בוקר?

בוקר טוב! ../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo42.gif

סיבוב על האייקונים החדשים (את האייקונים האלה אני כבר זוכתר משנה שעברה - סימן שאנחנו כבר צוברים פה ותק!!!!!!!! עד עכשיו כל חג היה חדש לי פה...אני חושבת שזה החג הראשון שאנחנו עושים עליו סיבוב שני פה.יששששששששששששש) קיצר - בוברוני - שים חגורת בטיחות ותנשום עמוק. הכל בסדר.מה שבטוח - יצאת לדרך חדשה. כמו שאבא שלך אמר לך בחלום - "אבל הגובה הוא גובה קטן המאפשר קפיצה קלה".......הכל בהישג ידייך.

בוקר טוב../images/Emo171.gif

היום הצ'ופצ'יק הקטן חוגג שבועות בגן, הלך לו לבוש לבן עם טנא מלא כל טוב וזר פרחים לראשו. החיוך, הגאווה והתמימות בעיניו עשו לי היום. הלוואי וירגיש ככה כל חייו. (אוף..... חבל שלא צילמתי..... לא היה ממש זמן על הבוקר עם העבודה והכל....) שיהיה לכולנו בוקר טוב והמשך יום מקסים.

בוקר נפלא!../images/Emo141.gif

הבוקר כבר איטי ונעים לי... אתמול היינו בטקס צעדת ירושלים באיצטדיון טדי, אז קמנו מאוחר יותר היום
בוברוני- אחלה חלום. אני מתה על חלומות. הם עושים עבודה מדהימה ועוד נותנים לנו לישון תוך כדי... לחלום הזה יש אחלה פונקציה- לעבד ולהרגיע. (תגיד מה אתה בעיקר זוכר מחלומות? תמונות? קולות? הרגשה?) הסיפור סיפר יפה (אם כי יש אומרים שקצת בהגזמה) על תחושות חוסר שליטה (ופחדים) שעוררו בך התקופה הקשה שלפני הגירושים ולאחריה. התחלת לחלום על זה? מעולה, עברת שלב משלב ההישרדות לשלב הטיפול בעצמך. נסיעה בחלום היא סמל מעולה לתחושת שליטה (או בהרבה מקרים- חוסר שליטה : ) ואתה, חוץ מהנסיעה- כל האירועים בחלום הם כביכול מחוץ לשליטתך. אתה יודע מה אתה צריך לעשות בחלום, אבל הסיטואציות החיצוניות גוברות עליך... ויש משהו יותר טוב שמסמל תחושת חנק מאשר ניילון נצמד שעוטף אותך ואת העולם, גם בלי שליטתך? והפחד לאכזב את כל המשפחה? לרצות לקרוא להם לעזרה אבל שוב לטבוע בסיטואצייה.... וכמובן השיעור החשוב של החלום- בין כל האין שליטה, הפחד והעצבות, יש לך איך להתגבר. יש לך על מי לסמוך. תראה איזה יופי איך אבא שלך בא להרגיע אותך שהתהום רק נראית לך תהום והופ הציל אותך והניילון החונק והראה לך פרופורציות- איפה באמת אתה נמצא... ואתה יודע מה כ"כ יפה בטיפול של החלומות? שהם יראו לך גם את ההתקדמות. לאט לאט החלומות שלך יראו לך פחות חנק ולחץ ויותר פתרונות. (אתה צריך לשמוח- אתה תחת טיפול ...
)

למעלה