כל נדרי

מה שמצחיק אותי הכי בסיטואציות האלה

ובמקרים דומים, שבסוף תמיד מי שאמר את הקללה נתקע איתה כגורם המאפיין הבלעדי שלו
כאילו ככה זוכרים אותו
וכדאי שנאי אלך עכשיו לקנות בגדים, בזה אני הכי טובה.... אהה אגב היום היתה הפעם הראשונה שלקוחה התקשרה אליי ושאלה "את בעבודה?" ואני כזה לא אני כבר לא עובדת שם יותר, ואז הפנתי אותה בנחמדות למוקד. שיעבדו קצת
אמנם היא העירה אותי ב9 בבוקר אחרי 4 שעות שינה משום מה
אבל זה היה שווה כל רגע. תענוג.

Dark chocolate

New member
../images/Emo215.gifאיך בא לי ללכת..

אבל לא נראה לי שאני אבוא מחשש לסקילה באבנים
נברר עם אימא.
[שיש לה פיצול קשה. תגידו לי איך אפשר לאהוב את טלי שרון ונינט טייב באותו הזמן?! רר.
]

אהה זה פשוט../images/Emo11.gif

פשוט לא לוקחים אף אחת מהן כל כך רציני. זה אפילו לא קשה כי את נינט אפשר לאהוב את הקול ואת טלי את המשחק. פשוט צריך לעבור את גיל 11 נראה לי

../images/Emo69.gif../images/Emo10.gif

רוצים לבגר אותי בעוד שנתיים?? הייתי הולכת לזה ששבוע הבא בירושלים אבל "לא... זה לא לגיל שלי...."

גם לי ההורים שלי אמרו את זה../images/Emo6.gif

אבל הלכתי בכל זאת
עכשיו לא נראלי שיש להם בעיה
גם כבר קראתי את המחזה 3005848485800430 פעמים

../images/Emo69.gifהי בואי נחליף מוח../images/Emo6.gif

|קול צפצפני| אצלנו במשפחה, צריך לבקש רשות מההורים כדי ללכת לדברים כאלה... |סוף קול צפצפני| אהה וגם אמרתי שאני עדיין מנסה נואשות להשיג כסף לכרטיס? אם אין הנחה הלך עליי יש לי רק 35 שקל בקופה

האמת, שגם אצלי../images/Emo6.gif

תירצתי את זה בהתנחלות בהרצליה עם מיכל וחלי...בעצם ההורים היו בחו"ל
אבא רק החזיר אותי יום אחרי

../images/Emo69.gifעדכון! [+../images/Emo58.gifעל הסרטון]

עברתי 10% מהסיכויים שאני ילך לכל נדרי
[והכל בזכות הסרטון של לירון ונעה! הוא עבר בדיוק כשהיה תקטע עם העמידת ראש של טלי (= הוא אמר שזה מגניב
] זה הדבר הטוב.. הדבר הרע זה שאני צכה להחליט אם אני רוצה את ההצגה או הופעה של מירי [כשיתחיל הסבב הופעות] |התגובהשלאבאשלי| ואני רוצה את שניהם:( ועוד דבר חצי רע- אבא שלי לא יודע על הנושא של ההצגה [כששאלתי אותו אם אפשר ללכת להצגה כלשי שאני רוצה לא אמרתי את הנושא.. חכמה שכמוניי] והנה שוב מצאתי את עצמי חופרת בלי כוונה

עדיף הצגה../images/Emo11.gif

והיי, לאבא שלך הייתה תגובה יותר טובה מהתגובה הלא ברורה של אח שלי

אני רוצה את חירותי!!../images/Emo47.gif

אצל אח שלי זה היה בערך ככה: אני רואה את הברכה, הוא נכנס לחדר "who's that bitch? [זה נהיה הדיבור שלו לאחרונה
]" "טלי שרון" "שהיא?" "שחקנית" "אה." הולך "מה, לא טוב?" מושך בכתפיים. "לא יודע."

אני אמסור לו../images/Emo11.gif

סתם, הוא פשוט לא החלטי. פעם הוא ראה איזה תמונה שלה ואמר שהיא כוסית. ולשחק.. לא חושבת שהוא ראה אותה משחקת

הנושא של ההצגה זה דת ../images/Emo11.gif

שמרני, חצאיות (כפיר
) הכל עניין של איך מציגים את זה....
ואני שמחה שעזרנו לך. אני לא חושבת שטלי האמינה כשהיא עשתה את העמידת ראש הזאת שככה היא תתרום למאמץ הלאומי.

למעלה