נא למחוק בבקשה סוגי בבקשה נא למחוק את דבריו של הנ"ל, גידופים כאלה לא מוסיפים כלום
ג גנדרן New member 17/1/10 #22 נא למחוק בבקשה סוגי בבקשה נא למחוק את דבריו של הנ"ל, גידופים כאלה לא מוסיפים כלום
א אסטרולוג New member 18/1/10 #34 לא מוותרים עלייך! ../images/Emo47.gif ../images/Emo236.gif לא כאן ולא בשום מקום אחר. ובהזדמנות תעבירי לי שיעור פרטי על כל מה שאת יודעת על שפינוזה.
לא מוותרים עלייך! ../images/Emo47.gif ../images/Emo236.gif לא כאן ולא בשום מקום אחר. ובהזדמנות תעבירי לי שיעור פרטי על כל מה שאת יודעת על שפינוזה.
ג גבעון 1 New member 18/1/10 #24 סליחה המנהלת אולי יש לך תמונה יותר סקסית, מהפרצוף שוטר... נגיד שוטרת חמודה....
ל לחוד New member 18/1/10 #25 תודה רבה נקווה שמכאן ואילך הפורום ימלא את ייעודו. והצעה למנהלת הנכבדה: אולי תצרפי אלייך עוד מישהו/י לצוות הניהול כדי שגם בזמנים שאין באפשרותך לנהל את הפורום יהיה פה סדר.
תודה רבה נקווה שמכאן ואילך הפורום ימלא את ייעודו. והצעה למנהלת הנכבדה: אולי תצרפי אלייך עוד מישהו/י לצוות הניהול כדי שגם בזמנים שאין באפשרותך לנהל את הפורום יהיה פה סדר.
ג גבעון 1 New member 18/1/10 #33 ואני חושב שהיא מנהלת טובה, באמת, אבל צריך אחראי משמעת... כדי שמי שפה משפיל או מקלל ימצא עצמו בחוץ, ולא ידפוק חשבון לאף אחד...
ואני חושב שהיא מנהלת טובה, באמת, אבל צריך אחראי משמעת... כדי שמי שפה משפיל או מקלל ימצא עצמו בחוץ, ולא ידפוק חשבון לאף אחד...
א אני הקTן New member 18/1/10 #36 מחזק את ידייך!!! כל הכבוד!!! וכמו שהמשגיח בישיבה אומר, אם זה קשה, סימן שהשטן מתערב......