מה הקשר?

FallOutGirl

New member
../images/Emo195.gifמה הקשר?../images/Emo195.gif

כל אחת בטח תשמח למצוא כאן מישהי שהחברים שלהן משרתים ביחד או לפחות מכירים :) אפשר להבין אחת את השניה הרבה יותר טוב וגם סתם נחמד לדבר על אותו מקום. לצאת לדאבל דייט וכאלה חח אז.. שכל אחת תכתוב. בלי יותר מידי פירוט. מחזור גיוס של החייל - חיל בו משרת - הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' - כמובן, לא לשכוח - לא לתת יותר מידי מידע בקשר ליחידה/גדוד וכאלה. יש מידע מסווג. אם ברצונכן להמשיך לדבר לעומק על יחידה מסוימת - ניתן לפנות אחת לשניה במסרים/מסנ/וכל דרך פרטית. בהצלחה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני אתחיל :)

מחזור גיוס של החייל - נוב' 08. חיל בו משרת - הנדסה קרבית. הערות - ירד למחזור מרץ 09.

GrowingMadness

New member
יאללה.

מחזור גיוס של החייל - התגייס בנוב' 08 \ הגיע לכפיר במרץ 09. חיל בו משרת - חי"ר הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' - התגייס בנוב' 08, אבל הגיע לכפיר רק במרץ 09'. בנוב' 08 הוא עשה טירונות עד ה1.1 [בדיוק לפני שנה
], ואז לא ידעו ממש מה לעשות איתו אז אמרו לו לחכות למרץ ואז הוא ילך לכפיר. אז הוא היה חודשיים בבית [על חשבון הצבא, כלומר זה לא דח"ש והתאריך שחרור שלו הוא גם בנוב' ולא במרץ]. מה עם להוסיף חטיבה\יחידה ודברים כאלה? איך אנחנו אמורות למצוא קשר אם אחד התגייס בנוב' 08 ואחד התגייס בנוב' 09? מה זה עוזר לנו?
צריך להוסיף גם שם וכאלה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכי זה כבר יותר פרטים חח

יש גם יחידות סודיות וכאלה. המ.. ואם מישהו התגייס בנוב' 08 ואחר בנוב' 09 אז רוב הסיכויים שאין קשר בניהם חחח אולי חוץ מהחיל. האא נו. וכפיר וזה לא חיל.. אופס חח התכוונתי כאילו איפה משרת.

GrowingMadness

New member
חחח

אז מי שחבר שלה ביחידה שלא אמורים לדעת כמו מטכ"ל ודברים מסויימים במודיעין וכאלה שלא תגיד.. פשוט אם יש למישהי חבר שהתגייס לחי"ר בנוב' 05 ומישהי שחבר שלה התגייס גם לחי"ר אבל בנוב' 06 זה לא עוזר אם לא יודעים איפה בדיוק

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח כן נו. קצת התבלבלתי.

כי חשבתי כזה על שריון, תותחנים, הנדסה וכו'. ושכחתי שגולני, גבעתי, נח"ל, כפיר וכאלה זה בכלל יחידות בחי"ר. לא יודעת איך נוצר מצב שהתבלבלתי כאילו.. אני יודעת שזה לא חילות אבל יצא לי לכתוב חיל בטעות חחחח

פפפ

מחזור גיוס של החייל - אוג' 09 (עד מתייי?) חיל בו משרת - הנדסה קרבית בבהל"צ הערות - במידה והחייל ירד מחזור, מפקד על מחזור מסוים וכו' - -

שושילה2

New member
גולני האלה.....

איזה גדוד חבר שלך? חח ומה היציאות שלו? גם חבר שלי בגולני

חחח

גדוד 12.. בעיקרון כרגע יש לו יציאות טובות, לא ממש הבנתי איך יהיה חוץ מהחודש הקרוב שהוא אמור לסגור פעם אחת..

sapie

New member
להלה

מחזור גיוס של החייל - 09 אוגוסט איי פיי פיי חיל בו משרת - חיל השריון , חטיבה 7 :)

אירלין

New member
אופס

שלחתי ריק בטעות.... מחזור גיוס - אוקטובר 09 חיל בו משרת - חיל הים, קורס חובלים אין לי הערות

למעלה