סיכום שבועי

נויה23

New member
מה אכפת לכם מבריטני? היא לא שווה ..

את זה שאתם ביכלל מיתכתבים עליה..........

crazy smiley

New member
סיכום שלי!!

שיר השבוע: pussycat dolls-wait a minute שיר של הבויז: poster girl קליפ השבוע: ---- תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: אין איך עבר השבוע: די בסדר... תוכניות לשבוע הבא: להתכונן למבחן בהיסטריה...

frackit

New member
אניייייייייייייייייייייייי

שיר השבוע: fly-hilary duff שיר השבוע של הבויז: beautiful woman הופעת / קליפ השבוע:---------------------מי בבית לראות קליפים? תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע:------------------------ איך עבר השבוע?ארווווך התחיל הקורס שלי...:) רק עוד חודש וחצי נשאר.... תכניות לשבוע הבא?צבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תשובותי

שיר השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: סיבריה הופעת / קליפ השבוע: ונדמה שישוב - עידן יניב תמונת השבוע: כל תמונות שעלו כאן השבוע, חוץ מתמונת הקעקוע הזוועתית של איי ג'יי משפט / ציטוט השבוע: "עד החתונה זה יעבור" (משפט שאמרתי היום לאחיינית הגדולה שלי) איך עבר השבוע? נחמד. תכניות לשבוע הבא? לסגור 30 אלף הודעות בפורום.

תיקון בשיר וקליפ השבוע

שיר השבוע במקום "ונדמה שישוב" של עידן יניב אני שם את "אבינו מלכנו" של אורן חן וסטלוס ואת "אל תשליכני" של אביהו מדינה, כנ"ל גם לגבי קליפ השבוע.

שלי

שיר השבוע: Justin Timberlake - My Love. שיר השבוע של הבויז: as long as you love me הופעת / קליפ השבוע: - תמונת השבוע: - משפט / ציטוט השבוע: מה לא מובן? תהיו בשקט!! איך עבר השבוע? אמממ נחמד תכניות לשבוע הבא? תחילת השירות הצבאי.. סיימתי ביום חמישי את הקורס.. =)

Blank Smile

New member
יאללה.

[סיכום של שבועיים] שיר השבוע: Bowling For Soup - Why Don't I Miss You Damien Rice - 9 Crimes Jack Johnson - Sitting, Waiting, Wishing Lucie Silvas - Don't Look Back lucie silvas - last man standing Marvin Gaye - I Heard It Through The Grapevine
My Chemical Romance -famous last words My Chemical Romance -the sharpest lives OK Go - Dont Ask Me
Shayne Ward - What About Me Will Young - Who Am I שיר השבוע של הבויז: ...
הופעת / קליפ השבוע: אממ.. אפשר סרט? כי אם כן, אז אמן האשליות
ואם לא, אז... אממ.. אז אין.
תמונת השבוע: אני וחברות שלי באפטר לאילת השבוע.
משפט / ציטוט השבוע: "אל תדברי איתי בכלל עם הנעלי קיפי האלה!" - איש קבע צועק על מישהי כשהיינו בפריסה בעובדה השבוע
איך עבר השבוע? שבוע שעבר אני לא ממש זוכרת, נראה לי שהיה נחמד.
השבוע הזה היה ממש טוב! חוץ מזה שחזרתי ביום חמישי רק ב10 וחצי בלילה הביתה..
תכניות לשבוע הבא? אממ.. שום דבר מעניין. אולי חברה שלי מהצבא שהשתחררה באה לבקר!

שירציק

New member
מישהי יודעת מתיי עולה התוכנית של

הקרטרים?....אני יודעת שאני לא קשורה

מה, הם מטומטמים!!!!!!!!!!!!

למה בשבת? אני גם רוצה לראות וזה יוצא על שבת! מפגרים

Shiri from the block

Active member
יאאא יש!!../images/Emo113.gif אני אוכל לראות! איזה כיף! D: וקארין, אל תדאגי.. בטוח שיהיה לזה מיליון שידורים חוזרים גם בהמשך השבוע

למעלה