אורי 2 1

New member
../images/Emo195.gif

שלום לכולם. אני בדרך כלל קורא סמויי כאן בפורום,ומפעם לפעם אני גם מגיב קצת. בשבועות האחרונים לא יצא לי כל כך להיכנס לפורום,בגלל שלפני שבוע וקצת התגייסתי והשבוע כבר התחלתי את הטירונות,אז רק רציתי לשתף אתכם קצת במה שעבר עליי
. בכלליות,זה לא היה שבוע יותר מדיי קשה,למעשה זה אפילו לא ממש היה טירונות,זה היה טרום טירונות. בעיקר הריצו אותנו,עשינו תורנויות מטבח ושירותים,ושמירת אוהלים בלילה. היו לנו יומיים שלמים של הרצאות,די משעממות. עד כמה שאני לא סובל את הטירונות הזאת,אני חייב להודות שבאיזושהי מידה גם נהניתי,הכרתי אנשים חדשים,שאני עומד להעביר איתם את החודשיים הקרובים,חלק אולי אפילו את כל משך השירות שלי. הייתה לנו שעת ט"ש כל יום,שזו כמובן הייתה השעה הכי טובה ביום,כי אז יכולנו לעשות (בערך) מה שאנחנו רוצים,אבל בסופה היה לנו מסדר כדי לוודא שהאוהל מאורגן כמו שצריך וכולם מוכנים לשינה. בסך הכל עבר שבוע לא קל,בעיקר ארוך ומתיש,ואני שמח להיות בבית,אבל שבוע הבא אני סוגר שבת. שיהיה לכולנו שבוע מעולה

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ספר עוד קצת על עצמך, וגם לאן התגייסת? איך האנשים שאיתך?

resputin

New member
ברוך הבא :)

כן, להתגייס זה מעט שוק, אבל אל תשכח שזה משחק ותשתדל להנות ממנו. :) בתכל'ס זו תקופה חוויתית. (לא הייתי חוזר אליה בחיים, אבל חוויתית
)

gooligay

New member
שלום!

דבר ראשון כל הכבוד על המעבר מקורא סמוי לפעיל. ודבר שני, הצבא הוא אחד המקומות כמו התנועה או מקומות אחרים שגורמים לך ל"התקע" עם אנשים מסויימים שלפעמים לא היית זוכה להכיר אותם אם לא הייתם באותה קבוצה, כיתה וכו'. דווקא הצבא בגלל המסגרת הנוקשה והרצון הכמעט תמידי של כולנו לברוח ממנה גורמת לנו להקשר לאנשים וגם להפתח. דברים שביום יום אתה לא מוציא מעצמך פתאום בגלל הקירבה שנכפתה עליך עם אנשים אחרים, אתה תוציא ותממש. כך שגם בצבא יש יופי מסויים ומעלות. בכל מקרה שיהיה שירות קל ושתהא תקופת שירות חוויתית ומהנה!

למעלה