למעלה