לילה טוב!!

eini3

New member
../images/Emo199.gif לילה טוב!!

אויאמי סומינסי לכולם!!!
מה שלומכם? מקווה שהיה חג מעולה!!
(מה הקשר של ה-
??
) אני אישית ישנתי חצי הזמן
ובכל שאר הזמן טחנתי
(כן, כן, גם פרות אכלתי...) אני ממש מרגישה עצוב על זה שאני בקושי פה.... אני לא מגיבה לשום דבר!!! כי כשאני רואה תהודעות זה כבר מאוחר מידי...
בשונה מנועמ צ'אן, למשל
והרשו לי לאחל מזל טוב
וכל הכבוד
ומקנאה בך
והמשיכי כך
ושאני רק מקווה שלפחות את לא מזניחה את בצפר, כי את יודעת- אף ג'חנון לא יעשה לך תבגרויות!!!!!!!
אבל תכלס פתחתי תהודעה הזאת חוץ מלומר ליל"ט כדי להוציא קצת קיטור לפני שהוא מוצא כל מיני פתחים לא מפתים במיוחד להתפרץ דרכם החוצה-
אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה יאבאלהההה אמאלהההההההההההה סבתאאאאאאאאאאאאאא מה הולך פה????????????????? הוופל שלי ושין גון!!!!!!!!!!!!!!!!
כמעט התעלפתי כששמעתי את זה בפלאפון (והייתי בתחנה מרכזית, אז זה לא כזה רעיון מוצלח להתעלף והכל....) וכשראיתי תטריילר אז אאאאאאאאאאאהההההההההה וואוווווווווווו מה נראה להם לקוראינים המשוגעים האלה לשחק לי עם הלב ככה!?!?!??!?
אם הלב שלי היה דג, אז הוא היה מת מעודף חמצן.
תגידו- גם לטאקי היה שותף כזה באנטיק שלו? אני רוצה לדעת!!!!!
(ובקשה תגידו שהוופל עוד רווק... בבקשה???? אני אוריד אוזן בשביל חצי... בלי נדר....
) ולסיום
: איך אתם אוהבים את החביתה שלכם?
אני אישית אוהבת אותה בלי העין, 2 ביצים, עבה מאד ווול דאן. רצוי עם עלים למיניהם.
אני מאד עייפה. לילה טוב!!! אההההההההההההההההההההה עכשיו נכנסתי למיסוג'ו ויש תפרקים האחרונים של מאו
לאאאאאאא אני עייפה מידי לראות את זה.....

eini3

New member
../images/Emo199.gif

עלק ישן גם כן... שכחתי לשאול- בסוף של הטריילר- מה לעזאזל הוא לוחש לו שם באוזן????????????

geminigum

New member
על זה סיוון תענה לך,

כששניהם יתעוררו בקומונה.../tapuzforum/images/emo8.gif

Don Nirtin

New member
לילה טוב../images/Emo87.gif

אני שונא חביתות. חוץ מחביתות פטריות
. מעדיף בעיקר ביצת עין כי הצהוב של זה מתמוסס יופי אחרי שהורסים את זה עם המזלג
. עוד חפירות- בבוקר
.

One Missed Call

New member
או--ההההההההההא~! ../images/Emo68.gif

כפי שאמר אחד מזקני הג'וניז, שאינו בקו השפיות לדעת רוב.. אז בוקרטוב לכולם
ושוב תודה רבה לכולכם על כל הברכות
זהו נגמר החג.. עד לחג הבא
ואני נאלצת לחזור לשגרת הלימודים.. טוב לפחות מחר שישי ואז שבת יום מנוחה [ברור על מי אני עובדת
].. אז החופש הבא שלי הוא יום כיפור.. אה... טוב! לפני שאני אאחר כדאי שאני אלך לארגן מערכת ולאכול משו.. אז שיהיה יומעולה לכולם!

geminigum

New member
בוקר טוב לכולם/tapuzforum/images/emo6.gif

כמה נפלא יכול להיות בוקר של מישהי, שסוף סוף החליטה לראות את הפרקים האחרונים של אילג`י, כי אחרי פרק 17 לא הייתה מסוגלת להמשיך נפשית וספיר לא הייתה ובשעה אחת בלילה, המחשב החליט שחלאס, אבל גם הוא בן אדם וזה קרה בדיוק בשליש הראשון של פרק 20. אז, האונני הזאת, הנונה של ג`ונה ג`ונקי, מלך קוריאה הלכה לישון ממורמרת כמעה... ארררררררררר... בוקר מצוין לכולם.

asia84

New member
נכון מאוד גיני ../images/Emo3.gif

הפרקים 17 ואלה הם באמת הכי שלא מוסגלים לעקל אותם נפשית אני בקושי עקלתי עם אחותי ואחי שהצטרף אילנו וחכינו והיה ממש קשה לעיקול אבל היה שווה צפיה בכול אופן ראיתי 4 פרקים ברצףף את האחרונים והיה ממש נפלא לצפות והיה מלאה מתח באוויר גיני תחזיקי מעמד אני מחכה שתסבירי לי עוד את הסוףף .

asia84

New member
../images/Emo42.gifבוקר טובב +סופ"ש../images/Emo42.gif

יאוו אני לא מאמינה שסוףף שבוע הגיעה כל כך מהר ואני יום בעבודה איזה כיףף שזה סוףף שבוע ננוח כמו שצריך ועוד אחרי החגג שאחיינים שלי עייפו אותי
ועכשיו שהם הלכו הבית אני הנוח היום סוףף סוףף כמו שצריך אז שהיה לכולנו סוף שבוע נהדר לכולם ונועמ צא'ן שוב מזל טוב על הצבע האדום מגיעה לך אחרי הכול עשית חפירות
אז חזרתי לשיגרה ז"א לעבודה נישתמע בהמשך היום אז ביי בינתיים

למעלה