פרק 13

yakir2006

New member
אחרי שתראו את הפרק.. (לא ספוילר)

אתם תהיו במתח מטורף!! אתם תעברו את השבוע עד לפרק הבא בייסורים קשים.. אבל תזכרו דבר אחד! אנחנו חיכינו 3 וחצי חודשים!!
צפייה מהנה!

Gilliana

New member
ובשבוע הבא, עוד יותר!!!

אין ספק שהסוף של פרק 13 הוא אחד השיאים של הסדרה וצפוי לכם שבוע של ייסורים קדים אבל ליד פרק 14, פרק 13 הוא משחק ילדים...

yakir2006

New member
לא נכון

פרק 14 היה הפרק הכי פחות טוב בסדרה (לא גרוע כי אין פרק גרוע בסדרה.. יש רק טוב ויותר טוב).. והסוף שלו לא כל כך מותח אם אני זוכר טוב.

Gilliana

New member
כנראה שאתה באמת לא זוכר

משום שאני לפחות, אחרי פרק 14 הייתי זקוקה להכנה נפשית ולכדורי הרגעה לפני שהייתי מסוגלת לראות את פרק 15, שדווקא הסיום שלו היה חלש יחסית - אולי אתה מתכוון אליו?

adi121

New member
../images/Emo196.gif פרק 13 ../images/Emo196.gif

פרק 13: ורוניקה מחליטה להיחשף בפני התקשורת וגם נפגשת עם הייל, שמגלה לה את פרטי הפללתו של לינקולן. קלרמן מגיע למקום המפגש ומתעמת עם הייל. הקבוצה לוחצת על מייקל לארגן בכל זאת בריחה. שרשרו לכאן הכל על הפרק! צפייה נעימה

Beautiful Scar

New member
אוי מיי!! ../images/Emo199.gif

אנלא מאמינה! הפה שלי פעור, מראים בפרק הבא שהוא עומד מול הכיסא. יא היא כמעט קיבלה את כלמה שהיה שהיה יכול להציל את לינקולן. וללינקולן היתה.. קילקול קיבה! יא אנלא מאמינה.

קובי221

New member
פרק מהמם!

מעניין מה יהווה את העיכוב שהוא לא יוצא להורג! אני מאמין שעל דני היה עם שחפץ. ומעניין מה הדרך החלופית של הבריחה.

../images/Emo214.gifהעאעאהעאאא,עוד שבועעעעעע

איך איך? יאוו. זה היה פרק טוב. אחד המותחים. והוא עבר מהרמהמרמהר
אני לא מבינה, הוא כבר היה בחדר הזה, איך הוא לא בדק את הצינור?

TAL 8

New member
איזה פרק ../images/Emo6.gif קשה לי לנשום!..

איך מייקל בכה זה היה כזה עצוב.. התגעגעתי לאברוצי..

chicoes

New member
הוא כן בדק

בפרק 12 הוא בדק את הצינור וראה שהכל בסדר. בפרק 13 השרת החליף את הצינור כי הוא היה שבור ומייקל והוא לא ידע על זה

תשובה: הוא בדק אבל

היה שם איש אחזקה שראה את זה, ראו אותו מסתכל על זה וכנראה שהוא תיקן אח"כ את זה.

sweet fairy

New member
אההההההההההההההההההההההה

לחכות שבוע???? איך אפשר לחכות שבוע?????? זה בהחלט הפרק הכי מותח עד עכשיו שבוע זה הרבה זמןןןןן

למעלה