כל נדרי

../images/Emo197.gifכל נדרי../images/Emo194.gif

קורותיה של חבורת צעירים חרדית הטועמת מן הפרי האסור במסע גילוי עצמי. המחזה מבוסס על סיפורים אמיתיים.
ראשון לציון, היכל מאיר ניצן לתרבות ולאמנות 20:30 ד 01/11/2006 הרצליה , (אודיטוריום בית חיל האוויר) 21:30 ו 03/11/2006 קיבוץ מזרע, אולם מופעים מזרע 21:00 שבת 04/11/2006 קיבוץ יגור - אולם אזורי יד למגינים 20:30 ב 15/01/2007 קיבוץ יגור - אולם אזורי יד למגינים 17:00 ג 16/01/2007 קיבוץ יגור - אולם אזורי יד למגינים 20:30 ג 16/01/2007 מעניין אם הם באמת עושים הפסקה גדולה או שעוד מעט יוסיפו עוד תאריכים. וקיבוץ מזרע זה 20 [!!] דקות ממני. וזה אפילו עולה רק 80 שקל וממש בא לי ללכת שוב. מי רוצה? הסעה עליי! אגב, אם מישהו הולך - תגידו לי בבקשה אם עדיין נותנים לנו הנחה.

שירוש1989

New member
../images/Emo10.gifעכשיו הם נזזכרים לבוא לראשון???

חשבתי שהספיק לך 3(?) פעמים... בכל אופן אם ההסעה עליך אני באה

קבלו ביטול, זה עמוק עמוק בצפון../images/Emo6.gif

אני לא מבינה למה אני מנסה לחפש מקומות קרובים יותר כשיש לי את המקור במרחק 10 דק' נסיעה באוטו
[ושעה באוטובוס
] הרצליה
אבל נראלי הגיע הזמן שהם יגיעו לכפר סבא
לא מגיע לעיר הזאת קצת איכות?

יש שם את המועדון הכי מפגר בצפון

האולטרסאונד... יוו איפה הימים הטובים שדודו היה הסלקטור בכניסה והייתי מתלווה אליו לשגע את כל בני ה18 שבאים לרקוד לשתות ולהזדיין בשירותים
ובין לבין הייתי לוקחת לו את כל תלושי השתיה ולא משאירה לו כלום
אחחח הימים הטובים

יש מצב שעוד יוסיפו

יכול להיות שפשוט ההצגות ביגור נקבעו כבר מעכשיו ואת ההצגות לדצמבר עוד לא קבעו.. אבל גם יכול להיות שנותנים להם קצת חופש

סוף סוף אני אראה איפה נעה גרה ../images/Emo6.gif

ייייאייי
אני מקווה שנאי אוכל להבריז מאנגלית.... יו אני לא מאמינה שאני חוזרת לסוג של כיתה א'. בכל מקרה אני ממש אבל ממש מקווה שהתאוריה שלי לגבי הפסקה של חודש בהצגות כי אחד השחקניםעוזב וצריך לשפשף את המתחרה לא נכונה וגם אם כן שזאת לא תהיה טלי
כאילו הייתי יכולה להתבאס לסוע עד לשם, אבל בכל זאת... נעה
בקיצור נעה יהיה בסדר

"אני יותר בקטע של דגים תאמת"

אמממ עכשיו הבנתי שזה ממשלא משנה אם טלי לא תהיה בהצגה כי נראה אותה קודם
כמה מתחשב מצידי

ועכשיו הבנתי שלא הסברתי אתעצמי כמו

שצריך
לדבר עם עצמי זה שולט!!11 בכל אופן התכוונתי שזה ממש לא משנה אם אין הצגות בדצמבר לפי התאוריה שלנו כי מעיפים שחקן. כי נראה את זה בנובמבר... אז מה אכפת לנו? אבל זה לגמריי חסר התחשבות מצידי

טוב זה לא חדש לנו../images/Emo3.gif

ונכון כסף הכי חשוב. כסף וקליק. יואווווו בא לי קליק קורנפלקס!!

בא לי קליק שחור לבן!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל אני לא יורדת שוב. גם אין לי כוח ללכת ל"דבה" וההוא פה למטה מוכר שוקולד מקולקל. וחוץ מזה שגם ככה בגלל דנדי אכלתי אתמול פתיתים
בקיצור נראה לי אני אסתום. היכונו למחר. הודעה קורעת לב

למעלה