מה הקשר?

dandi99

New member
גמאני=]

מחזור גיוס של החייל -יולי 07. חיל בו משרת -חיל השריון. הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' -חטיבה 401,ומפקד או יותר נכון כרגע סמ"ח.

dandi99

New member
פעם אחרונה שאמרתי לו את זה..

חטפתי הרבה כעס ומרמור בטלפון על זה שזה לא בדיוק ככה,יש עוד חצי שנה והזמן לא עובר. כ"כ נמאס לי שהוא מוציא את כל המרמור והכעס שלו בצבא עליי שהבהרתי לו אותמול שאם הוא ממשיך ככה אני לא מוכנה לדבר איתו. אני לא שק איגרוף שלו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאא.. ואת אמרת לי כאן לא מזמן

שהם מתחילים עכשיו (31.12) אימון משהו בצפון עם הנדסה, לא? :)

dandi99

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת מפחידה אותי

בדיוק אתמול שאלתי אותו על זה. הוא אמר שהנדסה בעיקרון כן מתאמנים איתם אבל הם לא יושבים באותו בסיס אלא במרחק של כמה דקות מהם. :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחחחחח

כתבתי את ההודעה כי בדיוק דיברתי על זה עם חבר שלי חח הוא אמר ששיריון באיזור וזה ;)

עונה :)

מחזור גיוס של החייל - אפריל 09 חיל בו משרת - לוט"ר הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' - התגייס לחובלים, נפל אחרי 8 חודשים, ובנוב' התחיל מסלול לוט"ר..

אירלין

New member
הוא היה בחובלים?

למה הוא נפל, מה קרה? חבר שלי עדיין בימ"פ עכשיו, עומד לסיים...על מה נופלים שם? איך בכלל התמודדתם עם כל המרחק והיציאות הממש ממש ממש דפוקות האלה? ועוד אין טלפון ולא כלום....מה אתם עשיתם?

..

כשרק רשמת שחבר שלך התגייס בדיוק פתחתי אל השרשור שהוא נפל, ואם אני לא טועה הגבת לי שם גם.. יש פה עוד מישהי בפורום (מעיין) שחבר שלה נפל גם.. חסר שלי נפל בהפלגה מסכמת (בסוף השלב הבסיסי - אחרי הימ"פ) אחרי 7 חודשים בחובלים.. הוא לא עבר הסמכה על ספינה והחליט לא לערער על ההחלטה וליפול משם.. נופלים בעיקר על להיכשל במבחן מעשי\עיוני.. מה עשינו? כתבנו מכתבים, ניצלנו כל דקת שיחה אפשרית בסופי שבוע (הוא היה מתקשר אליי הרבה ב4 בבוקר וכאלה לשעה שעתיים), טסתי אליו לאילת לבקר אותו פעם אחת.. אבל אין יותר מדיי מה לעשות - בעיקר חיכיתי.. וכל סוף שבוע שהוא היה חוזר היינו כל הזמן ביחד וניצלנו כל דקה.. אני לא אומרת שזה לא היה קשה - הייתי רגילה להיות איתו כל יום במשך 4 שנים ופתאום לקחו לי אותו, אבל למדתי להעסיק את עצמי וגם אני הייית בצבא וחזרתי רק שו"שים.. אז זה עבר קצת מהר יותר.. זה שלב שעובר, בערך 4 חודשים אחרי סוף הימ"פ כבר התנאים יהיו הרבה יותר טובים, את תראי :) בהצלחה לחבר שלך :)

../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

מחזור גיוס של החייל -מרץ 07. עוד רגע משתחרר
חיל בו משרת -שריונר הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' - אמ הוא מחטיבת ברק, 188.

pc girl

New member
:)

מחזור גיוס של החייל - נוב 07 עייפים!!! חיל בו משרת - שריונר, חטיבה 7 כבוד עוצמה פאסון
הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' - מטק ב75

pc girl

New member
נראה לי שאמרת לי עליו פעם...

ונראה לי שהוא היה אחד הגננים שלו... יש מצב?

כן.

אני לא זוכרת את זה אבל תמיד יש סיכוי. כשהוא היה מפקד קורס מטקים עכשיו הוא כבר לא שם :)

למעלה