סיכום שבועי

../images/Emo199.gif סיכום שבועי

החלטתי השבוע לעשות סיכום שבועי ביום חמישי כי מחר [נראה לי] אני אהיה קצת עסוקה עם השיעורי בית שלי כך שקבלו בחיבק חם את הסיכום השבועי לשבוע זה
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
הופעת / קליפ השבוע:
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תכניות לשבוע הבא? שיהיה לכם סופ"ש נעים

כבר עבר השבוע../images/Emo7.gif

שיר השבוע: Incubus- Dig Lifehouse- Trying Lifehouse- Cling and Clatter Keane- Somewhere Only We Know Stabilo - Rain Awhile Stabilo- Everybody Incubus- Drive Damien Rice - 9 Crimes שיר השבוע של הבויז: - הופעת / קליפ השבוע: - תמונת השבוע:
חבל שהיא בטח עברה פוטושופ.. משפט / ציטוט השבוע: אני זוכרת שהיה לי אבל אני לא זוכרתתתתתתתתת אותו!
כשאזכר ארשום:( הא וכן, היה את זה "איכ!!איכככככככככככככככככככככככככככככככככככ!איכ!איכ!איכ! איככככככככככ!איכ!איכאיכאיכיאיכ!!!" - אני אחרי שחרבנה עליי יונה
איך עבר השבוע? מהרררררררררררר... ודווקא בסדר. עצוב קצת בגלל ילד מהכיתה שלי
תכניות לשבוע הבא? דיאטנית, וקאנטרי קלאב
ונראה לי גם תעודות

נמ...

שיר השבוע: אין. שיר השבוע של הבויז: Drowning איך עבר השבוע? בסדר.. תכניות לשבוע הבא? אני לא יודעת האמת.. סוף שבוע נעים לכולנו:)

Eti No Name

New member
יא אני אני אני ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: PCD - I Don't Need A Man Beyonce - Irreplaceble Sean Paul - Give It Up To Me Rihanna - We Ride שיר השבוע של הבויז: CBTY,
הופעת / קליפ השבוע: איזו הופעה של הבויז שרים את "עשר אלף הבטחות".
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: יש לי אחד טוב! "אני מפחד לנשק אותך" "למה?" "אני מפחדת שיהיו לי חורים בשיניים מרוב שאת מתוקה"
איך עבר השבוע? כייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףף, בקושי למדתי, והיה המון ימי הולדת ויצאתי וזה
תכניות לשבוע הבא? ללמוד לבגרות להיסטוריה
, לעבוד.. ואמ זהו! שבוע מצויין
.

נויה23

New member
גם לי יש בגרות חורף בהיסטוריה...

יש לי בגרות על היחידה השניה בהיסטריה, אבל אני צריכה קודם להיתכונן לבגרות במתמטיקה כי היא קודמת לבגרות בהיסטוריה. (הבגרות במתמטיקה היא יום שניה הזה והבגרות בהיסטוריה יום שני הבא בעזרת ד") מקווה שנעבור את זה בהצלחה!

סיכום שבועי שלי ../images/Emo45.gif

שיר השבוע: Wait A Minute - PCD ft. Timbaland
שיר השבוע של הבויז: quit playing game - שמעתי את השיר הזה אתמול בגלגל"צ (אבל השיר היה בגירסה שונה ממה שאני מכירה).
הופעת / קליפ השבוע: הקליפ החדש של גוון סטפני
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: היה לי ושכחתי
איך עבר השבוע? וואלה בסדר , הבנתי דבר או 2 בקורס
תכניות לשבוע הבא? חוץ מללמוד ... לצאת כי לחברה שלי יש יומולדת ואהה לא לבכות ש"השמיניה" תגמר

elena20

New member
עונההההההה

שיר השבוע:nelly furtado all good things usher & alicia keys my boo שיר השבוע של הבויז: הופעת / קליפ השבוע: nelly furtado all good things תמונת השבוע: בריט משפט / ציטוט השבוע: "את חושבת שאני צריכה לחפוף היום?" אחת הבנות בעבודה שאלה את זה באמצע המשמרת את הבוסית שלי איזו סתומה!!!!
איך עבר השבוע? עמוס מאוד,עבדתי מלא
, איזה כייף שהגיע סוף סוף הסופ"ש
תכניות לשבוע הבא? לעבוד המוןןןן

elena20

New member
מה קשור? יש מלא תמונות שלה עם

הילדים, היא אף פעם לא זנחה אותם, זה סתם ריכולים של התקשורת....

אז למה היא לא בבית שתדאג לילדים שלה

אני לא אומרת שזה שיש לה ילדים אין לה חיים, אבל לצאת כל יום ולשתות ומלא לא זה בסדר?

Blank Smile

New member
אויש אויש נו,

מה אכפת לכולם מה היא עושה עם החיים שלה? למה, חסרים אנשים שמשאירים את הילדים עם מטפלת/מישהו אחר ויוצאים להנות קצת? היא הרי יוצאת מאוחר בלילה, אחרי שהם כבר ישנים, אז מה אכפת להם? אנשים צריכים לצאת מהבית, במיוחד כשיש ילדים, בשביל לא לשבת בבית ולהירקב. ובעיקר בריטני, שצריכה כרגע להראות את עצמה כמה שיותר בשביל שייזכרו שהיא עושה קאמבק ושהיא בסדר מהגירושים ממה שמו.. עזבו אותה כבר.

Shiri from the block

Active member
OMG תקראו למשטרה!!!../images/Emo113.gif חטפו את שני והביאו כפילה אחרת שלה!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מי את ומה עשית לשני???../images/Emo11.gif

Shiri from the block

Active member
רק שתדעי../images/Emo113.gif שכבר איזה שבועיים לא ראינו שום תמונות שלה בכלל, מה שאומר שהיא בטח לא יצאה כל יום ושתתה, כי אחרת היו מתפרסמים מיליון תמונות שלה, ורק בשבוע האחרון ראינו שוב תמונות שלה אבל רק שהיא יוצאת או הולכת לאולפן הקלטות.

למעלה