פרק 13

m i c k e y 15

New member
אוףףף הכל התשתבשששששש

אוףףף עד שהיא כמעט קיבלה מידע! ועד שהם כמעט יצאו!!! ולינק יכל לצאתת הכל התקלקל!! איזה חראא אוףף אני כזה עם פה פתוחח כל הפרקק ובמיוחד בסוףףף ואיך שמייקל כזה היו לו דמעות בהתחלה..חמודד! ושהייל התחנן בפניו לא להרוג אותו..אני כזה ''אל תהרוג לאא'' מסכןןן! יווו אני במחחח

hannyoi

New member
פרק מדהיםםםםם

איזה מתח... מסכן לינקולן,ומייקל..

תמר89

New member
ווואו חתיכת פרק.. עצוב......!!

טוב זה היה פרק קשה... זה היה פשוט עצוב\מעצבן!! לראות את הצנרת החדשה ועוד יותר עצוב זה היה לראות את הפרצוף של מייקל שהיה מיואש כל כך..

איך הוא חתך את עצמו../images/Emo5.gif

וואהי זה היה קשה לצפייה
חח אבל בהחלט פרק שולט

לושהה

New member
../images/Emo2.gif

נוו אנלא יכולה לחכות שבוע!!
אני לא יכולה לחכות שבוע!!!!!!!!!111!1!11!!!11111111
היה פרק כזה מדהים!!
כמה מותח!!
כזה...עוד לא נרגעתי

סופי 777

New member
איזה פרק יפה!

ממש אהבתי את הפרק. במיוחד כשבסוף הכל נהרס להם
מסכן מייקל

איזה פרק :'(

אחחחח לינקקק מושלםםם שלייי למה למה למה למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומזה הצינור הזה ששמו כוסססססעממקקקקקקקקקקקק לאאאא רוצה שיהרגווווו אותווו לא רוצה :'(

victoria777

New member
היה פרק מעולה

מסכן דני.מעניין מה יגידו לאשתו בנוגע למוות שלו. אני מתה לדעת מה יקרה לכיסא החשמלי.

ה-פרק!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

סטנדמן חיי!! אני פשוט ההייתי בהלם!|: מסכן הייל
ומה פתאום ורוניקה נראית כ"כ טוב?
כאילו, אין לה בגדים, אין לה כלום... ואיזה רעים כל החברה של הבחירה! הם בכלל צריכים להגיד תודה שהם בכלל בורחים איתו! [חוץ מהזקן ומסוכרי] ומסכן מייקל! אבל ממש! איך הוא בכה... וטי-באג כזה מניאק. וטעות ששמתי לב אליה: נכון בפרקים הראשונים, אז מייקל גנב חומרים ושם אותם במשחת שיניים ואחרי זה שם בביוב או מה שזה לא יהיה במרפאה? אז איך זה יכול להיות שבאותו מקופ גם יהיה ביוב וגם סתם פתח שהם יוכלו לעבור בו?

הסבר

מה שהיה במרפאה זה חור ניקוז\אוורור\וואטאבר, מתחתיו היה חדר שמשם הצוות עלה בעזרת חבל שמייקל קשר בפרק הקודם, וזהו החור ניקוז של אותו חדר, שמוביל לביוב. מקווה שזה לא מסובך מדי

אה הבנתי!

נזכרתי שבפרק 12 הוא עשה פתח קטן עם המטאטא בחור ניקוז כדי שהוא יוכל להסתכל מלמטה...

CF15

New member
לא הבנתי מה היה הכדור השחור הזה

שמייקל הוציא מעצמו..זה היה מגעיל מידיי אז גם לא הסתכלתי..אבל מה זה היה??

הוא נתן אותו לאחיו

זה גרם לו למעין קלקול קיבה, ובשל כך העבירו אותו למרפאה.

למעלה