The Silent Weekend

Fairywitch

New member
מפחידה זה טוב במקרה שלה../images/Emo99.gif

היא מוזמנת לעשות לי סיוטי לילה ANYTIME
וכל השיער האדום האדום הזה פרוש ככה
צילום כ"כ יפה|סגידה|

../images/Emo2.gif!#@../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

כבר יצאה העונה הרביעית של אבודים? O: איפה? ו...ג'וני
.

Fairywitch

New member
כל יום שלישי בערוץ 3 בכבלים../images/Emo9.gif

5 ימים בלבד אחרי השידור בארה"ב.

Learn To Fly

New member
../images/Emo22.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Papa Roach - Getting away with murder, כ"כ ישן אלבום השבוע: SOAD - HYPNOTIZE מה את/ה שומע/ת עכשיו: Beatles - Yesterday דבר טוב שקרה השבוע: נגמרו הצילומים D: דבר רע שקרה השבוע: התחילו הצילומים D: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את כל המבחנים יהיה טוב ספר השבוע: שוב "הבטיחי לי", אין לי זמן לקרוא רצוף כמו בנאדם נורמלי בגלל המבחנים סרט/סדרת השבוע: הישרדות סין תמונת השבוע: עכשיו חזרה לי תקופת הביטלס

Endogenisis

New member
גולוגולו אמר הציצי.

שיר/י השבוע של ווית'ין: Towards the End שהוצאתי את האינטרו שלו עד החלק עם התופים משמיעה בקלידים X_X שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Gethsemane של נייט, וכמה שירים קלטיים מThe Celtic Circle אלבום השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו: Orpahned Land- Birth of the Three(The Unification) דבר טוב שקרה השבוע: לא היה לי ספורט פעמיים++ דבר רע שקרה השבוע: סתם. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום |: אתר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל ^^ ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: - סופ"ש נהדר לכולם. ^-^;

ImNOTokay1

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל השירים מ-The Silent Force
! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: :Three Days Grace Never Too Late Animal I Have Become Riot Wake Up 30 Seconds To Mars: Attack A Beautiful Lie R-Evolve Was It A Dream? Fallen Oblivion Buddha For Mary Echelon Welcome To The Universe End Of The Beginning Million Miles Capricorn Hidden To Label Avenged Sevenfold: Critical Acclaim Seize The Day Lost Afterlife A Little Piece of Heaven Iron Maiden: Run To The Hills Fear Of The Dark The Trooper Nightwish: The Phantom Of The Opera Wish I Had An Angel Nemo Planet Hell Over The Hills And Far Away ===== אלבום השבוע: 30 Seconds to Mars-30 Seconds to Mars
Within Temptation-The Silent Force
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אביב גפן-סוף העולם. דבר טוב שקרה השבוע:
אמילי,עדי וקארין [מפורום מכ"ר] באו אליי#$@%!
התחלתי ב-12 ביום רביעי וסיימתי ב-1 וחצי. |כן\התחלתי ב-9 ביום שלישי. ^^'' דבר רע שקרה השבוע:
לא קניתי את הקפוצ'ון שרציתי.
לא נסעתי עם חברות לעין גדי.
יותר מידי עומס בבצפר. ><'' משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום ראשון נסיעה לת"א עם הרבה ילדים מהכיתה. ^^ אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פרוסה עם שוקולד.
ספר השבוע: קאטרינה-כי חייבו אותי לקרוא.
סרט/סדרת השבוע: שנות ה-70-עונה 7.
תמונת השבוע: הפוסטר שלי בחדר.

למעלה