בוקר?

bobroni

New member
../images/Emo199.gif בוקר?

התעוררתי מחלום מוזר.. מאחר וזכרון החלום עשוי שברים שברים.. אני אפרט על פי מה שזכור לי.. בחלום, אני מודיע שאני מתחתן - שוב - בחירת ליבי(?) אישתי לשעבר. הפעם משהו צנוע, היום הגדול בא, ודברים משתבשים.. אני חוזר מהעבודה, לוקח את האוטו על מנת לנסוע הביתה להחליף בגדים הכל בלחץ... אני מגיע הביתה לוקח איזו חליפה שנראית שלי, משהו בה שונה.. אבל אני לא נתן על כך את הדעת. אני חוזר לאוטו ומתחיל לנסוע.. הנסיעה הופכת להיות באיזור לא מוכר, הררי, כמעט חוץ לארץ.. ואז מהירות פלוס סיבוב לא תקין, גורם לי לאבד שליטה, אני תוקע בין שמים לארץ..אבל לא ממש.. ואני אסביר.. האוטו הופך להיות קרון רכבת ואני עומד בחוץ נראה כגולליבר בארץ גמדים.. התהום היא תהום אבל הכל "עטוף" בנייליון נצמד.. אני צועק לעזרה, זה איזור הררי של טיולים, אנשים הולכים ובאים, איש לא שומע, ואני יודע שעוד רגע הכל מתמוטט תחתיי ואני והקרון על כל יושביו נופלים.. אני עושה חור עם האצבעות בניילון, וצועק, אנשים מסתכלים פתאום אך לא מגיבים, פתאום אבא שלי בא, הוא אומר שהכל בסדר זה לא תיהום ומתנהל דיון קטן בנושא.. הוא משחרר את הניילון ומסבר שתחתיי היו מפעלים של אסם ועד סוג ששכחתי כרגע.. אבל הגובה הוא גובה קטן המאפשר קפיצה קלה, אני יורד.. ניכנס לאוטו ונוסע.. אני מגיע לבית הורי, עולה להלחליף בגדים ומגלה שחלק מהחליפה זו שמלה זוהרת.. אני נשאר במכנסיים המחוייטים וטי שירט.. אני לא יכול ללבוש שמלה והשעה קרבה כדי לנסוע להביא את החלק הנכון.. הרגשתי שמשהו לא תקין בבגד. המשפחה שלי מגיעה, ואני מתחיל להרגיש שמשהו לא בסדר, בתוכי. עובד מאחד לאחד ומודה, רואה את השמחה בעיניו, האושר.. אבל משהו בתוכי.. ככל שמגיעה השעה, אני מבין, שאני לא רוצה...לא רוצה..הפעם לא הלכתי עד הסוף..התעוררתי באמצע מהחלום.. פחד אחז בי.. קצת עצבות.. מצד אחד חלמתי בפעם הראשונה על גרושתי לשעבר ועד חלום מסוג זה מצד שני התובנה באה לי בחלום, אינני רוצה.. אינני רוצה... לילה טוב

Rtitan

New member
../images/Emo42.gif בוקררררר טובבבב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

tintong

New member
בוקר בוקר ../images/Emo185.gif

חלומות ? הלוואי והיה לי זמן בשביל זה
רבעוש............ נפלא
ואת ...

Mika Rali

New member
בוקר

חזרה... בפעם הבאה תשים כתובת על השולח... בוקר יום הולדת לנסיך הקטן שלי...
עוד מזל תאומים בדרך לכבוש את העולם! יום טוב.

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo95.gif../images/Emo23.gifלנסיך

שפע ברכות לנסיך היפה... מאחלת בריאות ואושר ושתביאו נחת אחד לשנייה. אין על האהבה הזו - ושום דבר לא משתווה לה. מזל טוב

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

tintong

New member
/tapuzforum/images/emo65.gifאני

בטוח אוהב אותו /tapuzforum/images/emo24.gif שיגדל להיות הכי מאושר ר ר ר /tapuzforum/images/emo23.gif

שפי אחת

New member
מזל טוב לנסיך ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

עד מאה עשרים שנות אושר בריאות אהבה וכל שתבקש ילד הלוואי ויתממש

Mika Rali

New member
המון תודה../images/Emo65.gif

אנחנו מבקשים רק בריאות ושלווה... כל השאר יגיע לבד

Mika Rali

New member
בוב ספוג

מבטיחה אחורי זה לחזור עם קסוטו... חוזרת אליך מאוחר יותר במסנ'....
לבנתיים וקח את זה באיזי.

בוקר טוב

רצתי להתחיל לפרש לך אבל זה יכול לקחת שבוע, ואין לי הרבה זמן.... "חלומות של אתמול הן שלהבות נרעדות""... טוב זהו, אני כבר מתרגשת...

בוקר אור ../images/Emo42.gif

בוב, החלום שלך... קטונתי מלפרש, אבל עושה רושם שהתת מודע מאשר לך את מה שכבר ידעת עד עכשיו
שיהיה אחלה יום

למעלה